Zkušenosti s Octavií 2

Fabia, Octavia, Superb,...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod p3k 23. 5. 2005 20:07

Goes: óóó - ty ses dnes ale rozvázal...
p3k
Nováček

Odeslat příspěvekod anonymni 23. 5. 2005 20:09

p3k píše:Goes: óóó - ty ses dnes ale rozvázal...l/quote]

problem?
anonymni

Odeslat příspěvekod Dusan 23. 5. 2005 20:15

p3k píše:Dusan - zatím žádný argument - najdi si vhodnější téma, tvoje příspěvky nic neříkají a zbytečně natahuješ diskuzi, která jse zcela o něčem jiném než tu píšeš.
Jinak já si auto na tři roky nekupuji - ty máš nějakou statistiku, že tu tvrdíš takové věci?i/quote]

Jo vsiml jsem si, ze je to tu primarne o placani se pres zada jaci jste kabrnaci a jake uzasne bezkonkurencni vozidlo mate. Mr. Green
No znam lidi co si kupuji kazdy rok nove auto, ovsem to je trosinku extrem. Ty tri roky jsou rekl bych takova stredni doba vlastnictvi noveho vozu, nejtypictejsi delka lesingu atd.
Dusan
Inventář

Odeslat příspěvekod p3k 23. 5. 2005 20:34

Goes: příště ti tam hodím smějícího se smajlíka, ještě jsem od tebe o Škodě takový osamocený kladný článek neviděl.
Dusan: statistiky si vedeš jak vidím sám - podle známých. Pokud se podíváš do diskuzí, které nejsou bržděny takovými jako ty, tak Škodovkáři tam problémy rozebírají.
Osobně bych dal přednost diskuze s těmi co to auto mají protože název tématu je ZKUŠENOSTI S O2 a tvoje zkušenosti, budu li prafrázovat Klezlu, jsou absolutně nedostačující... Taky jsem seděl ve Fokusu II, ale že bych ho zatracoval kvůli málo místa vzadu nebo že by byly pod úroveň motory 1,6 protože já mám mé 15 let staré audiny 3,0 l .... Takže možná se někdy potkáme ve FLAME - mě zajímají kokrétní věci ne výlevy teoritiků pohledem z rychlíku.
p3k
Nováček

Odeslat příspěvekod Milna 24. 5. 2005 11:16

KptBobr píše:
p3k píše:[i]Dusan: no pokud srovnáváš nová auta s tvým tipnu si 10 let starým daevoo nebo xedos (z fotky jsem to nepoznal) tak asi budeš muset zůstat u ojetin. Každý máme naějaký limit a jestli ti vadí, že nemáš na pořádný motor a větraná sedadla zůstaň u ojetiny. No ale pak si ventiluj zkušenosti a spokojenost v diskuzích o ojetiny, zatím jsem od tebe totiš nepřečetl nic přínosného.
Milna
Nováček

Odeslat příspěvekod Milna 24. 5. 2005 11:20

p3k píše:Goes: příště ti tam hodím smějícího se smajlíka, ještě jsem od tebe o Škodě takový osamocený kladný článek neviděl.
Dusan: statistiky si vedeš jak vidím sám - podle známých. Pokud se podíváš do diskuzí, které nejsou bržděny takovými jako ty, tak Škodovkáři tam problémy rozebírají.
Osobně bych dal přednost diskuze s těmi co to auto mají protože název tématu je ZKUŠENOSTI S O2 a tvoje zkušenosti, budu li prafrázovat Klezlu, jsou absolutně nedostačující... Taky jsem seděl ve Fokusu II, ale že bych ho zatracoval kvůli málo místa vzadu nebo že by byly pod úroveň motory 1,6 protože já mám mé 15 let staré audiny 3,0 l .... Takže možná se někdy potkáme ve FLAME - mě zajímají kokrétní věci ne výlevy teoritiků pohledem z rychlíku.E/quote]

Pokud ti do ted vyhovovala 15 stara Audi, pak ti muzu novou O2 jen doporucit!
Milna
Nováček

