O II RS

Fabia, Octavia, Superb,...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod SKAJA 30. 12. 2007 20:10

mufmuf: Startuje v pohodě, ať stojí, kde stojí, tak na první brnknutí to naskočí, jako v létě.
OII 2.0TDI - dlouhodobá spotřeba 9,8l/100km
SKAJA
Štamgast

Odeslat příspěvekod Užovka 30. 12. 2007 22:07

řidič BOB"t[quote="RSman píše:Panove chctel sem svou RS combi dovest dokonalosti a odečist si DPH a narazil jsem na jeden važny problem a to hlavové airbagy :(
A to sem se tam před koupí auta ptal a samozřejmě nebyl problem a dnes mě řekli že si to tenkrat neuvedomili.

Ve škoda servise me slušně poslali do haje že nelze dodělat dělicí přepažku bez připravy N1 ze zavodu a ještě že vubec to nejde kuli hlavovým airbagum.
Videl jsem jak to maji vyřešeni renaulti u znameho na jeho scenicu a taky tam ma airbagy a škodovka si stim neumí poradit.

Tak sem nejak v pasti a nevim jak dal :hmi/quote]

Tak to je hlavní důvod, proč jsem musel od Škodoffky stranou :( Toto je prostě nemožná kombinace a je to jediné auto z celého koncernu, u kterého to není možné :(
Neuděláš s tím nic, jelikož na to teď nedostaneš homologaci, i kdyby Ti to někdo namontoval :roll:s/quote]

ja mam veScoutu taky N1 a bohuzel jen 4 airbagy :-( ale sleva na prepazku cca 130.000,- Kc byla dobra naplast :-)
Užovka
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod řidič BOB 31. 12. 2007 13:09

Užovka: 130t pro mne není dostatečná cena za můj život :-( Bohužel měl letos kolega v Roomstru docela ošklivou nehodu a kdyby neměl hlavový bag, tak dneska by bylo o jednu rodinu bez otce více :-( Takže já raději volil Seata s bagama než Scouta bez...
Jinak sleva 130t je good ;-)
Naposledy upravil řidič BOB dne 31. 12. 2007 13:12, celkově upraveno 1
Požádal jsem powerballa, aby mne smazal. Snad to svede...
řidič BOB
Poslední varování

Odeslat příspěvekod řidič BOB 31. 12. 2007 13:11

mufmuf píše:Jinak jak vam ropakum (myslim i sebe) to v mrazech startuje? Musim rici, ze kdyz to stoji treba 2 dny v mrazu, tak ten start není na prvni brnknutí. Byl jsem na horach a 3 tdi motory vedle sebe meli s startem mensi problem, ZE BY TA REPKA????/quote]

Startuje mi to normálně...sednu, zhasne žhavení, nastartuju a motor naskočí jako vždy :|
řidič BOB
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Užovka 31. 12. 2007 13:36

[quote="řidič BOB"tUžovka: 130t pro mne není dostatečná cena za můj život :-( Bohužel měl letos kolega v Roomstru docela ošklivou nehodu a kdyby neměl hlavový bag, tak dneska by bylo o jednu rodinu bez otce více :-( Takže já raději volil Seata s bagama než Scouta bez...
Jinak sleva 130t je good ;-) /quote]

ja jezdil 4 nebo 5 let ve Formanovi a tem nemel zadnej :-( Takze ctyri lepsi nez zadnej !!!
BMW 320d (E93) Bj. 2013
Fiat Fiorino JTD
Užovka
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod řidič BOB 31. 12. 2007 13:40

Užovka: tak to je pak jasný upgrade! ;-)
řidič BOB
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Užovka 31. 12. 2007 13:58

jeste mezitim byla O1 ta mela 2 airbagy - takze 0-2-4 :-)

p.s. a az jich budu mit 12 nebo 16 a vsechny bouchnou tak ze me budou povidla :-D !!!
BMW 320d (E93) Bj. 2013
Fiat Fiorino JTD
Užovka
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod řidič BOB 31. 12. 2007 14:28

Užovka: no, kolega povídal, že sice to je rachot, ale v tom zlomku vteřiny jsi vůbec neuvědomíš, kolik jich vlastně bouchlo ;-)
Je ale pravda, že neměl ani jedinou odřeninu a to mu náraz utrhl levý sloupek :-(
řidič BOB
Poslední varování

Odeslat příspěvekod RSman 3. 1. 2008 14:50

Strašne nerad se vzdávám ,tak jsem hledal ,psal volal a našel jsem servis(zkušenost 12aut nových) ,kde je možne přestavet O2 RS combi s hlavovými bagy na verzi N1.
Ted se musim vydat na uřady a požadat si dodatečnou přestavbu (ze zakona automaticky povolene)na N1 ,na zakladě žadosti dokaži provest homologovanou přestavbu na N1. Problem je auto 2dny v servise a cele rozebrat :cry: Stropní čaloučení dolu , přidělaní držaku (cena by se mela dostat do 25000kč)Pak STK a zapis do techničaku.

V ponděli se vydavam na uřady a začnu další papírovou valku :)
RSman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod řidič BOB 3. 1. 2008 15:02

RSman: tak pak dej info... jsem zvědaff asi ne jenom já ;-)
řidič BOB
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Jirka__S 3. 1. 2008 15:26

RSman: se ti divím, že i přes takové problémy chceš do toho jít. Sice na začátku ušetříš nějaký peníz (DPH - cena přestavby), ale při opětovném prodeji budeš muset DPH zase přičíst (i když už z menší hodnoty vozy). Navíc pokud neuplatníš odpočet DPH, tak se ti to DPH v podstatě vrátí (i když se spožděním) v podobě většího snížení základu daně v ročním vyúčtování.
A když pominu finanční stránku, tak jsem ještě neviděl přestavbu, která bu se negativně nepodepsala na interiéru vozu (mříž se dá sice demontovat, ale ty dva držáky nad zadními dveřmi už bohužel ne).
Octavia II RS 2,0 TFSI
Jirka__S
Nováček

Odeslat příspěvekod řidič BOB 3. 1. 2008 15:33

RSman píše: Stropní čaloučení dolud/quote]

Kvůli tomuto bych si to nenechal dělat... Obávám se, že do původního stavu to nedají a bude to tu a tam klepat, vrzat atd... :|
řidič BOB
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Folin 18. 2. 2008 21:44

Zdar všichni RS-sáci,tak jsem ke svýmu RSI pořídil ještě RSII a maximální spokojenost,oproti RSI fakt rozdíl jak v dynamice ,tak i v pohodlí.Jelikož jezdím převážně do Německa a mám rodinu,tak pro mě ideální auto.Koupil jsem jí v září rok starou a mám na ní najeto cca 20tis. a žádný problém.Po novým roce jsem jí nechal u Cimba načipovat a ted jede jako prase(ne že by předtím jela špatně),ještě jsem jí teda pořádně neprotáhl po dálnicích,ale 250 dala docela v klidu :-) Tak doufám,že se někdo zase brzo přihlásíte a podělíte se o zážitky :-) RS zdar
Folin
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Folin 18. 2. 2008 21:48

Folin píše:Zdar všichni RS-sáci,tak jsem ke svýmu RSI pořídil ještě RSII a maximální spokojenost,oproti RSI fakt rozdíl jak v dynamice ,tak i v pohodlí.Jelikož jezdím převážně do Německa a mám rodinu,tak pro mě ideální auto.Koupil jsem jí v září rok starou a mám na ní najeto cca 20tis. a žádný problém.Po novým roce jsem jí nechal u Cimba načipovat a ted jede jako prase(ne že by předtím jela špatně),ještě jsem jí teda pořádně neprotáhl po dálnicích,ale 250 dala docela v klidu :-) Tak doufám,že se někdo zase brzo přihlásíte a podělíte se o zážitky :-) RS zdar_/quote]

Ještě malá oprava,mám na ní najeto sice 20tis,ale když jsem jí koupil,tak měla lehce přes 30 takže ted něco kolem 50tis.Jinak ten chip fakt doporučuju,je to ted jiný auto :-) hlavně u renomovaný firmy a ne u nějakýho Franty ve stodole.Jo a mám samo TFSI momentálně 246HP/350NM. :-)
Folin
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Tomas B 19. 2. 2008 10:37

Folin píše:
Folin píše:Zdar všichni RS-sáci,tak jsem ke svýmu RSI pořídil ještě RSII a maximální spokojenost,oproti RSI fakt rozdíl jak v dynamice ,tak i v pohodlí.Jelikož jezdím převážně do Německa a mám rodinu,tak pro mě ideální auto.Koupil jsem jí v září rok starou a mám na ní najeto cca 20tis. a žádný problém.Po novým roce jsem jí nechal u Cimba načipovat a ted jede jako prase(ne že by předtím jela špatně),ještě jsem jí teda pořádně neprotáhl po dálnicích,ale 250 dala docela v klidu :-) Tak doufám,že se někdo zase brzo přihlásíte a podělíte se o zážitky :-) RS zdar_/quote]

Ještě malá oprava,mám na ní najeto sice 20tis,ale když jsem jí koupil,tak měla lehce přes 30 takže ted něco kolem 50tis.Jinak ten chip fakt doporučuju,je to ted jiný auto :-) hlavně u renomovaný firmy a ne u nějakýho Franty ve stodole.Jo a mám samo TFSI momentálně 246HP/350NM. :-)i/quote]

A co spotřeba potom chipování?
Tomas B
Guru

Předchozí stránkaDalší stránka