Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
To ja jsem mel taky puvodne 1,4 TDi, ale HTP je HTP pozor2sparrow75 píše:je to mašina škodá že mě dali tu 1,4 je na nic oplakal jsem to:/quote]
dali007 píše:sparrow75 píše:je to mašina škodá že mě dali tu 1,4 je na nic oplakal jsem to:/quote] To ja jsem mel taky puvodne 1,4 TDi, ale HTP je HTP pozor2
Z kopečka určitěsparrow75 píše:dali007 píše:sparrow75 píše:je to mašina škodá že mě dali tu 1,4 je na nic oplakal jsem to:/quote] To ja jsem mel taky puvodne 1,4 TDi, ale HTP je HTP pozor2
Já dostal 1,4 16v benzín ale je to krám s rakví na střeše to nechce jet přes 180To HTP by to zvládlo na půl plynu
l/quote]
MELLO píše:HTP je pohodový, příjemný motor, se kterým se dá jezdit s velmi přijatelnou spotřebou a přesto nemusí být člověk brzda provozu. Základní a přesto překvapivě ideální motorizace do Fabky.m/quote]
MELLO píše:Základní a přesto překvapivě ideální motorizace do Fabky. /quote]
chucky píše:spotřeba osm litru benzinu, žadny spodek, extra slaby vrch, tři válce, cb]hlučný
chucky píše:spotřeba osm litru benzinu, žadny spodek, extra slaby vrch, tři válce, hlučný..... že by snad omyl než motor?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků