- Tour
- 1,8T
- magicka cerma s perletovym efektem
V extra vybave zvolte
- Climatronic
a tot vse - a uz se muzete smat, co vsechno potrebujete ke Climatronicu...
Hezky den!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
goes píše:Rad bych to vyzkousel, ale IE only
Vsuvka gouse mimo misu:
Skoda konfigurator je jako cela politika Skody. Funguje jenom pod IE, protoze vetsina lidi pouziva IE.
Skoda pak dela auta pro masy lidi, co pouzivaji IE, protoze tihle lidi nic jineho neznaji a nikdy nic jineho nebudou pouzivat. Ale v podstate kdyz jim misto IE pustite neco jineho, tak uz jen z principu budou kefrat o tom, ze tohle neumi ovladat, protoze to ma jiny odstin sede barvy a nahore neni napsano IE ale treba FF. Budou porad mlit o tom, jak je IE super, protoze ho dela jedna z nejvetsich firem na svete, co neco znamena a nevyviji ho nejaky fun club alternativ. A budou mit pocit, ze maji to nejlepsi, protoze je to soucasti toho jedineho OS, ktery kdy videli a ten je nejlepsi, protoze Franta odvedle co si vymenil sam CD Romku to taky rika. A tak jako funguje Skodovacky konfigurator pro masove publikum IE ONLY, tak jsou vytvareny i auta dane spolecnosti. Nudne, nezazivne, uniformni, bez napadu a masovky.
A tak jako lidi, co maji pocitace jako zabavu IE temer nepouzivaji, protoze vi, ze to neni to prave orechove, tak fandove aut si az na par vyjimek, dane auto nikdy nekoupi.
goes píše:Skoda konfigurator je jako cela politika Skody. Funguje jenom pod IE, protoze vetsina lidi pouziva IE.
...
Worm píše:goes píše:Skoda konfigurator je jako cela politika Skody. Funguje jenom pod IE, protoze vetsina lidi pouziva IE.
...
Taky mě to štve, protože používám Operu. Na druhou stranu musím uznat, že konfigurátor Škodovky je zpracovaný opravdu velmi dobře. Zatím jsem lepší neviděl.
Ještě než budeš odsuzovat Škodovku, si zkus v Opeře otevřít zurl]http://www.nissan.cz[/url]. Tomu já říkám amatérismus.s/quote]
POL píše:No ted jsem to zkousel v nejaky stary opere a docela to fungovalo az na kontextovy menu, musel jsem 1x kliknout a pak uz fungovala i ostatni...
ja pouzivam bud Mozillu nebo FF a tam nissan.cz funguje bezproblemu
goes píše:k te Skode a IE, ja nemam PC, nemam windows, nemam linux, nemam IE ani pri nejlepsi vuli ho nemuzu ve svem OS mit, protoze pro muj OS neexistuje, tudiz bud Safari, FF, Mozilu, Operu atd... ani v jednom to nejde. Ja vim, ze jsem v minoritni skupine, ale udelat fungujici konfigurator, kdyz to u jinych jde neni pro takovou spolecnost jakou je Skoda zadna prace...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků