Fabia- Nerovnoměrný chod a hlučnost +geometrie

Fabia, Octavia, Superb,...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod JoKo_ 26. 6. 2005 21:16

marekg: drzim ti palce, aby ti servis vysiel v ustrety a v pripade, ze vymena kolies nepomoze, sa snazil to nejako uhrat na garancku.
JoKo_
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod moron 26. 6. 2005 21:25

Fl.89 píše:p0etrik:Do ceny auta jako takove se nic "nepromita", MSRP urcuje vyrobce s tim nema dealer co spolecnyho.....
Ty me chces neco ucit o prodavani aut????????!!!!!!!!!

Halooo! Ty musis byt dobry debilcek pokial si kupil auto za doporucenu predajnu cenu...
MSRP je MSRP, ale do ceny ktoru dealerovy za auto zaplatis sa premieta vsetko. (Mozno neplati pre Scion a podobne totalky.)
moron
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod marekg 26. 6. 2005 21:48

Díky.jen tak mimochodem mám vlastní zkušenost se servisy korejců.Před Fabíí jsem jezdil v Daewoo Espero 2.0 r.v. 1996,Na svou
dobu to bylo dobrý auto,oproti O1 vevnitř fakt prostorný,kufr 560l,jenže sedan bez možnosti sklopení sedaček.Technicky sice out-základ Opel Ascona s australským licenčním motorem GM Holden.Uvezlo všechno,odpych solidní,na rovině po delším rozjezdu špička 185 kmh,ovšem s vírem v nádrži.Olomouc-Brno (80km) ve dvou
za 12/100,ručička palivoměru pak klesala ke dnu jak Titanic :D .Ale servis byl něco otřesnýho.Po rošádách Daewoo v Olomouci,kdy dealeři
a servisy vznikali a zase zanikali jsem byl odkázanej na servis v Přerově,což je 25 km. Dodávky náhradních dílů z Maď arska-kapitola sama pro sebe-na spínací skříňku jsem čekal 14 dní .Pak odešel měřič
množství vzduchu,auto bez něho jelo v nouzovým režimu. Ten měřič nebyl zajistitelnej v rozumným termínu,tak ho VYMONTOVALI ZE STEJNÝHO AUTA ,KTERÝ MĚLI V SHOWROOMU JAKO OJETINU SE 130 000 KM.Ten taky dlouho nevydržel. Ramena s kuláky byly vždy záležitostí 10 dnů. Myslím si ,že i když došlo k re-brandingu,tak
že kvalita servisů DAEWOO/CHEVROLET zůstala na stejné úrovni.Hyundai je podle mne o velký kus vpředy před CHEVYM. Ale abych jen nekritizoval,uvidíme jak se postaví k mé záležitosti servis ŠKODA.
marekg
Nováček

Odeslat příspěvekod Fl.89novy 26. 6. 2005 22:30

moron píše:
Fl.89 píše:p0etrik:Do ceny auta jako takove se nic "nepromita", MSRP urcuje vyrobce s tim nema dealer co spolecnyho.....
Ty me chces neco ucit o prodavani aut????????!!!!!!!!!

Halooo! Ty musis byt dobry debilcek pokial si kupil auto za doporucenu predajnu cenu...
MSRP je MSRP, ale do ceny ktoru dealerovy za auto zaplatis sa premieta vsetko. (Mozno neplati pre Scion a podobne totalky.)

moron:No on kazdej nemuze byt tak chytrej jako Ty...Co me jeste napises o tom jak se prodavaji a kupuji auta?A co me jeste napises o MSRP, Factory Invoice, ADM,Hold back atd. atd., at se neco naucim kdyz ses tak chytrej a vsechno vis.... :D
Fl.89novy
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Fl.89novy 26. 6. 2005 22:32

p0etrik píše:Ale ale, pan se nam zlobi. Proc tolik vykricniku a otazniku, smim se zeptat? Mozna, ze v big holy americe urcuje cenu vyrobce a prodejce muze tak akorat soupat nohama, ale ve svobodne zemi se svobodnym trhem dealer nakoupi za nejakou cenu, k tomu si neco prirazi a zase to proda. Nesmi akorat prelezt maximalni cenu urcenou vyrobcem, aby neposkodil jeho dobre jmeno.

To jsou pro me novinky....... :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani
Fl.89novy
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod p0etrik 26. 6. 2005 22:37

Fl.89 píše:To jsou pro me novinky....... :tleskani :tleskani :tleskani :tleskanik/quote]

Fl.89: No tak to se potom nedivim, ze tu pises to, co tu pises.

Fl.89 píše:A co me jeste napises o MSRP, Factory Invoice, ADM,Hold back atd. atd., at se neco naucim kdyz ses tak chytrej a vsechno vis....

Hazet terminy umi kde kdo, vysvetlit uz je asi nedokazes, co? BTW jeste jsem v cesku neslysel obchodnika, ktery by mluvil o "Hold back" nebo "Factory Invoice".
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod Koby 26. 6. 2005 22:40

Když chceš kvalitní auto s kvalitnim servisem, nekupuj Fabii... :-)
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Inventář

Odeslat příspěvekod Fl.89novy 26. 6. 2005 22:43

Proc bych Ti mel neco vysvetlovat kdyz vsechno vis?
A o cem mluvi obchodnik v Cesku je me celkem jedno.Ja jsem v car businessu tady tak mluvim o tom o cem se mluvi tady ne v Cesku...
Proud To Be An American
Fl.89novy
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod p0etrik 26. 6. 2005 22:46

Proc bych Ti mel neco vysvetlovat kdyz vsechno vis?

Kde jsi z tohoto vycetl, ze musim vsechno vedet?
Hazet terminy umi kde kdo, vysvetlit uz je asi nedokazes, co? BTW jeste jsem v cesku neslysel obchodnika, ktery by mluvil o "Hold back" nebo "Factory Invoice".

To bude asi tim ze placas o necem, o cem nemas ani paru.
Jinak my tady mluvime o prodeji novych aut, ne o "car bussinesu".
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod Koby 26. 6. 2005 22:53

Fl.89: Prosim tě, co to tady plácáš. Bejt tebou, tak to upravim a nebo celý nák smažu, protože tohle je fakt k smíchu a akorát ses ztrapnil. Nevim že to enchápeš, je to uplně a napsoroto to samý jako když si koupíš video kameru a dostaneš k tomu 5 DV kazet "zdarma" . Kdo by ti to dal asi tak zdarma? Nikdo. Prostě a jednoduše, cena těch třeba 5 kazet se přičte k tý kameře. Kamera nebude stát 25000 jako bez akce, ale třeba 25 300,- A těch 300,- jsou právě ty kazety. V Kotvě mě zasravila dealerka, že mi dá zdarma atšku v hodnotě 500,- Jenomže sem si musel koupim nákej parfem za 3000,- To máš se všim, co třeba Horst Fuchs a jeho TV shopping. A kl tomu 100% zdarma a k tomu další super kráječ uplně zdrama. Zdarma to neni, platíš to v tom prvním výrobku, ktreý je právě o ten druhý uplně zdarma, dražší :-)
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Inventář

Odeslat příspěvekod p0etrik 26. 6. 2005 22:57

Koby: Tleskam. :tleskani :tleskani
Krasne's to vysvetlil. To je dar. Ja vetsinu veci tak, aby to pochopil i blbec, proste vysvetlit neumim. :D
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod Fl.89novy 26. 6. 2005 23:04

p0etrick: Ja nevim co delas ty, ale ja auta prodavam, tak si MYSLIM ze o tom aspon trochu malo neco vim....Tzn. ze jsem v Car businessu, kdyz jsem mel restauraci tak jsem byl v Restaurant businessu....
Proud To Be An American
Fl.89novy
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Fl.89novy 26. 6. 2005 23:08

Koby:Ty veci o kterych pises jsem JA zapomel pred tim nez ty jsi se narodil.....
My jsme se bavili o CENE AUTA ne o Dealer Services Fee, tak kdyz nevis o cem je rec tak radeji MLC!
Proud To Be An American
Fl.89novy
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Fl.89novy 26. 6. 2005 23:10

To máš se všim, co třeba Horst Fuchs a jeho TV shopping. A kl tomu 100% zdarma a k tomu další super kráječ uplně zdrama. Zdarma to neni, platíš to v tom prvním výrobku, ktreý je právě o ten druhý uplně zdarma, dražší

Koby:A jinak odkud si myslis ze tyhle veci prisly......?????????????????????????????????:-)
Proud To Be An American
Fl.89novy
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod p0etrik 26. 6. 2005 23:14

No zeby tyhle veci prisly z velke svate ameriky, kde uz se postaru neprodavaji auta, ale pouze se dela nobl "Car businness"?

No jestli ty prodavas auta, tak ja jsem Mao Ce Tung. Protoze pokud nedokazes pochopit, ze nakup plne nadrze benzinu je naklad, ktery musis dostat od zakaznika zaplacen, to musi vedet kazdy, kdo prodava cokoliv, nejen auta.

Tim, ze tady budes neustale hazet ty tvoje "english words" ze sebe odbornika neudelas, spis blbce.

Mimochodem, ptam se znova, proc tolik otazniku? S vice otaznikama se jako ptas vic nebo co?
p0etrik
Servismen

Předchozí stránkaDalší stránka