Dong: jo díval jsem se na el. schéma a mají 2 pojistky - přední a zadní. Zkoušel jsem se dostat do skříně s pojistkama, ale neměl jsem moc času na to s tím zápasit, takže jsem odložil kontrolu tohoto až na víkend. Volal jsem do servisu, kde mi řekli, že na 99% bude zamrzlej(tímpádem i roztrženej) motorek, tzn. výměna. Ale počkám až bude tepleji a zkusím to ještě. Ten je nějak přes 2tis.
Napadlo mě navíc mrknout ohledně toho ovladače jestli není špatnej kontakt někde, takže to zkusím odpojit a připojit a mrknout se nejdál co to půjde. Protože je divny, že někdy to skáče jak o život a někdy to stojí na místě(ty položky v menu) a někdy to celkem v klidu přeskakuje v docela rozumným intervalu. Na to jsem se ptal taky v servise - rozebrat nejde, resp. jde ale jen jednou(je to klasicky vylisovany) - takže taky výměna. Cena je nějak 2300,-(takže ten bude vyměněn až budou prachy nebo pokud to nespravím)

No a co se týče toho ohřevu - na 99% jeden ze dvou, možná oba termostaty v pytli = v servisu vymění oba

Jeden je za 2000,- druhej za 700,-
(ceny jsou tu jen, kdyby to někoho zajímalo)