MMira píše:a tady hosi mate kompletni popis zmen a novinek
LOL, tak na Autofóru taky píšou, že prý byli první - tak se už kucí konečně dohodněte.

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
MMira píše:a tady hosi mate kompletni popis zmen a novinek
coxxi píše:POSLEDNI NEKOREJSKA SKODOVKA ZAVRAZDENA![]()
kazdymu se libi neco jinyho, ale FL zmizela vsechna nadcasovost predku, kterej ted vypada jak naky Daewoo. Bejt to podobny Mercedesu, tak by to byla jeste vyhra, ale copak ten patvar svetel k necemu pasuje? Absolutne se tam podle me nehodi, na nic nenavazuje, rozbiji uplne harmonii predku. Prede je pro me zklamani ! Zadek stale jeste ok, ale jestli to je krok kupredu, nevim nevim.
Doufam, ze to nazivo tak hnusny zepredu nebude.
Aaaach jo, soucasna Octa je posledni model kterej jeste nese trechu stylu ala Audi, jednoduchy linky (ikdyz bocni linie skel-slopku je jak na SKODE 1000MB), nepreplacanej, nekorejskej design ...
NiceOne píše:FAN. píše:Dix_ píše:Skaja:
FII Beat: http://new.skoda-auto.com/CZE/model/act ... aBeat.aspx
Roomster Fresh: http://new.skoda-auto.com/cze/model/act ... fresh.aspx
..a ty ceníky těch akčních modelů jsou kde?
To by me taky zajimalo. Dela se to vubec jeste?
Ardeth píše:No ja nevim ja bych se stydel jezdit v Roomsteru. Lidi v nem vypadaji hrozne smesne.
Mozna mas vetsi rozvor,ale nemas to ani pro pet lidi a sice budou mit pro kolena dostatek mista,ale nevejdou se tam na sirku,pokud neprevazis mongoly do foxconnu. Zadni napravu mas z obstarozniho Touru. Koupil sis to za bezmala pulmega se zravym moturkem. Ja to mam skoro za polovic.
Mne se Roomster proste nelibi. Tour je decentnejsi.
Kdyz ses tady jeste vyjadroval jako majitel filcky,tak jsi byl mnohem prijemnejsi.
Ale nic nechci se hadat,jen tvoje reakce byla docela pod inteligencnim prumerem. Jen mi proste prislo komicky,ze kritizujes FL OII a sam doma mas velmi kontroverzni design,ale tak nic proti kazdej mame jiny oko.
NiceOne píše:Klimatizaci zdarma uvadi sama skodovka na vyse uvedenych strankach, ale chybi mi kompletni cenik.
Neváhejte a nasedněte do elegantního a zároveň moderně laděného interiéru Magic s klimatizací Climatic (bez přípatku).
antracit píše:Ardeth píše:No ja nevim ja bych se stydel jezdit v Roomsteru. Lidi v nem vypadaji hrozne smesne.
Mozna mas vetsi rozvor,ale nemas to ani pro pet lidi a sice budou mit pro kolena dostatek mista,ale nevejdou se tam na sirku,pokud neprevazis mongoly do foxconnu. Zadni napravu mas z obstarozniho Touru. Koupil sis to za bezmala pulmega se zravym moturkem. Ja to mam skoro za polovic.
Mne se Roomster proste nelibi. Tour je decentnejsi.
Kdyz ses tady jeste vyjadroval jako majitel filcky,tak jsi byl mnohem prijemnejsi.
Ale nic nechci se hadat,jen tvoje reakce byla docela pod inteligencnim prumerem. Jen mi proste prislo komicky,ze kritizujes FL OII a sam doma mas velmi kontroverzni design,ale tak nic proti kazdej mame jiny oko.
1.) Naprosto nezáleží na tom z čeho ta náprava je, ale jak se celkově chová podvozek a Roomster je ve své třídě na špici. I kdyby byl z Trabantu je to úplně šumák, když výsledek je velmi dobrej.
2.) K čemu je ti místo na šířku v Touru, když se ti tam nikdo nevejde?? Lepší pohodlně odvést 4 lidi, než dva. I ve Fabii je víc místa než v Touru a to podstatně. Těch pár cm na šířku rozhodně v reálu limituje míň, než místo na kolena.
Marek_Litzman píše:tak mame dalšího prvního, tentokrát novinky první informovaly o tom, že bude facelifthttp://www.novinky.cz/clanek/150940-nov ... rafie.html
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků