Octavia jednoznačně vítězí nad prémiovým sedanem BMW 320D

Fabia, Octavia, Superb,...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod JP 21. 6. 2005 21:39

FabiaRS: jen kdyz tu uvadis WhatCar, tak Oktavia dostala celkove hodnoceni 4/5 a BMW 3 5/5, takze nevim, jestli by ve vzajemnem porovnani vyhrala taky Oktavia stejne jako ve SM
JP
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod FabiaRS 21. 6. 2005 21:48

to JP:
ale ja jsem napsal obcas a ne furt :wink:
Škoda Felicia Scout 1.3 GLXI
Škoda Octavia Elegance 2.0 TDI
FabiaRS
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JP 21. 6. 2005 21:56

FabiaRS: jj, obcas vyhraje a Skodovka je hlavne stale oblibenejsi auto ..... no pokud s oblibou poroste i cena jako tady v CR, tak zase padnou :-)
JP
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod stealth 21. 6. 2005 22:13

Vlasta Vobořil: o fenoménu nicku "Vlasta Vobořil" jsem už tady četl (dlouho předtím jsem na autorevue nebyl) a konečně reakce od tak známé osobnosti. Budu stručný a nebudu hodnotit počet červených písmen v Tvém podpisu - to je ostatně každého věc.

I kdyby tam měl 500 kW, já prostě na silnici s diesly nezávodím - prostě na ně kašlu a jsou mi ukradené. Jen jsem chtěl poprosit ty jakoby řidiče, aby mě záměrně nepředjížděli a pak se nevy..li přímo před čumák - píšu záměrně diesly, protože mi to nikdy nikdo s benzínovým autem neudělal (nejsem až tak proti naftě, ale tohle je prostě fakt).
BMW 520d F11; BMW M3 F80
stealth
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Šponty 21. 6. 2005 22:30

Vlasto: Už sem se tě tady na to někde ptal, ale nějak si mi neodpověděl, ten tvůj Passat co máš je sedan nebo kombi ?
Šponty
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vlastimil Vobořil 21. 6. 2005 22:47

stylth: Nejak nechapu proc si beres do huby majitele dieselu a navic je oznacujes za radoby ridice.Jsou to stejny ridici jako ty!!Ze s nima nezavodis,to znamena jako ze na ne nemas nebo ze je nepovazujes za plnohodnodty auto???Ja nevidim rozdil na co to jede,bud to jede a nebo ne!!A navic jsem nejakj nepochopil co jsi myslel tou vetou "aby mě záměrně nepředjížděli a pak se nevy..li přímo před čumák".Jako ze te nekdo predjete a pak brzdi???Mozna by ses divil,ze jsou i disly ktery by te natrhli prdeel,ani bys nemrknul!!!!!

A co se tyce meho podpisu,co je na nem divneho???
VolksWagen Passat 1.9 TDI čiplý na cca 140 kW
Vlastimil Vobořil
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vlastimil Vobořil 21. 6. 2005 22:47

sponty: Kombi proc se ptas???
VolksWagen Passat 1.9 TDI čiplý na cca 140 kW
Vlastimil Vobořil
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod POL 21. 6. 2005 23:17

Vlasta: nic zas tak divneho na nem neni, kazdy ma nejaky. Jinak treba me osobne se tam nelibi slovo "ciply", protoze si myslim ze je to ku*weni motoru (pokud jich nemas dostatecnou zasobu zdarma na vymenu)
Nissan Almera, 1.5benzin, 4AB, ABS, EBD+BA, klima
POL
Nováček

Odeslat příspěvekod stealth 22. 6. 2005 09:00

Vlastimil Vobořil: slušností na internetu je nek..vit nickname (ale to je jedno).
Nevím co na to odpověďět. Majitelé dieslů jsou opravdu početná skupina řidičů a kdyby mě všichni blokovali, tak bych ani nemohl vyjet z garáže. Pokud jsi to nepochopil (že jsem zde psal jen o těch, kteří mě provokují), tak si to přečti ještě jednou a nepodsouvej mi, co jsem nepsal.
Určitě bys mi natrhl ***** i Ty. Klidně nad tím onanuj, je mi to fakt ukradené. Silnice není závodní dráha a sportovní jízda není o natrhávání *****í.
BMW 520d F11; BMW M3 F80
stealth
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Dinar 22. 6. 2005 09:24

Mě na těhle debatách připadá legrační, jak všichni svorně nadávají na SM, ale pak jdou a znova si ho koupí. Jestli se mi něco nezdá dost "na úrovni", tak to nekupuju. :wink:
Porovnání OII s BMW 3 je určitě možné, tříprostorová auta podobné velikosti a při srovnatelných motorizacích a výbavách, proč ne. U charakterem tak rozdílných aut, je ale výsledek jen otázkou nastavení váhy testovaných parametrů. Obecně, jakékoliv testy v časopisech je třeba brát s rezervou, jako vodítko dobrý, ale absolutní soudy se na jejich základě dělat nedají. Při hodnocení aut pořád nejvíc platí,... "podle vkusu každého soudruha". 8)
Dinar
Nováček

Odeslat příspěvekod anonymni 22. 6. 2005 10:16

Jinak testy ve SM jsou dost zajímavé,nejem např.na Škodovky kde jsou testy notně optimistické,ale např.jsem teď četl dlouhodobý test na Getz a označit za banalitu např.opakované zmizení zhruba 1 litru oleje v motoře a že občas nesprávně funguje DO-je vidět,že Getze dostali zřejmě na test zdarma a haň auto které můžeš zdarma používat.
anonymni

Odeslat příspěvekod wendy 22. 6. 2005 10:22

PaulZ: Zvláštní, olej mi nemizí (za půl roku ani kapka), dálkáč funguje úplně v pohodě. Zatímco tatíkovi na Octavii I dálkáč v klíčku nefunguje už dva roky, a to ani po opakované výměně všeho kolem zamykání v autorizovaném servisu.
Hyundai i30cw Comfort 1.6 CVVT z Ulsanu od 13.3.2010

Check my www:-)
wendy
Štamgast

Odeslat příspěvekod Dusan 22. 6. 2005 10:34

to FabiaRS: Mne prijde naopak Octavia jako drazsi nez BMW 3. Kdyz totiz srovnam cenu s tim co auto nabizi, tak BMW 3 je docela dobry kup za ty penize, zatimco OII je uz prilis draha.
Auto: Infiniti M37s
AV: Onkyo 805, Sony VPL-HW55ES, HTPC
Mob: Galaxy S8+
Dusan
Inventář

Odeslat příspěvekod anonymni 22. 6. 2005 10:43

To Wendy:to se týkalo testu,např.Fabie tam měla ještě horší závady-já taky během 30000km žádnou závadu kromě vypadlého konektoru zadního stěrače neměl.
To se týkalo hodnocení-pokud opakovaně zmizí litr oleje je to notně na pováženou a pokud DO mi občas zamče jenom některé dveře tak je to v pr....Stejně jako u škody-problémy s převodovkou notně v pr...
anonymni

Odeslat příspěvekod huugh 22. 6. 2005 10:47

octavia LEVNA?????
octavia je predrazeny sunt, mela by stat maximalne kolem 550-600k (uplne se vsim)
ale bmw 3er je zase jen o tom "mit bmw" protoze za cenu o dost nizsi je accord executive, za cenu o neco malo vyssi mondeo st220
huugh
Nováček

Předchozí stránkaDalší stránka