Ochranné fólie sedadel do Fabie

Fabia, Octavia, Superb,...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod upír 27. 8. 2006 10:17

Sháním čiré fólie s kapsou, které se dají na zadní stranu předních sedadel, aby byla opěradla chráněna od špinavých bot dětí sedících na zadních sedadlech. Kdysi jsem je viděl ve vystavené Fabii na Auto Praha v Holešovicích, kde mě tvrdili, že je Škoda běžně nabízí ve svých autosalonech za cca 170,- . Od té doby je nomůžu nikde sehnat. Ptám se v autosalonech, autodílech, prodejnách s dětským zbožím. Někde nevědí o čem je řeč, někde řekli, že je už neberou a někde měli jen barevně potištěné fólie (s hrozně malou plochou, spíš jen kapsa na šňůrkách) za 350.- - ty teda ne.
Poraďte, prosím. Nejsem z Prahy. Měl jsem nejlevnějšího Hyundaie a ten to měl chytře řešené omyvatelnou koženkou na zadní straně předních opěradel. Kamarád má v Peugeotu 206 to samé. Proč to neudělali do Fabie?
Nad čím mě zůstává rozum stát, je textilní čalounění na spodní straně zadních dveří u Fabie. Extrémě se špiní od bot nastupujících a nejde to prakticky očistit, je zajímavé, že na spodku předních dveří je praktický omyvatelný plast. Zvláštní politika úspor nákladů Škody, textilní potah na plast je vícenáklad a přitom se šetří na pravém zpětném zrcátku a madlech nad dveřma....
upír
Kolemjdoucí