Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Dusan píše:EuroNCAP je bohuzel uz zcela nesmyslny test. Uz minimalne rok ci dva mela existovat sesta mozna dokonce i sedma hvezda, protoze v dobe kdy skoro 90% novych aut od premiovek az po Korejce dosahnou na nejvyssi hodnoceni, tak je jasne ze motivace je veskera zadna. Stupnice by mela byt nastavena tak, aby nejvyssi hodnoceni bylo takrka nedosazitelne a ne standardem.
bojler píše:Tak uz neni Rumik jedinej. Btw. 5* ma i Ibiza a rozdil oproti Fabce sou 2body...
TomKQT píše:On je hloupý i z jiných důvodů, např. že se neprovádí alespoň 2 měření (i když mnohem více by bylo mnohem lépe) aby se mohly projevit náhodné jevy. Jsem si totiž naprosto jist, že i při stejně nastaveném testu na stejném autě (ovšem jiném kusu) by mohlo hodnocení létat o několik bodů.
Další hloupostí je testování pouze jedné karosářské verze, což je divné např. u 3dveřových versus 5dveřových.
Dusan píše:TomKQT píše:On je hloupý i z jiných důvodů, např. že se neprovádí alespoň 2 měření (i když mnohem více by bylo mnohem lépe) aby se mohly projevit náhodné jevy. Jsem si totiž naprosto jist, že i při stejně nastaveném testu na stejném autě (ovšem jiném kusu) by mohlo hodnocení létat o několik bodů.
Další hloupostí je testování pouze jedné karosářské verze, což je divné např. u 3dveřových versus 5dveřových.
Kdyz ono je to o nakladech. Rozmlatit vice aut a zorganizovat vice testu proste neco stoji a ty penize na to evidentne nejsou.
TomKQT píše:OK, to chápu, ale pak nedělat z takhle nevypovídajícího testu takovou mediální masáž, nepřikládat tomu takovou důležitost
George_Couser píše:Chachá, moje koule je nejlepší.![]()
Ajif: O tolik se snižuje i cena pro prodejce, takže ti může dát stále třeba těch 13%...
TomKQT píše:On je hloupý i z jiných důvodů, např. že se neprovádí alespoň 2 měření (i když mnohem více by bylo mnohem lépe) aby se mohly projevit náhodné jevy. Jsem si totiž naprosto jist, že i při stejně nastaveném testu na stejném autě (ovšem jiném kusu) by mohlo hodnocení létat o několik bodů.
Noclaf píše:TomKQT píše:On je hloupý i z jiných důvodů, např. že se neprovádí alespoň 2 měření (i když mnohem více by bylo mnohem lépe) aby se mohly projevit náhodné jevy. Jsem si totiž naprosto jist, že i při stejně nastaveném testu na stejném autě (ovšem jiném kusu) by mohlo hodnocení létat o několik bodů.
Blbost. Automotive neni "Franta Novak - delam auta" a auta co vyjizdeji z vyrobni linky nejsou kazde original... Celej system dodavatelu a vyrobnich parametru je nastavenej tak, ze vsechny auta jsou skutecne v podstate stejny a rozhodne nebudou litat s bodama sem a tam.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků