Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
řidič BOB"t[quote="RSman píše:Panove chctel sem svou RS combi dovest dokonalosti a odečist si DPH a narazil jsem na jeden važny problem a to hlavové airbagy![]()
A to sem se tam před koupí auta ptal a samozřejmě nebyl problem a dnes mě řekli že si to tenkrat neuvedomili.
Ve škoda servise me slušně poslali do haje že nelze dodělat dělicí přepažku bez připravy N1 ze zavodu a ještě že vubec to nejde kuli hlavovým airbagum.
Videl jsem jak to maji vyřešeni renaulti u znameho na jeho scenicu a taky tam ma airbagy a škodovka si stim neumí poradit.
Tak sem nejak v pasti a nevim jak dali/quote]
Tak to je hlavní důvod, proč jsem musel od Škodoffky stranouToto je prostě nemožná kombinace a je to jediné auto z celého koncernu, u kterého to není možné
![]()
Neuděláš s tím nic, jelikož na to teď nedostaneš homologaci, i kdyby Ti to někdo namontovals/quote]
mufmuf píše:Jinak jak vam ropakum (myslim i sebe) to v mrazech startuje? Musim rici, ze kdyz to stoji treba 2 dny v mrazu, tak ten start není na prvni brnknutí. Byl jsem na horach a 3 tdi motory vedle sebe meli s startem mensi problem, ZE BY TA REPKA????/quote]
RSman píše: Stropní čaloučení dolud/quote]
Folin píše:Zdar všichni RS-sáci,tak jsem ke svýmu RSI pořídil ještě RSII a maximální spokojenost,oproti RSI fakt rozdíl jak v dynamice ,tak i v pohodlí.Jelikož jezdím převážně do Německa a mám rodinu,tak pro mě ideální auto.Koupil jsem jí v září rok starou a mám na ní najeto cca 20tis. a žádný problém.Po novým roce jsem jí nechal u Cimba načipovat a ted jede jako prase(ne že by předtím jela špatně),ještě jsem jí teda pořádně neprotáhl po dálnicích,ale 250 dala docela v kliduTak doufám,že se někdo zase brzo přihlásíte a podělíte se o zážitky
RS zdar_/quote]
Folin píše:Folin píše:Zdar všichni RS-sáci,tak jsem ke svýmu RSI pořídil ještě RSII a maximální spokojenost,oproti RSI fakt rozdíl jak v dynamice ,tak i v pohodlí.Jelikož jezdím převážně do Německa a mám rodinu,tak pro mě ideální auto.Koupil jsem jí v září rok starou a mám na ní najeto cca 20tis. a žádný problém.Po novým roce jsem jí nechal u Cimba načipovat a ted jede jako prase(ne že by předtím jela špatně),ještě jsem jí teda pořádně neprotáhl po dálnicích,ale 250 dala docela v kliduTak doufám,že se někdo zase brzo přihlásíte a podělíte se o zážitky
RS zdar_/quote]
Ještě malá oprava,mám na ní najeto sice 20tis,ale když jsem jí koupil,tak měla lehce přes 30 takže ted něco kolem 50tis.Jinak ten chip fakt doporučuju,je to ted jiný autohlavně u renomovaný firmy a ne u nějakýho Franty ve stodole.Jo a mám samo TFSI momentálně 246HP/350NM.
i/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků