Koupe ojeteho BMW E46

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Porsche, Volkswagen, Ford EU, Smart...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 9. 5. 2008 11:54

Zdravim, tak za 3 mesice planuju vymenit svyho Nissana za neco lepsiho, konkretne BMW E46, nejradsi 320i (spotreba je pry dost podobna jako u 316/318, takze bych radsi neco silnejsiho, ale kdyz trba natrefim na 316 v dobrym stavu, tak proste vezmu to, je mi vcelku jedno jakej tam bude motor). Stacilo by mi klidne to starsi z roku 1999, budu na to mit tak 160-180 tisic, tak se chci zeptat, jestli je vubec mozny sehnat nejaky ve slusnym stavu v tehle cene (radsi tak za tech 160, jeste si chci nechat neco na servis)... Urcite bych chtel verzi sedan, kombi ani Compact se mi moc nelibi... Libilo by se mi nejaky takovy: http://www.tipcar.cz/bmw/bmw-316-2.0i-cz-7391253.html

Jeste jsem se chtel zeptat, jak je to s naftovymi motory u BMW ? Protoze bych treba klide bral i 320D,ale slysel jsem, ze nejsou moc kvalitni...

Predem diky za pripominky...
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod OS 9. 5. 2008 12:05

IMHO máš na tohle BMW málo peněz. Buď přidat peníze, nebo slevit nároky na auto.
OS
Inventář

Odeslat příspěvekod HondaMan 9. 5. 2008 12:07

Tak 320d má bannana Joe a ten tady nadáváním na tohle auto posal desítky stránek... dokonce si na to založil i svůj vlastní topic :-)

318/316i jsou pro E46 IMHO hodně chabé motory...
"He who sacrifices freedom for security deserves neither." Benjamin Franklin
HondaMan
Řezník Garáže

Odeslat příspěvekod Dix_ 9. 5. 2008 12:10

HondaMan:Banana Yoe koupil ale E90. ;-)
Bez bodů
Auto jedině v elektrice
Je putna kolik je koní pod kapotou.Záleží,kdo je za volantem.
Dix_
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod HondaMan 9. 5. 2008 12:14

Já myslel, že se mu srala ta E46 320dA nebo ne???
"He who sacrifices freedom for security deserves neither." Benjamin Franklin
HondaMan
Řezník Garáže

Odeslat příspěvekod Dix_ 9. 5. 2008 12:15

Ne ne,on koupil 320d,ale E90.
Bez bodů
Auto jedině v elektrice
Dix_
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod anonymni 9. 5. 2008 12:17

Samo ze se mu sralo E46 po FL zadna E90...
anonymni

Odeslat příspěvekod anonymni 9. 5. 2008 12:17

dixi nepis kraviny. Byla to E46 po FL...
anonymni

Odeslat příspěvekod Dix_ 9. 5. 2008 12:20

Tak sorry no.
Bez bodů
Auto jedině v elektrice
Dix_
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 9. 5. 2008 12:26

Ale tak co jsem se koukal, tak za akovou cenu jich je docela dost... Jako on by ten horsi stav mozna az tak nevadil, pokud by to bylo opravitelny, taktkuv znamej ma autoservis a ten mi auto opravuje jenom za cenu dilu... Jako teoreticky bych mohl treba tak sto tisic pridat, ale to uz bych si musel vzit pujcku u CSOB, kde mam ucet a rok to spalcet, coz se mi vubec nechce (a taky se mi nechce platit navic tech 13% RPSN). Takze radsi bych to auto sehnal za tech 160 tisic treba a pripadny opravy uz bych nejak poresil...

BTW, a co je treba tak spatnyho na tom aute v odkazu v mym prvnim prispevku ?
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod From Beyond 9. 5. 2008 12:28

Za 180 tisíc se určitě dá sehnat nějaká 320i, ale jen za té podmínky že budeš mít dalších cca 20-30 tisíc na případné opravy podvozku. Takže pokud chceš e46 jak má být nachystej si 200 a víc tisíc. Pokud na to nemáš tak nekupuj bmw. Jestli je ti jedno jakej tam je motor tak jsi asi příklad člověka co kupuje auto jen proto že to je "bávo". Takže se vrať do reality a našetři si na pěknýho šestiválce a nebo si kup auto který nemá tak vysoké náklady na údržbu.
From Beyond, bordel forever
From Beyond
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod randomf 9. 5. 2008 12:28

Kup si radsi libovou e36 323i/328i coupe nebo cabrio za ty penize, nez vylitanou, podmotorovanou e46 v holobytu.
randomf
Kabrioleťák roku 2007

Odeslat příspěvekod anonymni 9. 5. 2008 12:28

ze to ma jenom 77kW... Ono ze zacutku dobry a pak casem budes chtit vic a vic... Radej vem uz 325i :)
anonymni

Odeslat příspěvekod From Beyond 9. 5. 2008 12:35

randomf píše:Kup si radsi libovou e36 323i/328i coupe nebo cabrio za ty penize, nez vylitanou, podmotorovanou e46 v holobytu.

naprostý souhlas, pěkná e36 328 coupé udělá mnohem víc parády
From Beyond, bordel forever
From Beyond
Kolemjdoucí

Další stránka