Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
santinocz píše:K86 píše:santinocz píše:Dotaz: zdravím pánové, o víkendu si dovezu octavii II po fl, rv 2010, 1.8 tsi 118 kW, najeto má 89000. Kupuju ji od bráchy. Chci se vás zeptat, zda je v tmto nájezdu dobré udělat nějaké opravy, např. rozvody, kladky atp. Prostě takovou tu klasiku. auto znám a jezdí dobře. Ale chci mít klid. Díky.
vyser se na to
Proč konkrétně?
santinocz píše:Je to pravidelně servisováno, nemyslím si, že co motor, to problém. Spíš jde o to zjistit, v jakém je stavu a pořešit případné problémy (které se ale vůbec nemusí projevit). Mmj. doteď s tím autem nebyl jediný problém.
Potřebuji poradit, co řešit atp., na co si dát pozor. Odpovědi typu "vyser se na to", jsou mi k ničemu. I tak díky.
santinocz píše:Potřebuji poradit, co řešit atp., na co si dát pozor. Odpovědi typu "vyser se na to", jsou mi k ničemu. I tak díky.
santinocz píše:Je to pravidelně servisováno, nemyslím si, že co motor, to problém. Spíš jde o to zjistit, v jakém je stavu a pořešit případné problémy (které se ale vůbec nemusí projevit). Mmj. doteď s tím autem nebyl jediný problém.
Potřebuji poradit, co řešit atp., na co si dát pozor. Odpovědi typu "vyser se na to", jsou mi k ničemu. I tak díky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků