Golf VI

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Porsche, Volkswagen, Ford EU, Smart...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Mr. Murphy 29. 6. 2009 19:43

Lukino: tak asi víš co děláš ;-) co já vidím v Česku kvalitu silnic, chování policie a chování lidí na silnicích, tak mě fakt nenapadá co bych s tak relativně ostrým autem dělal.... Ale nechci ti kazit radost, možná už jsem jenom starej.... (za chvíli 30...) :-) Na kolik to GTI DSG vyjde?
Mr. Murphy
Inventář

Odeslat příspěvekod Ondras85 29. 6. 2009 20:00

Murphy: GTI DSG po sleve cca 10% nejakych 670tkc plus nejaka vybava navic a sme na 750tkc hned...
Nesnáším zimu,sníh,břečky,sračky...
Ondras85
Inventář

Odeslat příspěvekod sprint 29. 6. 2009 20:06

Takže 90kW TSI nic moc.... :hm
Opel Astra ST 1.4T
Škoda Fabia Combi 1.4 TDI
Škoda Favorit GLX
Yamaha Xmax 400

"Pokus je prvním krokem k nezdaru"
sprint
Guru

Odeslat příspěvekod Ondras85 29. 6. 2009 20:09

No jak se to vezme nic moc...oproti HTP je to kua rozdil,ale treba Bravo 1.4 T-Jet 88kw se mi jevilo sviznejsi...ma kratsi prevody
Ondras85
Inventář

Odeslat příspěvekod Lukino 29. 6. 2009 21:49

Ondras85 píše:Tise zavidim...kdy to planujes??Ja nejspis jeste letos-srpen-zari.Jeste to TSIcko musim vic projet,snad bude druhy dojem(z motoru) lepsi..

No videl bych to na druhou polovic pristiho roku, pokud se neco neposere... ale snad probuh ne... Ty uz to mas oproti me za par, pak se prijdu svezt :wink:
Lukino
Inventář

Odeslat příspěvekod Lukino 29. 6. 2009 21:50

Deli píše:Koffee: pěkné, tak ať v pohodě slouží :)

Lukino: dobrá volba ;) hlavně ať má xenony :D

:D Diky :) Snad bude i na xenony :)
Lukino
Inventář

Odeslat příspěvekod Lukino 29. 6. 2009 21:55

Mr. Murphy píše:Lukino: tak asi víš co děláš ;-) co já vidím v Česku kvalitu silnic, chování policie a chování lidí na silnicích, tak mě fakt nenapadá co bych s tak relativně ostrým autem dělal.... Ale nechci ti kazit radost, možná už jsem jenom starej.... (za chvíli 30...) :-) Na kolik to GTI DSG vyjde?

V tvrdosti podvozku bych videl nejmensi problem, jsem zvykly a navic chci el. podvozek, nastavim komfort a je...
A muj pohled - neni to o tom jezdit rychle s takovym autem, to u nas opravdu moc nejde, ale moci bez cekani bezpecne zrychlit... a tez se mi to auto desne libi, to priznavam...
Lukino
Inventář

Odeslat příspěvekod Lukino 29. 6. 2009 21:57

Ondras85 píše:Murphy: GTI DSG po sleve cca 10% nejakych 670tkc plus nejaka vybava navic a sme na 750tkc hned...

Z extras toho moc nebude... urcite dynamicky podvozek a lepsi radio... pokud vyjde, tak xenony a nejaky ten zimni ci svetelny paket... Vetsi kola nepotrebuju a vsechno dulezite uz je v zakladu.
Lukino
Inventář

Odeslat příspěvekod Mr. Murphy 29. 6. 2009 22:41

Tak bezpečně zrychlovat to auto určitě bude.... A když se ti líbí tak není co řešit.... Ale uvidíš, píšeš že to koupíš příští rok - moje oblíbené arabské přísloví říká "chceš-li rozesmát Boha, udělej si plán...." :-D , takže uvidíme....
Mr. Murphy
Inventář

Odeslat příspěvekod Lukino 29. 6. 2009 22:45

Mr. Murphy - mame podobnou zkusenost... nemam to tak hezky zpracovano v prislovi jako ty, ale tez mam kredo podobneho stylu... proto se snazim moc to neplanova, je to takovy strizlivy odhad... :)
Lukino
Inventář

Odeslat příspěvekod GP 14. 7. 2009 22:29

Lukino, píšeš, že plánuješ koupit GTI DSG, jsme na tom podobně, teda možná stejně nevím jako barvu jsi vybral :-) Každopádně bych měl dotaz, podařilo se ti u některého dealera zajistit zkušební jízdu popř. statickou prohlídku?
GP
Nováček

Odeslat příspěvekod Ondras85 15. 7. 2009 08:38

Pochybuju,že bude některý s dealerů mít jako předváděčku GTI DSG
Ondras85
Inventář

Odeslat příspěvekod anonymni 15. 7. 2009 08:43

a muzu se zeptat pro zrovna to GTI DSG? je to kvuli toho automatu, nebo kvuli toho konkretniho auta, ez se vam tak desne libi?
anonymni

Odeslat příspěvekod GP 15. 7. 2009 09:13

Ondra85 - prý to jde zařídit, když se sejde víc zájemců, že se dealerovi půjčí.
Goes - DSG bych volil proto, že mi vyhovuje automat, to auto nechci jenom na blbnutí, bude sloužit i jako rodinný kočár. S automatem jsem kdysi jezdil a bylo to pro mě pohodlné. Sekvenční řazení tam nakonec je a na DSG slyším všude chválu.
GP
Nováček

Odeslat příspěvekod anonymni 15. 7. 2009 09:46

GP: a zvazoval jsi treba Lancer Ralliart? ma taky dvouspojkovy automat, k tomu full time awd z eva, cena jako u Golfu s temi extras, SST u Mitsu je navic generacne novejsi, jak DSG a prakticnosti je Lancer tak nejak nastejno.
anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka