Zkušenosti s Octavií 2

Fabia, Octavia, Superb,...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Tommy_O2 22. 5. 2005 20:33

to p3k: No tatka nehusti, take veci mam na starosti ja, ono celkovo mam na tom viac odjazdene :D Davam 2,3 predok, 2,4 zadok. Viac neni dobre, potom to auto na nerovnostiach v zakrutach odskakuje a je to uz neprijemne. Vravim, vacsinu casu jazdime nenalozeni a max. dvaja. Nezda sa ti to moc? Ved na nadrzi pisu tusim 2,4 max. pre predok a 3,0 pre zadok pri plnom zatazeni, pri malom 2,1 a 2,2. Ale bacha, to u motoru 2,0 TDI, u 1,9 pisu inac. Ako to tam mas rozpisane? A napis aj prosim aku mas vybavu (aj priplatkovu) a farbu, nech mozme porovnat :wink:
Tommy
Tommy_O2
Nováček

Odeslat příspěvekod p3k 22. 5. 2005 20:41

Ty tlaky co uvádíš jsou na víčku.
Je to Eleg. combi
p3k
Nováček

Odeslat příspěvekod Dusan 22. 5. 2005 20:44

p3k píše:Dusan : nechápu tvé ironické připomínky k nenáročnosti. Mondeo a M6 by mohly připadat v úvahu, ale auto volí ten, kdo ho platí. A ani po slevách se to v té výbavě nedalo srovnat se škodou (pokud si nemyslíš, že se škoda kupuje za ceníkové ceny). Ty se voz ve svém, já budu ve svém - každému z nás jak vidím stačí málo k spokojenosti.
Dusan
Inventář

Odeslat příspěvekod Tommy_O2 22. 5. 2005 20:57

to p3k: No ja viem ze su na viecku, sak som napisal ze na nadrzi (tak som to myslel na viecku). Lenze ty fukas na max.? Tam my to mame rozdelene na 2.0 TDI a 2.0 FSI takze tipujem ze 1.9 bude fukat inak.
Tommy
Tommy_O2
Nováček

Odeslat příspěvekod p3k 22. 5. 2005 20:58

Dusan: až budeš kupovat nové auto, tak možna získáš zkušenosti - ne jen argumenty s tisku a letáčků.
p3k
Nováček

Odeslat příspěvekod p3k 22. 5. 2005 21:01

Tommy: z hlavy to nevím a ven se mi už nechce.
Kolik vám to papá ?
p3k
Nováček

Odeslat příspěvekod Dusan 22. 5. 2005 21:02

to p3k: Ja jsem ted kolem novych aut docela behal, takze informace docela mam. Naopak kdybych vychazel z letacku a specialne z tisku, tak bych musel horovat pro novy super dokonaly vyrobek mladoboleslavske Skody, ktere boura hranice zastaralych trid a nabizi vyjimecne jizdni vlastnosti a maximalni jizdni pohodli. :-D
Auto: Infiniti M37s
AV: Onkyo 805, Sony VPL-HW55ES, HTPC
Mob: Galaxy S8+
Dusan
Inventář

Odeslat příspěvekod p3k 22. 5. 2005 21:07

Dusan: No a cos vybral?
p3k
Nováček

Odeslat příspěvekod Tommy_O2 22. 5. 2005 21:14

to p3k: No priemer doteraz mame 6,3 real, ale ako obcas to riadne osolime, hlavne ja, ked sa snazis mim mesto, neni problem pod 5, ked to nahanas, tak do 7 a ked davas fakt kotel, ale ono to vzdy v beznej premavke nejde tak okolo 8, ale najvacsi priemer som mal za celu jazdu tusim 7,7. Nezda sa ti to tvrde hentak nafukane?
Tommy
Tommy_O2
Nováček

Odeslat příspěvekod p3k 22. 5. 2005 21:18

Zatím jsem málo pojezdil, uvidím jak dál, ale ty zadní kola byla na a3 nahuštěná z fabriky (nebo prodejcem), přední byla na 2,4 tak jsem přidl jen o fous. U těch 17 se to tu někde probíralo že tochce trochu víc. Zatím to nechám.
p3k
Nováček

Odeslat příspěvekod Tommy_O2 22. 5. 2005 21:21

My sme mali z fabriky vsade 2,4. Inak 2,4 je u nas maximum pre predok. Mame najazdenych teraz 7082 km, je vidiet ze predok je trosku viac zodrany ako zadok, ale na to ze obcas gumy piskaju je to v poho, po sezone sa to vymeni predok za zadok a viac ako 2 sezony to vydrzat nemoze.
Tommy
Tommy_O2
Nováček

Odeslat příspěvekod p3k 22. 5. 2005 21:23

takže tipuješ 20000 km
p3k
Nováček

Odeslat příspěvekod Tommy_O2 22. 5. 2005 21:27

no asi tak 30000, len to uz si clovek bude musiet davat pozor na vodu, davaj bacha, minule bola prietrz a nedalo sa s tym ist viac jak 110, to auto plavalo jak besne...sirka je pri vode nevyhoda no...
Tommy
Tommy_O2
Nováček

Odeslat příspěvekod Dusan 22. 5. 2005 21:33

p3k píše:Dusan: No a cos vybral?

Mam v tom docela dilema, protoze nejak mne ta auta nepresvedcila. Je pravda, ze dnesni auta stredni tridy maji par docela zajimavych vychytavek jako jsou xenony nebo ventilovane sedacky + maji o neco lepsi jizdni vlastnosti, nicmene kdyz si vezmu takove ty zakladni veci jako kultivovanost projevu motoru, odhlucneni interiery, velikost a pohodli sedacek pripadne i dynamicke vlastnosti tak se proti memu stavajicimu autu az tak moc nepredvedla. Napriklad jsem nikdy nepovazoval sve auto za nejakeho trhace asfaltu, ovsem u dealeru jsem zjistil ze tech mych 0 - 100 za 8.5sec je pro naprosto vetsinu dnesnich strednetridnich vozidel nedostizny sen. :x
Takze nejsem moc nadsen z toho, ze si koupim novou karu a budu vzpominat se slzou v oku na tu predchozi. :cry:
Dusan
Inventář

Odeslat příspěvekod p3k 23. 5. 2005 07:21

Dusan: no pokud srovnáváš nová auta s tvým tipnu si 10 let starým daevoo nebo xedos (z fotky jsem to nepoznal) tak asi budeš muset zůstat u ojetin. Každý máme naějaký limit a jestli ti vadí, že nemáš na pořádný motor a větraná sedadla zůstaň u ojetiny. No ale pak si ventiluj zkušenosti a spokojenost v diskuzích o ojetiny, zatím jsem od tebe totiš nepřečetl nic přínosného.
p3k
Nováček

Předchozí stránkaDalší stránka