germi: jak se nejvíc projevůjí špatné žhaviče při zimním startování?
mě to sice chytá, ale dýl se musí motor protáčet a pak ztěžka chytne.... za tepla startuje OK...já mám podezření na slábnoucí startér, taky má přeci něco najeto...ale nevím, jestli ještě nebude problém ve svíčkách?
Fabia RS Dieselpower - 274PS@578Nm - EX BMW 335Cd Dieselpower - 340PS@707Nm
No jí mám dojem že ty žhavicí svíčky jsou v činnosti pouze pokud je teplota nižší než +5C. Takže pokud je více než +5C tak by to asi startovalo bez problémů i s vadnýma žhavicíma svíčkama.
4Jim: Pokud JE rozdíl nastartovat S žhavením a BEZ žhavení,pak se při žhavení motor lépe natočí a žhavičky jsou OK,čili chyba jinde:startér,baterka,kontakty..
Pokud JE JEDNO zda žhavíš nebo nežhavíš,a startuje to stejně obtížně,pak je problém ve žhavení.
Naposledy upravil MAN737 dne 8. 1. 2006 21:53, celkově upraveno 2
No ono to ale pokud není zima fakt moc nežhaví. Když tam strčím klíček a je vice než +5C (to jedno třeba i +20C) tak ta kontrolka pouze krátce zasvítí (asi jako airbag) a hned zhasne. To při -18C svítila skoro 20 vteřin.
Tím dožhavováním máš na mysli ty topná tělíska ve vodním okruhu?
P: Při teplejším počasí jak uvádíš stačí opravdu je jen chvilička. Když máš teplý motor v zimě tak nemusí žhavit ani třeba při -10.
Dožhavováním nemyslím svíčky v chladící kapalině. Ale i klasický žhavící svíčky na motoru mají dožhavování po naběhnutí motoru
( na menší výkon samozřejmě a jen nkolik 10tek sekund) Kvůli emisím především.
germi: no ahoj , baterii jsem měnil loni v lednu, že bych tam měl nějakej šmejd? no jinak jsem slyšel, že kolem 170 byvají startery zaneseny a slabnou...
no, já mám nabídku na starter z O2 TDI za dobrou cenu, tak si říkam, že bych ho tam šoupnul najednou s novou spojkou....
Fabia RS Dieselpower - 274PS@578Nm - EX BMW 335Cd Dieselpower - 340PS@707Nm