Pamatuju si jak jsem asi před rokem a půl platil na Jarově za columbus něco pod 60k s palubní deskou a prací to bylo něco přes 80k je teda pravda že na pojišťovnu a to si ješte naúčtovali něco přes 2k za mapy. Je teda pravda že to bylo na pojišťovnu, ale dnes stojí columbus na aukru do 5k. Vím že když ti dávají v autorizaku nový tak ti lepí na dno kufru pod koberec takovou samolepku s kódem aby se dalo poznat jestli je kradený u nás na to kašlou ale v Německu po tom jednu dobu šli.
glider píše:Tak zlodeji si dokonca otvorili pekne bez skrabanca, takze cista praca.
Zase může bejt rád, že to umí a nebyla to jen nějaká fetka. Nejhorší je, když dojdeš k autu, vokýnko vymlácený, všude plno střepů a kapičky krve, jsem myslel, že to se mnou švihne, když jsem to viděl.
Jak vidízě Octavii II 1-4 TSI 90KW ? Měl by to být ročník 2010-2012....změnilo se v rozmezí dvou let něco na tom motoru? Vím že tam je průser s rozvodama ale nevím jak moc velkej problém to je....nevím zda vybrat 1.6 TDI 77kw nebo 1,4 TSI 90 kw