Odeslat příspěvekod p3k 24. 5. 2005 13:05

Milna: už něký den není třeba (ta audi byl jen příklad)
Jinak co mě překvapilo:
- natěsno padnoucí plnící hrdlo, na kočičích hlavách mírně zavrzalo řidičovo okýnko po otevření a zavření přestalo
+ prozatím vše, vč. progresivně zesílujícího rádia
p3k
Nováček

Odeslat příspěvekod Milna 24. 5. 2005 14:01

Mne zase prekvapil plastovy pedal spojky (-) ostatni je dle mych predstav (+).
Milna
Nováček

Odeslat příspěvekod elit 24. 5. 2005 14:25

giuseppe píše:no to je lobby a jako .... si vem ze ta mrizka ma cenu tak max 2000,- + ty nalepky kdyby hodne tak 1000,- a na zbytek zustava 27000,- :tleskani :tleskani :tleskani

jinak ma to bejt teda v podstate nakladak vzhledem k tomu ze ti ta mrizka zabranuje sklopeni sedacek az na zem a ze rusi deleni sedacek tak to teda nechapu kde soudruzi udelali chybu :hm Mr. Green /quote]

Tak si nemel byt vychcanej a nezadat o odpocet dph. Pak by nebyla ani mrizka. Mel si moznost volby.
elit
Nováček

Odeslat příspěvekod p3k 24. 5. 2005 14:55

Milna: no tak nízko jsem se ještě nedostal.
Jinak si zvykám přechodu z benzínu na TDI.
p3k
Nováček

Odeslat příspěvekod Dusan 24. 5. 2005 17:57

Milna píše:O2 je jiste zklamani pro majitele drazsich koncernovych aut. O2 totiz nabizi to same za mene penez...

Napriklad?
Dusan
Inventář

Odeslat příspěvekod Zamo 24. 5. 2005 23:54

O2 combi, 2,0 TDI PD v max.výbavě - nedá se srovnat s O1 (měl jsem ji od r.1999. - je to zcela jiné auto (v pořadí již asi 10.). Motor má pěkný zátah, vysoký kroutící moment je opravdu znát. Co jsem v benzínu honil otáčkama, tenhle motor zvládá se "zvýšeným volnoběhem".
Zamo
Nováček

Odeslat příspěvekod Tommy_O2 25. 5. 2005 00:08

to Zamo: Ako dlho ju mas? Kolko najazdene? Mas tam 17-ky ci mensie disky?
Tommy
Tommy_O2
Nováček

Odeslat příspěvekod TOM_1.8T 25. 5. 2005 06:08

Takže bych se rád taky zapojil do diskuse. Mám 01 s motorem 1.8T. Na tak těžké auto se mi to zdá tak akorát. Ještě mám doma starou 100ku s upraveným motorem ze 120ky a to je teprve kouř. Už se těším až jí zase v létě vytáhnu.
Takže pokud bych uvažoval o koupi O2, tak buď až s 2.0TFSI nebo silnější TDI. Jenže při porovnání podvozku O1 a Fábie jsem se dost zklamal. Prostě ta O1 dost dobře nesedí. Proto můj dotaz zní? Jak se vám jeví podvozek na O2? S čím jej lze porovnat? Je to lepší než O1, nebo stejné? Dík
Jinak design O2 se mi líbí, čiší z toho taková ta německá usedlost a preciznost. Ikdyž Subaru bych asi radši, přece jen bydlím pod horama.
TOM
TOM_1.8T
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod p3k 25. 5. 2005 07:03

Subary bych taky rád , ale při koupi má každý nějaký strop a pod ten se mi subaru ani náhodou nevešlo. Podvozek je samozřejmě lepší. Ikdyž 17 jsem předtím neměl. A právě i proto jsem překvapený jak dokáže slušně tlumit nerovnosti, čekal jsem trakař. Podvozek jde ochotněji za volantem, starší OI byla více nedotáčivá. To je můj krátký postřeh.
p3k
Nováček

Předchozí stránkaDalší stránka