A Octa III jako konkurent Passata a Mondea... Údajně má být o třídu výš než Golfik... Což spěje k tomu, že Sup už v další generaci nebude a Rapid bude s Golfem..
Mé příspěvky vyjadřují mé názory. Chcete se mnou nesouhlasit? Můžete, ale to je asi vše, co můžete.
Bože, dej mi sílu, abych změnil, co změnit mohu, dej mi trpělivost, abych snesl to, co změnit nemohu, dej mi moudrost, abych to od sebe rozeznal. Nekácet!
Superb III samozřejmě bude. Škoda, respektive VW, si nemůže dovolit vypustit z nabídky auto, kterého se ročně prodá cca 100 tisíc kusů (přesným číslem si nejsem jist). Naopak. Díky ambicím manařerů koncernu stát se největší automobilkou světa můžeme očekávat modelovou ofenzívu, která jistě nemine ani Škodu. Když k tomu ještě přičteme zoufalé prodeje Seatu (prý na každém autě ztrácí skoro 5 tisíc Kč) a nástup Korejců, proti kterým má Škoda utvořit "val", vidím budoucnost velmi slibně.
Škoda si může dovolit to, co jí dovolí tatínek tedy VW. Takže uvidíme, ale myslím že SIII nebude...
Mé příspěvky vyjadřují mé názory. Chcete se mnou nesouhlasit? Můžete, ale to je asi vše, co můžete.
Bože, dej mi sílu, abych změnil, co změnit mohu, dej mi trpělivost, abych snesl to, co změnit nemohu, dej mi moudrost, abych to od sebe rozeznal. Nekácet!