Ardeth píše:No ja nevim ja bych se stydel jezdit v Roomsteru. Lidi v nem vypadaji hrozne smesne.
Mozna mas vetsi rozvor,ale nemas to ani pro pet lidi a sice budou mit pro kolena dostatek mista,ale nevejdou se tam na sirku,pokud neprevazis mongoly do foxconnu. Zadni napravu mas z obstarozniho Touru. Koupil sis to za bezmala pulmega se zravym moturkem. Ja to mam skoro za polovic.
Mne se Roomster proste nelibi. Tour je decentnejsi.
Kdyz ses tady jeste vyjadroval jako majitel filcky,tak jsi byl mnohem prijemnejsi.
Ale nic nechci se hadat,jen tvoje reakce byla docela pod inteligencnim prumerem. Jen mi proste prislo komicky,ze kritizujes FL OII a sam doma mas velmi kontroverzni design,ale tak nic proti kazdej mame jiny oko.
Zere te to snad, ze sem za to dal castku, jakou sem dal? Chapu, ze v bazarech jich asi este moc neni, ale kdyby ses v R aspon svezl, tak bys zjistil, ze:
- byt je zadni modul upravnej z Touru, tak se narozdil od neho chova auto naprosto jinak - hlavne se v zatackach NEHOUPE a presne drzi stopu; nenasel sem zatim nikde kritiku toho, ze by pouziti napravy to auto nejak diskvalifikovalo, kdyz si proctes aspon testy, tak je naopak podvozek celkove hodnocen jako vyborny
- spotreba 7l je "zrava" a mam "moturek"? proc si teda kupujes jeste slabsi motor, navic do auta s hmotnosti vyssi o 300kg? Mam spotrebu 7l a stovku za 10,9. Je to takova katastrofa, kdyz naftovej coud ma spotrebu 6,3 a zrychleni sympatickych 13,4?
- co se tyce sirky vzadu, stara octavia ma sice nejvetsi sirku o vyznamnych a drastickych 2,8cm vice - ve vysledku je to ale k nicemu. proc? sedadla jsou vic uvnitr auta, u oken je diky nepraktickymu tvarovani vyplne dveri mrtvej prostor, jednoduse vzadu neni stejna sirka po cele delce - ono se holt 12 let stari nezapre a precejenom FII/R jde kdyz ne jinde, tak v ergonomii hodne dopredu;
no a jeste jedno sladky tajemstvi na zaver - operadla jsou totiz nastavitelny a pokud je potreba misto v oblasti ramen, staci krajni o neco vic sklopit, prostredni nechat a razem nejsou ramena v jedny rovine a mista je jeste vic...jel sem tesne pred prebranim Ruma se starou octavkou a v obou vezl stejny lidi - shodli se na vetsim prostoru vsichni. o tom podelnym asi nechces diskutovat.
- chapu, ze te muze tesit, zes nakoupil levne; modely LaK padaji s cenou velmi vyrazne a taky sem o nich jednu dobu uvazoval. nakonec se mne zalibil Rum a rozhodl se dat prednost nezaprdenymu autu na prani. koupi ti chvalim a preju hodne stastnych kilometru. s pocitem, ze majitele jinych modelu jsou "smesni"