Mohu poprosit o stejnou SZ, tykajici se slev?

GP:
ad barva
Bila je skvela, spouste aut slusi, GTI nebude vyjimka, ale ja ji vnimam jako modni trend, ktery casem odezni. Vzdy se mi libila cerna auta, nyni mam take cerne auto, ale GTI v cerne neni to ONO, ta cervena tomu dava riz.
ad DSG
automat/manual je volba priority konkretniho jedince. Ac oproti nekterym ostatnim zde na foru jezdim "jen" necelych 6 let, manualni razeni me prestalo bavit. Mozna je to taky tim, ze mam pomerne velky rocni najezd a jezdim intenzivne. Automat mame doma v jinem aute uz dlouho a jizda s nim mi posledniho pul roku vyhovuje cim dal tim vice. Umocnilo se to v momente, kdy jsem se projel se sedmistupnovym DSG v Golfu TSI a videl jsem, jakym neuveritelnym zpusobem ta prevodovka prehrne rychlosti az na sedmicku a jak inteligentne radi.
DSG volim do GTI taky proto, ze to auto nechci pouzivat jako nejaky "zavodni" stroj, k cemuz taky to auto neni urcene. Ten vykon 211 koni mi zaruci, ze vystrelim z jakekoliv rychlosti na nejakou vyssi a nemusim resit uvahu typu "stihnu ho predjet"? Nehlede na to, ze look GTI se mi fakt libi a je to neco jineho, nez standartni Golf. Hracky jako adaptivni podvozek /ktery jsem v realu vyzkousel a skutecne funguje/ etc. jen potvrzuji muj zamer.
ad bixenony
souhlasim, vypadaji nedostizne, bohuzel za ne chteji skutecne spoustu penez a pokud nebude financni polstar, ani ja si je neobjednam, narozdil od adaptivniho podvozku, ktery vylozene chci.
ad konkurence
Lancer, rychla Mazda3 a dalsi ekvivalence jsou sice za nekdy podstatne lepsi penize, ale vzdy je tam nejake vice ci mene subjektivni ALE, ktere v mych ocich hovori v neprospech toho auta. Nejmin ALE vidim na GTI, proto jsem se rozhodl pro nej.