Tiguan,Xenony AFS - nataceni do zatacek

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Porsche, Volkswagen, Ford EU, Smart...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod vratu 7. 3. 2012 13:34

Svetla se po nastartovani serizujou ale pri jizde nebylo videt nataceni... servis vymenil zarovku v hlavnim svetlometu ne v mlhovce jak rikali do telefonu. vysvetlili mi, ze xenony v tigousovi nataceni nemaj. Ze je tam prave tahle zarovka ktera prisvecuje do zatacky a vypada to jakoby se tocily cela svetla.

Myslim ze tam dali H7.
vratu
Nováček

Odeslat příspěvekod robbert 7. 3. 2012 13:44

Světla se seřizujou, fajn a jak se seřizujou, to víš?
Nahoru dolu nebo i doleva doprava?
Mé příspěvky vyjadřují mé názory. Chcete se mnou nesouhlasit? Můžete, ale to je asi vše, co můžete.

Bože, dej mi sílu, abych změnil, co změnit mohu, dej mi trpělivost, abych snesl to, co změnit nemohu, dej mi moudrost, abych to od sebe rozeznal.
Nekácet!
robbert
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod octaman 7. 3. 2012 14:16

vratu: natáčecí AFS musí udělat tohle:
http://www.youtube.com/watch?v=8sZNjznRGXc

Dělalo ti to někdy?
octaman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vratu 7. 3. 2012 16:10

Ano, serizuji se nahoru/dolu, doleva/doprava. Ikdyz to hlasilo poruchu tak to svetla po nastartovani seridilo standardne.

Resime tu ten puvodni dotaz? Ma tigous xenony ktere se nataceji do zatacek nebo jen zarovku ktera prisvecuje do zatacky a samotny xenon je bez pohybu?
vratu
Nováček

Odeslat příspěvekod octaman 7. 3. 2012 16:55

Ano řešíme, protože právě to, že se při rozsvícení pohnou i doleva/doprava znamená, že MÁŠ natáčení do zatáček, a že je to funkční.
Ale potom ještě je tam i sólo žárovka tuším H7 (vedle bixenonové čočky, blíže ke středu vozidla), která taktéž slouží k přisvěcování do zatáček, ale jen na kratší vzdálenost a více do boku, tak aby jsi třeba při odbočování na křižovatce včas zahlédl třeba chodce. A to je asi to, co ti "za pár kaček" vyměnili.
octaman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vratu 7. 3. 2012 17:04

Ahaaa :-) takze to je tak jak jsem rikal. sice jsem nevedel nic o tyhle prodavny zarovce, ale ze se nataci samotny xenon do zatacky je pravda ;-) diky za potvrzeni.

Kazdopadne tahle praskla zarovka cely AFS vyradila ;-) tak priste uz budu vedet co a jak :-)
vratu
Nováček

Odeslat příspěvekod Truhl1k 7. 3. 2012 17:46

To by jsi snad měl vědět sám , jestli máš v autě natáčecí xenony nebo ne, ne? ;-]
Truhl1k
Kolemjdoucí

Předchozí stránka