Těžko říci jestli Vás to bude zajímat, ale v Karlových Varech se bude konat Škoda World Dealer Conference 2007. Dneska jsem šel okolo hotelu Thermal a uviděl jsem poutače na novou Fabii. Nedalo mi to a šel jsem se podívat, co to má být....na parkovišti před hotelem jsem narazil na více jak 10 nových Fabií (jedna byla včetně bílé střechy - vypadá to krásně). Okolo postávalo celkem dost lidí, oblečených do bund s logem Fabia. Tvářili se tak naštvaně, že jsem se neodvážil přiblížit více jak na pět metrů od aut. Na parkovišti také stál Roomster Scout v černé barvě. Šel jsem ještě kousek dál a uviděl jsem organizátory, jak připravují menší výstavku nových vozů Škoda - stály zde dvě Octavie Scout a také Roomster Service Mobil. Fotky jsem pořizoval pomocí své Nokie a docela narychlo (šel jsem ze školy a byla mi zima), takže bohužel kvalita není nějak oslnivá, ale snažil jsem se je alespoň trochu doupravit na PC.
Jinak nic dalšího o konferenci nevím - kdy, co, jak....
Pokusím se to zítra zjistit a také nafotit nějaké další fotky, pokud by byl zájem....
Tak toť asi vše, děkuji za pozornost
Tady jsou ty fotky: