[Škoda News II] - Škoda Rapid oficiálně

Fabia, Octavia, Superb,...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Jak se vám líbí Rapid?
1 9 %  18%  [ 9 ]
2 24 %  50%  [ 24 ]
3 10 %  20%  [ 10 ]
4 3 %  6%  [ 3 ]
5 2 %  4%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 48

Odeslat příspěvekod bojler 28. 5. 2008 14:19

Ja se nehadam. Ja se sazim.
bojler
Inventář

Odeslat příspěvekod Barrichello 28. 5. 2008 14:20

Dyt stejně maj skoro všechny nový káry 5*. Je to celosvětový trend....
Be kind to your Škoda madman!
Barrichello
Poslední varování

Odeslat příspěvekod TomKQT 28. 5. 2008 14:28

Dusan píše:EuroNCAP je bohuzel uz zcela nesmyslny test. Uz minimalne rok ci dva mela existovat sesta mozna dokonce i sedma hvezda, protoze v dobe kdy skoro 90% novych aut od premiovek az po Korejce dosahnou na nejvyssi hodnoceni, tak je jasne ze motivace je veskera zadna. Stupnice by mela byt nastavena tak, aby nejvyssi hodnoceni bylo takrka nedosazitelne a ne standardem. :-(

On je hloupý i z jiných důvodů, např. že se neprovádí alespoň 2 měření (i když mnohem více by bylo mnohem lépe) aby se mohly projevit náhodné jevy. Jsem si totiž naprosto jist, že i při stejně nastaveném testu na stejném autě (ovšem jiném kusu) by mohlo hodnocení létat o několik bodů.
Další hloupostí je testování pouze jedné karosářské verze, což je divné např. u 3dveřových versus 5dveřových.

bojler píše:Tak uz neni Rumik jedinej. Btw. 5* ma i Ibiza a rozdil oproti Fabce sou 2body...

A přitom Fábie je nebezpečné auto s neuvěřitelně mizerným výsledkem EuroNCAP, který dělá ostudu a Ibiza je auto splňující standard bezpečnosti :oboze :roll:
TomKQT
Štamgast

Odeslat příspěvekod Dusan 28. 5. 2008 14:36

TomKQT píše:On je hloupý i z jiných důvodů, např. že se neprovádí alespoň 2 měření (i když mnohem více by bylo mnohem lépe) aby se mohly projevit náhodné jevy. Jsem si totiž naprosto jist, že i při stejně nastaveném testu na stejném autě (ovšem jiném kusu) by mohlo hodnocení létat o několik bodů.
Další hloupostí je testování pouze jedné karosářské verze, což je divné např. u 3dveřových versus 5dveřových.

Kdyz ono je to o nakladech. Rozmlatit vice aut a zorganizovat vice testu proste neco stoji a ty penize na to evidentne nejsou.
Auto: Infiniti M37s
AV: Onkyo 805, Sony VPL-HW55ES, HTPC
Mob: Galaxy S8+
Dusan
Inventář

Odeslat příspěvekod TomKQT 28. 5. 2008 14:40

Dusan píše:
TomKQT píše:On je hloupý i z jiných důvodů, např. že se neprovádí alespoň 2 měření (i když mnohem více by bylo mnohem lépe) aby se mohly projevit náhodné jevy. Jsem si totiž naprosto jist, že i při stejně nastaveném testu na stejném autě (ovšem jiném kusu) by mohlo hodnocení létat o několik bodů.

Kdyz ono je to o nakladech. Rozmlatit vice aut a zorganizovat vice testu proste neco stoji a ty penize na to evidentne nejsou.

