Golf VI

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Porsche, Volkswagen, Ford EU, Smart...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Lukino 13. 5. 2010 11:00

V zivote jsem nemel problem s dieselem v zime, co konkretne mas na mysli? Pomalejsi zahrivani? Poresi vyhrivana sedadla...

Ad zvuk - to neresim, nehlede na to, ze golf je dobre utlumeny a komfortni, zadne duneni nebo tak se uz dlouho nekona... jsou to prezitky.

Rozdil v tocivym momentu je 350 vs. 240. Navic uz v 1750ot., bude se s tim prijemneji jezdit.

Podtrzeno secteno, jezdi to vesmes stejne, ale o litr a neco min, coz je pri mym najezdu proste uspora...
Lukino
Inventář

Odeslat příspěvekod MELLO 13. 5. 2010 11:12

Ty jsi tak rozumný :love:
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Arnie J 13. 5. 2010 11:13

no jak myslíš, já tě varoval :)

jinak samozřejmě netvrdím, že diesel v zimě vůbec nefunguje, jen se mu evidentně nechce a na krátké trasy se opravdu trápí

(btw. že porovnáváš točivý moment u benzínu a dízlu, to si doufám děláš srandu :) ne, nebude se s tím jezdit příjemněji, tím spíš, že kompresor táhne už od volnoběhu)
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod MELLO 13. 5. 2010 11:14

Arnie: i ty jsi rozumný a moudrý :love:
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Arnie J 13. 5. 2010 11:25

abych tu jen neplácal do větru, tak jsem se podíval na rri.se, kde mají grafy Golfu GTD a Golfu GT (ten má starší 125kW TSI) ... GTD dosahuje maxima krouťáku kolem 1800 otáček, GT kolem 1500
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod GP 13. 5. 2010 11:25

Naposledy upravil GP dne 13. 5. 2010 11:35, celkově upraveno 2
GP
Nováček

Odeslat příspěvekod MELLO 13. 5. 2010 11:26

Tak vidíš.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Beaumont 13. 5. 2010 12:21

Lukino píše:
miromen4 píše:
smankote_ píše:Co to bylo za pneu, nějaké kuňmho, nebo jak se ten humus jmenuje?

Nee davali tam HANKOOK K415.

Oni to asi stridaj prubezne, bratranek ma petkovyho Golfa a tam mu zas namontovali nejaky Dunlopy...

Jinak Hankooky nejsou vubec spatny gumy, podle me...

To je u VW normální, když jsem pro ně před lety pracoval, tak auta chodila naprosto náhodně s různými značkami pneumatik. Občas to někdo ze zákazníků začal řešit a my museli přehazovat kola z jednoho auta na druhé. Ne že bych se divil, já bych korejské pneu na autě nechtěl ani omylem a ještě ke všemu na německém... :oboze

-- 13. 5. 2010 12:22 --

miromen4 píše:Fajnšmekr ani GTI opravdu nejsem. :D

:tleskani :D :mrgreen:

-- 13. 5. 2010 12:24 --

Arnie J píše:ne, nebude se s tím jezdit příjemněji, tím spíš, že kompresor táhne už od volnoběhu

+1
Italská auta jsou nespolehlivá, lidská činnost způsobuje globální změnu klimatu a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Jean-Jacques Rousseau)
Beaumont
Moderátor

Odeslat příspěvekod Lukino 13. 5. 2010 12:51

Arnie J píše:no jak myslíš, já tě varoval :)

jinak samozřejmě netvrdím, že diesel v zimě vůbec nefunguje, jen se mu evidentně nechce a na krátké trasy se opravdu trápí

(btw. že porovnáváš točivý moment u benzínu a dízlu, to si doufám děláš srandu :) ne, nebude se s tím jezdit příjemněji, tím spíš, že kompresor táhne už od volnoběhu)

ale chce... roky jsem jezdil se starym 2,5TDI 132kw (nebo kolik) a i v tech nejvetsich mrazech to jezdilo uplne normalne, kokta 1.9tdi to samy...... a za zimy se trapi kazdej motor... tohle je to posledni, z ceho bych mel obavu, navic ja moc kratky trasy stejne nejezdim.

ad kroutici moment - mas pravdu, je tam ten kompresor, na to jsem zapomnel.

kdyz tak agitujes - ja si koupim benzin a muzes mi rozdil ve spotrebach proplacet :D

-- 13. 5. 2010 12:52 --

ad golf vii - zadek hezci, predek trochu min...
Naposledy upravil Lukino dne 13. 5. 2010 12:55, celkově upraveno 1
Lukino
Inventář

Odeslat příspěvekod Arnie J 13. 5. 2010 12:54

Lukino píše:kdyz tak agitujes - ja si koupim benzin a muzes mi rozdil ve spotrebach proplacet :D

8-P ;-)
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod miromen4 13. 5. 2010 14:48

Beaumont sleduješ jak GTI opět onanuje nad prodeji Pola a uvedeni ceniku CrrosPola ? Tohodle člověka bych chtěl vidět protože to je opravdu unikat.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Guru

Odeslat příspěvekod Beaumont 13. 5. 2010 15:09

miromen4: Popravdě řečeno už na auto.cz nějaký čas skoro nechodím a už vůbec tam nelezu do diskuzí. Nechal jsem ležet ladem i blog. Trojice GTI - Navtech - jossalito mi to tam dokonale znechutila :-! Občas člověk v životě musí vycházet i s lháři, demagogy a burany, ale proč se do toho pouštět dobrovolně...
Italská auta jsou nespolehlivá, lidská činnost způsobuje globální změnu klimatu a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Jean-Jacques Rousseau)
Beaumont
Moderátor

Odeslat příspěvekod Lukino 13. 5. 2010 15:24

vsade jsou taci dementi...
Lukino
Inventář

Odeslat příspěvekod miromen4 13. 5. 2010 15:28

Beaumont píše:miromen4: Popravdě řečeno už na auto.cz nějaký čas skoro nechodím a už vůbec tam nelezu do diskuzí. Nechal jsem ležet ladem i blog. Trojice GTI - Navtech - jossalito mi to tam dokonale znechutila :-! Občas člověk v životě musí vycházet i s lháři, demagogy a burany, ale proč se do toho pouštět dobrovolně...

Tak ja tam občas zajdu ale s Garaži se to samozřejmě neda srovnavat.

-- 13 kvě 2010 15:29 --

Lukino s tim 7 Golfem to vidim stejně ikdyž to ještě neni finalni verze.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Guru

Odeslat příspěvekod Lukino 13. 5. 2010 15:41

jo? no tak to treba jeste vylepsi... ale jinak se to celkem da... tohle je vyhoda toho designu, sice se z toho nikdo neposere na prvni pohled, ale vypada to hezky i za deset let... viz ctverkovej golf, v porovnani treba se starym bravem...
Lukino
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka