Zkušenosti s Octavií 2

Fabia, Octavia, Superb,...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Fojťan 21. 7. 2005 16:05

presne takovou zkusenost s tim tlakem mam na fabii - je to to same, jakmile se jede vic jak 40 tak se to neda vydrzet, ale kdyz sedis vzadu tak to prekvapive - teda aspon me - nevadilo, nebylo to tolik slyset. ale ridic se mohl zblaznit. jinak jde to kdyz se okno privre na jen malou skviru, ale stejne i tak to hluci. ale vzhledem k tomu ze otevirani zadnich oken pouzivam tak jednou za pul roku je to jedno (hm otevirani prednich tak za ctvrt :wink: )
Fojťan
Inventář

Odeslat příspěvekod Kibitz 21. 7. 2005 16:24

Ja je otviram jedine kdyz vzadu nekdo sedi,reknu mu at strci ruku do okna a je po hluku :wink:
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod vito(smazano) 21. 7. 2005 16:59

pánové díky za vaše zkušenosti, už jsem si myslel, že to snad vadí jenom mě :D
Bohužel to dělají okýnka v jakékoliv poloze, jedno nebo obě - vsjo ravno
Budu radši větrat klimoškou a bude klid. Jenom mě to překvapilo, když vidím lidi to občas používat. Asi nemaj tak dobře hermeticky utěsněný plechovky :wink:
vito(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Hustoles 21. 7. 2005 17:44

vito: Mondeo r.v. 2001 to dělá taky...
Hustoles
Chameleon Garáže

Odeslat příspěvekod MaxvRS 21. 7. 2005 21:09

vito píše:zkusil jsem ve své nové krátké oktávce větrat zadními okny a byla to poměrně otřesná zkušenost - zhruba od 60km/h je jakékoliv větrání absolutně nemožné protože v kabině vzniká naprosto nesnesitelní tlaková rezonance která doslova devastuje ušní bubínky. Řekl bych, že to velmi nebezpečné, protože v tu chvíli mě vůbec nezajímalo kam jedu pouze jsem hledal ty blbý tlačítka abych okna okamžitě zavřel a nerozskočila se mi hlava :x
Zadní okna od teď už za jízdy neotevřu! Připadá mi to jako naposto zásadní konstrukční vada ohrožující zdraví pasažerů - máte s tím někdo zkušenost? Je nějaká šance se tohoto jevu zbavit? (teda kromě trvale zavřených oken...) :hm"/quote]

U Passata Varianta je to to samé, naštěstí mám climatronic, tak mě to nemusí trápit
MaxvRS
Nováček

Předchozí stránka