Radek O. píše:husto: na druhou stranu vim pouze o jednom takovem pripadu za muj motoristicky zivot. Byt je procento male, urcite bych nesel nad vyhlasku, tzn. bocni predni okna propustnost 75% a zadni 25%.
ale to vypada osklive

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Radek O. píše:husto: na druhou stranu vim pouze o jednom takovem pripadu za muj motoristicky zivot. Byt je procento male, urcite bych nesel nad vyhlasku, tzn. bocni predni okna propustnost 75% a zadni 25%.
Taky bych to tak viděl.Radek O. píše:husto: na druhou stranu vim pouze o jednom takovem pripadu za muj motoristicky zivot. Byt je procento male, urcite bych nesel nad vyhlasku, tzn. bocni predni okna propustnost 75% a zadni 25%.
MKMAN píše:Hustoles píše:max: hlavně nejezdi do SRN nebo Rakous..../quote]
to jsou kecy. neni to ani 10 hodin co me s pokovenyma sklama pustili a ne ani tyden co jsem z foliema ktery na 100% nemuzou projit (jsou to ty povolene ale na skle ktere uz ma zatmaveni).
Zalezi jak to auto vypada nikdy jsem s tim nemel problem a to jsem po techto dvou statech takovych 50k najezdil a parkrate platil i pokutu (Za neco jineho) a NIKDY o tom ani nehlesli.
U hranic stahnu okynko u sebe i vzadu aby tam videli a jsou UPLNE v pohode asi to nechce mit image votuzera nebo namezniho delnika co tam jede za praci
fahrman píše:kazdopadne nepsane pravidlo je, ze kdyz je na vas pred predni-bocni okynka videt, je to OK ... kdyz zastavuje policie, celnik apod, stahnout okno ... a vyhnout se Sokolovu, kde existuje vylizany policista, ktery vas donuti folie strhnout
)
wuf. píše:MKMAN píše:Hustoles píše:max: hlavně nejezdi do SRN nebo Rakous..../quote]
to jsou kecy. neni to ani 10 hodin co me s pokovenyma sklama pustili a ne ani tyden co jsem z foliema ktery na 100% nemuzou projit (jsou to ty povolene ale na skle ktere uz ma zatmaveni).
Zalezi jak to auto vypada nikdy jsem s tim nemel problem a to jsem po techto dvou statech takovych 50k najezdil a parkrate platil i pokutu (Za neco jineho) a NIKDY o tom ani nehlesli.
U hranic stahnu okynko u sebe i vzadu aby tam videli a jsou UPLNE v pohode asi to nechce mit image votuzera nebo namezniho delnika co tam jede za praci
Presne tak, ostatni to moc resej.
fousma píše:Hustoles píše:fous: synkovi kup tmavé brýlky,ne?e/quote]
Je mu pět měsícůTak malé se snad ani nedělají.
- igorcas
- Kolemjdoucí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků