Škoda World Dealer Conference 2007

Fabia, Octavia, Superb,...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod boy ms 15. 2. 2007 18:36

Těžko říci jestli Vás to bude zajímat, ale v Karlových Varech se bude konat Škoda World Dealer Conference 2007. Dneska jsem šel okolo hotelu Thermal a uviděl jsem poutače na novou Fabii. Nedalo mi to a šel jsem se podívat, co to má být....na parkovišti před hotelem jsem narazil na více jak 10 nových Fabií (jedna byla včetně bílé střechy - vypadá to krásně). Okolo postávalo celkem dost lidí, oblečených do bund s logem Fabia. Tvářili se tak naštvaně, že jsem se neodvážil přiblížit více jak na pět metrů od aut. Na parkovišti také stál Roomster Scout v černé barvě. Šel jsem ještě kousek dál a uviděl jsem organizátory, jak připravují menší výstavku nových vozů Škoda - stály zde dvě Octavie Scout a také Roomster Service Mobil. Fotky jsem pořizoval pomocí své Nokie a docela narychlo (šel jsem ze školy a byla mi zima), takže bohužel kvalita není nějak oslnivá, ale snažil jsem se je alespoň trochu doupravit na PC.

Jinak nic dalšího o konferenci nevím - kdy, co, jak....
Pokusím se to zítra zjistit a také nafotit nějaké další fotky, pokud by byl zájem....
Tak toť asi vše, děkuji za pozornost :wink:

Tady jsou ty fotky:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Nokia N73 + Kingstone 1GB
boy ms
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod robert1 15. 2. 2007 19:10

to víš, že zajímá. aktivita správným směrem se cení :-)
Realme X2 Pro. Auta: Peug. 308 SW Dříve: Scala 1.0TSI, Megane kom. III 1,5 dci, Astra kombi J, 1,6 CDTi 81 kw, Rapid 1,6 TDI 77 kw, Mondeo I 2,5 V6, FoFo III 1,6 Tdci 85 kw. ŠFII 1,4 TDi, OII 1,9 Tdi, OII 1,6 Tdi, FoFo II 1,6 Tdci, Lada 2110, Favorit 136
robert1
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Radek Ondrášík 15. 2. 2007 19:19

na druhou stranu, prinaset fotky nove Fabie uz asi nema moc cenu, co slo se o ni uz vi a co neslo, se stejne nevi
Radek Ondrášík
Veterán

Odeslat příspěvekod robert1 15. 2. 2007 19:35

to radek: ale ten pocit, že nám škodovka zase něco neutajila, ten mě hřeje... no nic. sedám do favorita a jedu domů :-)
Realme X2 Pro. Auta: Peug. 308 SW Dříve: Scala 1.0TSI, Megane kom. III 1,5 dci, Astra kombi J, 1,6 CDTi 81 kw, Rapid 1,6 TDI 77 kw, Mondeo I 2,5 V6, FoFo III 1,6 Tdci 85 kw. ŠFII 1,4 TDi, OII 1,9 Tdi, OII 1,6 Tdi, FoFo II 1,6 Tdci, Lada 2110, Favorit 136
robert1
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod boy ms 15. 2. 2007 20:29

Já vím, že nová Fabie byla už nafocena tolikrát, že to možná ani nemá cenu. Ale když už jsem psal o této konferenci, chtěl jsem tam mít nějaké fotky....
Navíc to není jen o Fabii II, ale i Roomster a Octavia Scout :wink:
boy ms
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Radek Ondrášík 15. 2. 2007 20:32

ten roomster je nejak zajimavy?
Radek Ondrášík
Veterán

Odeslat příspěvekod Marv_S 15. 2. 2007 22:46

Radek O. píše:ten roomster je nejak zajimavy?
Ale tak da se povazovat za zajimavy, je to Scout.
Marv_S
Nováček

Odeslat příspěvekod George_Couser 15. 2. 2007 22:52

boy ms: V klidu, Nejlepší redaktor na světě nej motomagazínu na světě prostě jen prudí. Občas (max 365 dnů v roce) má prostě takové stavy...
George_Couser
Moderátor

Odeslat příspěvekod boy ms 16. 2. 2007 07:44

George_Couser: Ne dobrý, vždyť já jsem chtěl slyšet jenom názory, takže mě to nějak nevadí :wink:

Ještě k těm Scoutům - toho Roomstera bych si ani nevšiml, neříkám, že není zajímavý, to právě naopak, ale ta Octavia, ta je o něčem jiném. Z fotek vypadá docela pěkně, ale takhle ve skutečnosti, to je teprve krásný auto 8)
boy ms
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PETR wrc 16. 2. 2007 09:04

To by nebyl pan Ondráček, aby se nesnažil být zajímavý a případně setřel někoho svým "chytrým" názorem. Občas se divím, že mu to tady na autorevue dosl lidí ještě žere. Podle mě je počin "boy ms" parádní. To že vyfotil zatím nezveřejněný roomster scout je docela dobrá věc. Navíc tohle fórum by mělo být od toho aby se zde takovéto fotky ukazovali a aby se o nich diskutovalo a ne aby zde někdo onanoval nad svým egem.
Před časem jsem začal chodit na autorevue do fóra pro informace o autech, novinkách v motorismu, ale čím dál tím víc si zde mastí ego lidi, kteří k tomu asi jinde nemají příležitost. Skutečných informací je zde čím dál tím míň.
PETR wrc
Nováček

Odeslat příspěvekod bojler 16. 2. 2007 09:18

petr wrc: dej si bacha aby te nemazli. ja sem jednou napsal, ze informace, kterou zverejnili je mesic stara a dostal jsem odpoved, ze ryju...neco ve stylu soudruha jakese: "ono to neni lehka vec ta prestavba..."
bojler
Inventář

Odeslat příspěvekod PETR wrc 16. 2. 2007 09:23

Mě je naprosto jedno, jestli mě někdo smázne, ale skutečně by si měli někteří uvědomit proč ten internet dělají. Jestli kvůli tomu jak si mastit ego a nebo jestli kvůli tomu, aby něco dělali pro lidi. Pokud je to ta druhá varianta, tak by více pokory a soudnosti neuškodilo.
PETR wrc
Nováček

Odeslat příspěvekod bojler 16. 2. 2007 12:33

Sauron píše:
PETR wrc píše:
To by nebyl pan Ondráčeke/quote]

Pan Ondrášík, jen pro upřesnění ;);/quote]

to je este horsi varianta :-D
bojler
Inventář

Odeslat příspěvekod George_Couser 16. 2. 2007 15:25

bojler píše:petr wrc: dej si bacha aby te nemazli. ja sem jednou napsal, ze informace, kterou zverejnili je mesic stara a dostal jsem odpoved, ze ryju...neco ve stylu soudruha jakese: "ono to neni lehka vec ta prestavba..."

Hehe, něco Ti pošlu. :wink:
George_Couser
Moderátor

Odeslat příspěvekod boy ms 16. 2. 2007 19:21

Takže dneska sem se tam byl kouknout znovu. Musím říct, že sem byl šokován - celé parkoviště bylo plné k prasknutí - všechno nové Fabie, Octavie Scout a sem tam Roomster. Těch Fabií tam bylo nejméně 100. Všude pobíhali lidé s oranžovými cedulkami - zvaní hosté, kteří se podle toho, co jsem viděl, mohli projet s každým vystaveným autem. To je prozatím vše, co jsem zjistil....
Tady je ještě jedno foto (tahle oranžová barva je nejhezčí) :)

Obrázek
boy ms
Kolemjdoucí

Další stránka