Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
p3k píše:Goes: óóó - ty ses dnes ale rozvázal...l/quote]
p3k píše:Dusan - zatím žádný argument - najdi si vhodnější téma, tvoje příspěvky nic neříkají a zbytečně natahuješ diskuzi, která jse zcela o něčem jiném než tu píšeš.
Jinak já si auto na tři roky nekupuji - ty máš nějakou statistiku, že tu tvrdíš takové věci?i/quote]
KptBobr píše:p3k píše:[i]Dusan: no pokud srovnáváš nová auta s tvým tipnu si 10 let starým daevoo nebo xedos (z fotky jsem to nepoznal) tak asi budeš muset zůstat u ojetin. Každý máme naějaký limit a jestli ti vadí, že nemáš na pořádný motor a větraná sedadla zůstaň u ojetiny. No ale pak si ventiluj zkušenosti a spokojenost v diskuzích o ojetiny, zatím jsem od tebe totiš nepřečetl nic přínosného.
- Milna
- Nováček
p3k píše:Goes: příště ti tam hodím smějícího se smajlíka, ještě jsem od tebe o Škodě takový osamocený kladný článek neviděl.
Dusan: statistiky si vedeš jak vidím sám - podle známých. Pokud se podíváš do diskuzí, které nejsou bržděny takovými jako ty, tak Škodovkáři tam problémy rozebírají.
Osobně bych dal přednost diskuze s těmi co to auto mají protože název tématu je ZKUŠENOSTI S O2 a tvoje zkušenosti, budu li prafrázovat Klezlu, jsou absolutně nedostačující... Taky jsem seděl ve Fokusu II, ale že bych ho zatracoval kvůli málo místa vzadu nebo že by byly pod úroveň motory 1,6 protože já mám mé 15 let staré audiny 3,0 l .... Takže možná se někdy potkáme ve FLAME - mě zajímají kokrétní věci ne výlevy teoritiků pohledem z rychlíku.E/quote]
giuseppe píše:no to je lobby a jako .... si vem ze ta mrizka ma cenu tak max 2000,- + ty nalepky kdyby hodne tak 1000,- a na zbytek zustava 27000,-![]()
![]()
![]()
jinak ma to bejt teda v podstate nakladak vzhledem k tomu ze ti ta mrizka zabranuje sklopeni sedacek az na zem a ze rusi deleni sedacek tak to teda nechapu kde soudruzi udelali chybuMr. Green /quote]
Milna píše:O2 je jiste zklamani pro majitele drazsich koncernovych aut. O2 totiz nabizi to same za mene penez...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků