Koupe ojeteho BMW E46

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Porsche, Volkswagen, Ford EU, Smart...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod King of Potato People 9. 5. 2008 12:37

mno tak nejakej mesic prisetri a kup 320i nebo 323 325 328i ono ty ctyrvalce nejsou zadni sporilkove, takze radej uz 320+i
u tech nejlevnejsich kusu bude nejspis dana nizka cena horsim stavem, nezbyva nez objet toho mraky s nekym kdo se opravdu vyzna a najit nekoho, kdo na prodej specha nebo tak nejak neco.
Breaking the sound barrier
King of Potato People
Missák Garáže 2007

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 9. 5. 2008 12:44

Ja si to auto chci koupit, protoze se mi libi, ze je to "bavo" je mi srdecne jedno, kdyby tam misto loga BMW bylo logo Dacie, tak bych si ho koupil taky ;) Jako motor by mi fakt stacil i ten slabsi, ono ja stejne v 90% jezdim v centru mesta a tam bych si ten dvoulitr stejne moc nevychutnal, protoze porad stojim na semaforech :) Vysoky naklady na provoz me netrapi, mesicne vydelavam dost penez, na to auto mam relativne malo, protoze na to budu setrit kratkou dobu (chci si to auto kopit nejpozdeji na konci prazdnin, protoze se s tim chci poradne naucit jezdit, nez bude zima).

randomf: Nad E36 jsem uvazoval, ale ta je takova docela proflaknuta, no.. :-/ Radsi bych tu E46...
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod randomf 9. 5. 2008 12:54

e46 je proflaknuta uplne stejne jako e36. Ale je to tvoje volba. Kdyz mesicne vydelavas dost penez, tak si na e46 pujc nejake penize... radsi si kup lepsi specifikaci, nez opravdu nejakou holotu - budes nestastnej. Ty prachy do toho vrazis tak i tak, tak je lepsi si rovnou koupit lepsi... nebo pak tu e36. e46 za 160 000 je opravdu hodne, hodne spatnej napad ze kteryho nebudes casem nadseny
randomf
Kabrioleťák roku 2007

Odeslat příspěvekod Ujko Troomi 9. 5. 2008 14:32

Me to neprijde zas tak nerealny, za tech 160000 jsem privez z nemecka zachovalyho sedana 320i, 172000 najeto, klimaautomatik, tempomat .. V jakym stavu je podvozek nevim, ale nic neklepe nebo tak, ale do budoucna s investicema samozrejme pocitam
Ujko Troomi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 9. 5. 2008 15:03

Tak jako muzu jeste par mesicu pockat a par penez pridat (pujcku si fakt brat nechci), ale treba co se te vybavy tyce, tak na to si taky nejak nepotrpim, ve svym aute mam akorat posilovac a jsem spokojenej, jezdi se mi dobre... Mozna bych byl dokonce i radsi, kdyby tam zadny ty serepeticky typu ABS, SRS, klima apod. ani nebyly, aspon se tam nebude mit co pos...
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod Totalschade 9. 5. 2008 15:28

mousefromhouse píše:Mozna bych byl dokonce i radsi, kdyby tam zadny ty serepeticky typu ABS, SRS, klima apod. ani nebyly, aspon se tam nebude mit co pos...

koho mi to pripomina :-D
goes: 3 - dyt mne znas, tak co resis?
ceda: nestačí to voroštovat na mokrý trávě?
Totalschade
Štamgast

Odeslat příspěvekod randomf 9. 5. 2008 15:29

Ano... a pak si budes prat, abys mel vysouseni sedacek, az na mokre silnici do zatacky trosku seslapnes plyn...
Co rikas na tohle?
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=45524
randomf
Kabrioleťák roku 2007

Odeslat příspěvekod randomf 9. 5. 2008 15:33

Jo a jeste sem se nezeptal... nechces e46 330Ci cabrio ve svetle kuzi s 92 tisici bez investic? :-D
randomf
Kabrioleťák roku 2007

Odeslat příspěvekod From Beyond 9. 5. 2008 16:02

Tak předpokládám že u E46 je ABS standard, u silnějších motorů bych si za SRS a podobně klidně připlatil, jinak tohle jsou věci který se zrovna moc nekazí. Taková E36 bez klimy se dá ještě pochopit, ale e46 bych si bez klimy fakt nekoupil, leda by byla za dobrý peníze. Zrovna elektrika není slabou stránkou bmw, to spíš frantíků.
From Beyond, bordel forever
From Beyond
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Honzusko 9. 5. 2008 16:05

randomf píše:Jo a jeste sem se nezeptal... nechces e46 330Ci cabrio ve svetle kuzi s 92 tisici bez investic? :-D

Dáš mu ho na leasing? :-))
Honzusko
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod mimi14 9. 5. 2008 20:38

tak ked ti amm poradit zober uz radsej 323i alebo ked budes brat poFL tak 325i, v spotrebe tam oproti 320i nebude az taky strasny rozdiel ale vo vykone ano, poistak rovnaka, cena bude podobna, aj ked mozno este budu 325i lacnejsie kvoli vacsiemu objemu, toto moj nazor.
BMW 520i M50 150k. <<-- bohužiaľ ex. Vydržalo 1 deň.
Pamätajte si. Nikdy nepožičiavajte 150k RWD chalanovi čo má 70k FWD.
mimi14
Inventář

Odeslat příspěvekod xsot 9. 5. 2008 21:09

A ty chceš vyloženě BMW?Taková Audi ti nic neříká?:) Sem se díval třeba kdysi na takovou A3 pro př. http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6352864 :)
FABIA II - černá s bílou střechou, sport výbava :)
xsot
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod From Beyond 9. 5. 2008 23:05

xsot píše:A ty chceš vyloženě BMW?Taková Audi ti nic neříká?:) Sem se díval třeba kdysi na takovou A3 pro př. http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6352864 :)

:-) tak zrovna tuhle ani omylem, chce to lepší oči a lepší hledání. 1.8T s automatem bez servisky bych opravdu nekoupil :roll:
From Beyond, bordel forever
From Beyond
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dusan 10. 5. 2008 09:39

320tka se moc nevyplati, vsechny sestivalce od BMW zerou v podstate stejne, tj. je vcelku hloupa volba koupit z nich ten nejslabsi, cokoliv 323, 325, 328, 330 bude zrat stejne a pojede lepe.
Auto: Infiniti M37s
AV: Onkyo 805, Sony VPL-HW55ES, HTPC
Mob: Galaxy S8+
Dusan
Inventář

Odeslat příspěvekod King of Potato People 10. 5. 2008 10:17

mno jenze co se tyce nakupu bude 320i nejlevnejsi a nejede to spatne... :) a nejlevnejsi, protoze kazdy chce 323i+ mno a kdyz psal, ze mu nejde az tak o vykon, ale uhani co nejlevnejsi cenu, tak mi pripada 320i jako zajimava volba... o tom, ze kazdy vetsi sestivalec je lepsi nema cenu debatovat.
Breaking the sound barrier
King of Potato People
Missák Garáže 2007

Předchozí stránkaDalší stránka