OK, to chápu, ale pak nedělat z takhle nevypovídajícího testu takovou mediální masáž, nepřikládat tomu takovou důležitost :roll:
TomKQT
Štamgast

Odeslat příspěvekod Dusan 28. 5. 2008 15:32

TomKQT píše:OK, to chápu, ale pak nedělat z takhle nevypovídajícího testu takovou mediální masáž, nepřikládat tomu takovou důležitost :roll:

To mas jednoduchy. Kdyz nic jineho neni, tak zaplatpanbuh alespon za tohle. Faktem je, ze tahle organizace udelala pro bezpecnost hrozne moc.
Auto: Infiniti M37s
AV: Onkyo 805, Sony VPL-HW55ES, HTPC
Mob: Galaxy S8+
Dusan
Inventář

Odeslat příspěvekod George_Couser 28. 5. 2008 15:48

No nejlepší by bylo, kdyby EU nařídila (když může nařizovat plno jiných věcí) aby ve všech nových autech byly povinně černé skříňky a data z nich spolu s vyhodnocením zranění posádky by se po nehodách shromažďovaly a pak se zveřejňovaly statistiky z reálných nehod konkrétních aut.
George_Couser
Moderátor

Odeslat příspěvekod King of Potato People 28. 5. 2008 15:53

tak tenhle suprik z Beeckovic konecne dopadl dobre po prvnim testu bez padesati opakovani a bez vysledku hodneho 12 let stareho stroje :)
Breaking the sound barrier
King of Potato People
Missák Garáže 2007

Odeslat příspěvekod Robin10 28. 5. 2008 16:01

George_Couser píše:Chachá, moje koule je nejlepší. :mrgreen:

Ajif: O tolik se snižuje i cena pro prodejce, takže ti může dát stále třeba těch 13%... :tleskani

No jestli to tak opravdu bude, a uvažovaného Rooma bych měl o třicítku levnějšího než jsem si nakonfiguroval, nestěžoval bych si. U prodejce sem ještě nebyl, ale u 1.4 sport víc jak 10% nečekám
Robin10
Nováček

Odeslat příspěvekod Noclaf 28. 5. 2008 16:04

Blbost. Automotive neni "Franta Novak - delam auta" a auta co vyjizdeji z vyrobni linky nejsou kazde original... Celej system dodavatelu a vyrobnich parametru je nastavenej tak, ze vsechny auta jsou skutecne v podstate stejny a rozhodne nebudou litat s bodama sem a tam.
SI ALTERUM SIT OPTANDUM, MALIM EQUIDEM INDISERTAM PRUDENTIAM QUAM STULTITIAM LOQUACEM
Merida AM 3000D 2008 + Sigma Sport Mirage EVO X;
Noclaf
Štamgast

Odeslat příspěvekod TomKQT 28. 5. 2008 16:06

Noclaf píše:

Blbost. Automotive neni "Franta Novak - delam auta" a auta co vyjizdeji z vyrobni linky nejsou kazde original... Celej system dodavatelu a vyrobnich parametru je nastavenej tak, ze vsechny auta jsou skutecne v podstate stejny a rozhodne nebudou litat s bodama sem a tam.

Ty asi nemáš technické vzdělání nebo aspoň cítění, že?
TomKQT
Štamgast

Odeslat příspěvekod bojler 28. 5. 2008 16:07

Souhlasím s tebou, mlékaři Dane ;)
bojler
Inventář

Odeslat příspěvekod m_tsch 28. 5. 2008 19:18

Jak je to tedy s těmi cenami, ty slevy se asi nerpomítnou např. v konfigurátoru, ale musím přijít se svou konfigurací k prodejci a ten mi řekne o kolik cenu sníží? Jde mi o OII, kde je sleva až 60tisíc, čili nevím, na jaký typ konkrétně kolik.
Říkám na svou čest, Toledo je the Best.
m_tsch
Veterán

Odeslat příspěvekod daada 28. 5. 2008 19:23

přesně, řekne ti to až dealer... v konfigurátoru se to teprve změní, ale nějaký čas to zabere
daada
Nováček

Odeslat příspěvekod m_tsch 28. 5. 2008 19:28

OK dík

A víte už někdo jak se ty slevy budou počítat? Kdybych hodil konkrétní konfiguraci?
Říkám na svou čest, Toledo je the Best.
m_tsch
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka