Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
...........mám stejný názor jako ty ,měl jsem fábii taky červenou rally . Fakt nechápu proč nejsou schopni něco podobného udělat v metalízované barvě??? nebo nechtějí?diam@nt píše:FAN - to máš pravdu, aj mne chýba nejaká žiarivo červená. Predtým som mal v tej Rallye Feliciu aj Fabiu. Ale teraz je tá Corrida taká tmavšia, taká sťaby špinavá. Takže červená bola mimo hry. Najkrajšia červená farba je momentálne od Audi - Misano Rot. Je to dokonca perlefekt a vyzerá fakt úžasne a je taká ostrá žiarivá. /quote]
Tomas B píše:i když jsem nějakou dobu uvažoval o žluté! t/quote]
Deli píše:Tomas B píše:i když jsem nějakou dobu uvažoval o žluté! t/quote]
Jako žlutá je super, takový auto si člověk pozná hned...:/quote]
Tomas B píše:David T.: nevím jestli to tady někdo už zmínil, ale u černé barvy se ztrácejí RS nárazníky a dohromady s černou barvou v combi se za ním asi opravdu nikdo neotočí, protože 98% lidí si bude myslet, že to byla normální "Ochcávka". Ale samozřejmě nejde jen o to, jak to auto vypadá, ale co má pod kapotou![]()
![]()
![]()
Kdybych měl "obyčejnou" Octavii na 17", tak bych o černé určitě uvažoval, ale u RS ne - race blue na ostatních Octaviích neuvidíš, protože se nedělá! Ale klidně objednej černou - alespoň nás "modráků" bude míň Mr. Green
Já mám už objednanou race blue (liftback), i když jsem nějakou dobu uvažoval o žluté! Je pravda, že v liftbacku je modrá hezčí než v combi, ani nevím pročP/quote]
Tomas B píše:To máš pravdu, ale já se rozhodl pro blue race, protože je zároveň i elegantní a ve žlutý můžeš vypadat pro ostaní i jako 18letý klacek - tuner![]()
A to už v 31letech nechci Mr. Green Mr. Green Mr. Greenr/quote]
Radek O. píše:Juaquin: si pis a navic to jsou nemecti plnokrevnici a ti jezdi jinou ligu, nez ostatni
Tomas B píše: ve žlutý můžeš vypadat pro ostaní i jako 18letý klacek - tuner:/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků