Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Laky píše:Motorol - kolko aut ma v serii vypinanie airbagu spolujazdca? A poistky radsej vytahovat nebudem...
Inak mam F I Combi
OndraZX píše:Laky píše:Motorol - kolko aut ma v serii vypinanie airbagu spolujazdca? A poistky radsej vytahovat nebudem...
Inak mam F I Combi
Normalni auta to maji jako standard, ale Skodovka jen za priplatek
Je otazka jestli mas na mysli "auto" nebo "Skodovku"
Laky píše:Motorl: Tak to je fakt v zaklade - ako priklad uvadzas dve auta, z ktorych na jednom sa to vlastne vypina vybratim poistky, to je teda ale presvedciva statisticka vzorka...
caprighia píše:motorol : já jsem měkčí než plechypravda mohl bych díky vypadnutí z auta přežít a někoho tím ****/quote]
Laky píše:Vody: zle definujes rodinne auto - rodinne auto je take kde sa vzadu zmestia 2 autosedacky + vhodne je aby sa tam pohodlne vosiel aj dospely..
Ak je jedna z tych sedaciek vajicko protismeru, tak vpredu aby ostalo este dost miesta....
MELLO píše:motorol píše:m4lcolm píše:Pět lidí ve Fabii - to bude sousto pro amnesty international, zavání to totiž mučením.e/quote]
5 dospělých lidí ve většině aut = mučení. Většina osobáků je pro 4, pátej je nouzovka (asi stejně jako když jsem jel v 6 v maluchu).m/quote]
Zažil jsem jen 2 auta, kde bych si dovedl představit cestovat vzadu delší trasu ve třech a to Ford Scorpio a Opel Omega)/quote]
MELLO píše:Jmenuj mi konkrétně malá auta, kam patří Fabka, která mají v základu vypínání bagu spolujezdce?p/quote]
caprighia píše:Však ok, já nejsem proti pokroku, jen se to někdy přehání, je to obchod se strachem před čímkoliv, jako svišti jsme lítali po ulici, rvali se, strkali špinavé prsty do pusy, pili vodu z potoka atd...dnes čumí do monitoru a maj alergie na prach, mléko atd...a prodejci se strachem si mnou ruce, však si na to taky vymysleli testy, aby mohli konstruktéři na známé veličiny navrhnout auto a bít se do prsou....jen tě nesmí trefit jinakn/quote]
motorol píše:Laky píše:Motorol - vpredu mozes mat sedacku proti smeru jazdy len v tom pripade, ze mas vypinatelny airbag, alebo tam nemas airbag, inak tam NESMIES vozit dieta v sedacke protismeru jazdy...
To vim taky, ale jednak netuším co máš za auto a zadruhé u většiny aut to lze vypnout. Třeba i tak drastickým zásahem jako je vytáhnutí nějaké pojistky.a/quote]
MELLO píše:OndraZX píše:Laky píše:Motorol - kolko aut ma v serii vypinanie airbagu spolujazdca? A poistky radsej vytahovat nebudem...
Inak mam F I Combi
Normalni auta to maji jako standard, ale Skodovka jen za priplatek
Je otazka jestli mas na mysli "auto" nebo "Skodovku"
Jmenuj mi konkrétně malá auta, kam patří Fabka, která mají v základu vypínání bagu spolujezdce?p/quote]
Laky píše:Motorol - a myslis, ze vyberat poistky je ten spravny sposob ako vypinat airbag?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků