Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
mfilip píše:clovece, ty mas asi neuveritelne stesti. Bydlim 2 km od toho servisu.
Myslel jsem vubec stesti, ze z takove skoroprdele, jako Tesinska tu nekdo je.Rodsten píše:mfilip píše:clovece, ty mas asi neuveritelne stesti. Bydlim 2 km od toho servisu.
Hm, ja asi 4 km, ale to neznamena ze je ten servis dobry nebo spatny....
mfilip píše:Mno ale asi te zklamu. Osobni zkusenosti s nima nemam. Jen kdysi, kdyz to provozoval Netcar, tak jsem se tomu radsi zdaleka vyhybal, prestoze je ode mne nejblize, protoze vzdy jsem byl s necim nespokojeny. Historie je asi takova, ze je to asi nejdele nepretrzite fungujice autoservis, co znam. Dokonce, kdyz uz byl Netcar v Trinci ( dnes Heller ) a v Karvine ( dnes poloruina ) zavreny, tak ten Chotebuzsky fungoval dal, ale bylo poznat, ze lidi tam moc nechodi. Czudek je taky sit, dalsi servis ma pred Jablunkovem - takze jiste zkusenosti asi maji. Pokud tam ale pracuji stejni lide, jaci pracovali v Netcaru, tak bych se tomu radsi vyhnul - odmerena starsi pani na prijmu, kdyz prijel kamaradicek, byl jsem odsunut v poradi, pri vymene oleje mi prelili olej o 1 cm nad horni rysku - pomerne vysoka cena za praci - za pitomou vymenu oleje: krom 5 l x 366 Kc ,jsem k jiz tak drahemu filtru za 250 Kc musel zaplatit jeste 340 Kc za praci, drive zkurvena elektrika na Formanu, spatne dotahnuta olejova vana na S 110R ...... ale rikam, to je byvaly Netcar, Czudek muze byt uplne o necem jinem.
Jako nejlepsi servis, co se tyce ceny, kvality prace, pristupu, dodrzeni terminu hodnotim servis v Ceskem Tesine naproti autobusoveho nadrazi, provozuje jej nejake Autodruzstvo s Frydku Mistku - nedelaji tam ale vse - napr. nedoplnuji klimu, coz ale u Czudka taky urcite nedelaji. Byl jsem tam 2 x a byl jsem vzdy spokojen, cena za praci byla na Octavii pred 2 roky kolem 300 Kc s DPH, zatimco jinde byla kolem 450-500 Kc. Mnozstvi udrzby si delam sam, protoze mam ojetinu, tak posledni 1 rok to servisuju u soukromniku a jsem spokojen - Koch v Bohumine, Babis v Petrovicich, Brokar v Chotebuzi u vlakoveho nadrazi. Zkusenosti mam s ostravskym Hellerem, Unicarem, byvalym karvinskym Netcarem.
mfilip píše:OK. Tak hodne stesti. Ja mam zkusenosti jen se servisy a ne s koupi novych aut. Pritom se to muze pristup servisu a prodejce diametralne lisit. Dej pak vedet, jak jsi byl spokojen a kolik co stalo.
mfilip píše:Mne stala vyse uvedena vymena oleje na 2450 Kc, takze to mas asi docela dobrou cenu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků