Tiguan,Xenony AFS - nataceni do zatacek

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Porsche, Volkswagen, Ford EU, Smart...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod vratu 5. 3. 2012 18:17

Cau lidi, prosim o radu. Mam Tiguana 2010 s xenonama. Auto jsem dal do servisu jelikoz pp hlasi nefunkcni AFS nataceni svetlometu.

V servise mi ale vymenili zarovku v mlhovkach s tim, ze je zavada odstranena a zaplatim 860,-

Dale me presvedcovali, ze Tiguan nataceni svetel nema, ze se jen rozsvecuji mlhovky do zatacek.

Muzete mi potvrdit nebo vyvratit, ze Tiguan ma xenony, ktere se automaticky nataci do smeru jizdy a mlhovky jen prisvecuji pri nizsich rychlostech?

Nechci bejt zitra za blbce az si pujdu pro auto... ale jsem presvedsenej, ze ty svetla proste svitily do zatacek, ze se natacely a nebyly to jen mlhovky!

Diky za odpovedi
vratu
Nováček

Odeslat příspěvekod Dix_ 5. 3. 2012 18:22

Bi-xenonové svetlomety dynamicky reagující na smer jízdy, s automatickou regulací sklonu a ostrikovaci, denní
LED svícení

Měl jsi pravdu.To bylo i u předFL a má to i Tiguan 2012.
Bez bodů
Auto jedině v elektrice
Je putna kolik je koní pod kapotou.Záleží,kdo je za volantem.
Dix_
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod spitfireIX 5. 3. 2012 18:26

Třeba reagují mlhovkama :D
spitfireIX
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod vratu 5. 3. 2012 18:30

Jsem v docela blby situaci... tvrdej mi, ze to my auto nema neco co ma. Autorizovanej servis tedy nevi co opravujou?

Me to zaskocilo, ale nejsem si jistej jestli se opravdu tocet ty samotny xenony nebo jen prisvecujou mlhovky jak tvrdej.

Navic mlhovky mi svitily, tak nevim proc menily zarovku a za tu mi uctujou skoro 900 :-(
vratu
Nováček

Odeslat příspěvekod spitfireIX 5. 3. 2012 18:33

Nepíšou něco v manuálu?
spitfireIX
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Lukas063 5. 3. 2012 22:09

Pak si kup nový auto a těš se z toho, že máš autorizák :oboze
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod robbert 6. 3. 2012 09:08

Natáčení xenonů poznáš snadno. Nepředpokládám, že by to bylu u Supa jiné než u Tiguana, takže když nastartuješ, tak se xenony nastaví nejen výškově takže vyjednou nahoru a zase sjedou dolů, ale taky stranově. Prostě když budeš stát u zdi, tak to poznáš. Sup jede nahoru dolů a do strany a zpátky... A pokud opravdu máš AFS xenony a nebude ti jedno světlo fungovat, uvidíš to... ;-)
Mé příspěvky vyjadřují mé názory. Chcete se mnou nesouhlasit? Můžete, ale to je asi vše, co můžete.

Bože, dej mi sílu, abych změnil, co změnit mohu, dej mi trpělivost, abych snesl to, co změnit nemohu, dej mi moudrost, abych to od sebe rozeznal.
Nekácet!
robbert
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mlaskac 6. 3. 2012 10:39

vratu píše:Jsem v docela blby situaci... tvrdej mi, ze to my auto nema neco co ma. Autorizovanej servis tedy nevi co opravujou?

Me to zaskocilo, ale nejsem si jistej jestli se opravdu tocet ty samotny xenony nebo jen prisvecujou mlhovky jak tvrdej.

Navic mlhovky mi svitily, tak nevim proc menily zarovku a za tu mi uctujou skoro 900 :-(

co se řeší, otevři kufr okopíruj štítek výbavy a cedulku autorevue.cz nebo se to nikdy nestalo. mi ti to dekodujeme.

nevím jestli si nepleteš bixenony s adaptivními.
mlaskac
Inventář

Odeslat příspěvekod robbert 6. 3. 2012 10:51

netřeba kopírovat... pozná to při nastavování viz výše...
Mé příspěvky vyjadřují mé názory. Chcete se mnou nesouhlasit? Můžete, ale to je asi vše, co můžete.

Bože, dej mi sílu, abych změnil, co změnit mohu, dej mi trpělivost, abych snesl to, co změnit nemohu, dej mi moudrost, abych to od sebe rozeznal.
Nekácet!
robbert
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod m.a.x.i.m.u.s 6. 3. 2012 15:24

Ale pokud mu to psalo chybu, tak dělalo by to tohle nastavování?
m.a.x.i.m.u.s
Potížista

Odeslat příspěvekod robbert 6. 3. 2012 15:29

Není blbej, ne? A musí vědět, jestli se ta světla nastavovala. To fakt nepřehlédneš... Navíc, pokud mu to teď dělá tax AFS xenony má, pokud mu to nedělá, tak nemá. A stejně tak, pokud mu PP nebude signalizovat chybu, tak by to mělo fungovat tak, jak má, ne? A tak nějak pochybuju, že mu dá servis auto s chybovou hláškou...

Nekácet!
robbert
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod spitfireIX 6. 3. 2012 15:30

robbert píše:Není blbej, ne?

Kdo ví...
spitfireIX
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod robbert 6. 3. 2012 15:32

spit: to nastavení nepřehlídne ani slepej... Hezky nahoru dolu a doleva doprava (nebo naopak)

Nekácet!
robbert
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod spitfireIX 6. 3. 2012 15:35

Já vím, jak to funguje.
spitfireIX
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod robbert 6. 3. 2012 15:36

Pak taky musíš vědět, že to nelze přehlédnout...

Nekácet!
robbert
Trvalý BAN

Další stránka