Zkušenosti s Octavií 2

Fabia, Octavia, Superb,...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod SirTom 1. 6. 2005 16:28

Goes: nemáš tak úplně pravdu, obzvláště malé firmy/živnostníci potřebují auto, které využijí pro více účelů, tzn. jednou v něm pojede obchoďák (který by v náklďáku nebo pickupu nepůsobil dobře) a podruhé montér. Velká firma klidně to auto s DPH pro manažera uživí, ale zcela typicky na to doplácejí tito "obyčejní" podnikatelé.. Ať žije socializmus, ale to je už na jinou diskuzi a ne o autech...
SirTom
Nováček

Odeslat příspěvekod anonymni 1. 6. 2005 16:31

Sir: no vidis a ja sem prave maly zivnostinicek, co musi jezdit po klientech, nic neprevazi, je platce DPH a nema narok si nic odpocitat.. svinarna.
anonymni

Odeslat příspěvekod p3k 1. 6. 2005 16:43

Je to nespravedlivé. Ten kdo neodvádí DPH nemže o DPH žádat, ten kdo DPH platí nemužé o DPH žádat (u normálního auta) - jasné znevýhodnění plátce.
p3k
Nováček

Odeslat příspěvekod Fojťan 1. 6. 2005 18:17

Turbo píše:[quote="Fojťan";
Stejne ty nase zakony stoji za h*v*o.

To mas pravdu. De-bil, ktery vymyslel, ze si platce DPH nemuze odecist DPH na jakekoli sluzebni vozidlo, by zalouzil galeje. :P[/quote]

Mr. Green Mr. Green Mr. Green chapu :D :wink:
Fojťan
Inventář

Odeslat příspěvekod Fojťan 1. 6. 2005 18:20

goes píše:SirTom: no vy chcete maly nakladak a pritom tam mate druhou radu sedadel. Chtel bych videt prodejnost N1, kdyby byla povinnost mit zrusenou druhou radu sedadel s tim, ze od sedacek dozadu by musel byt uzpusoben nakladovy prostor. Stejne to kupuje driva vetsina lidi, jen proto, ze u toho ma ten odpocet, ale realne to jako maly nakladak nevyuziva. Nerikam vsichni, ale takove ty Touraeg N1, Cayen N1 apod. si nikdo nekupuje jako maly nakladak. Tudiz budte radi alespon za to.

:tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani
presne tak. kazdej chce vošmelit stat jak to jde, ne ze by si to teda ten stat nezaslouzil, ale s tima autama - kdyz uz je mate N1 a jezdite v tom jako v rodinym aute, tak si aspon nestezujete ze jeto na howno s tou prepazkou. goes ma (vyjimecne :wink: ) pravdu.
Fojťan
Inventář

Odeslat příspěvekod KptBobr 1. 6. 2005 23:06

Marios píše:[i]...Zpracování interieru je perfektní, mám už modelový rok 2006 tak je tam i pár technických "blbinek"...i/i]...

Jseš si naprosto jistý, že máš MR2006 ? Mám totiž O2 objednanou více ve verzi MR2006, a od počátku (od té doby, co to objednat šlo) mě nepotvrdili dřívější dodací termín než 1-2 týden 7/2005... To je tedy podivné.

Jaké technické "blbinky" máš oproti MR 2005 ?
KptBobr
Nováček

Odeslat příspěvekod Marios 2. 6. 2005 06:46

To Fojťan : Předtím jsem měl O1 MR2002 1.6 MPI 75kW Ambiente
To kptBobr : Škoda začla vyrábět O2 MR2006 od 23.5.2005 a moje Octavie šla do výroby 25.5.2005 a vyskladněna byla 27.5.2005. Novinkou je třeba, že když hodně prudce začnete brzdit, tak to auto pozná a automaticky rozbliká blinkry (výstražný trohjúhelník), nebo je trošilinku jinak dělaný ofuk předního skla (zřejmě to je odpověď Škodovky na první modely, kterým v zimě v palubka lupala při vytápění vozu) Nyní by to už lupat nemělo...
Marios
Nováček

Odeslat příspěvekod mayklmaykl 2. 6. 2005 07:41

no ja jsem vcera absolvoval jako ridic 800km v O2 2,0TDI a byl jsem mile i nemile překvapen.Musim uznat ze v O2 se uz jede jako v aute,zpracování a vse je ok,akorat sedacky jsou nic moc -uzke a hlavne me dostalo kolik zere 2,0TDI-kdyz jsem jel opravdu slusne tak asi 6,1 ale dalnice a dynamicky okresky to je dost-mezi 9,5-13,4!!! to me u 140k auta dost nemile překvapilo,cekal jsem ze pojedu tak za 7 bezne a uplne max za 10 jako u O1 tdi 81kw!!!
je to bezne nebo ne???
mayklmaykl
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod p3k 2. 6. 2005 13:47

Když přidávám s tak slyším trošku pískot turba, není to silné, ale je to slyšet. Je to normální?
p3k
Nováček

Odeslat příspěvekod Fojťan 2. 6. 2005 15:19

mayklmaykl píše:no ja jsem vcera absolvoval jako ridic 800km v O2 2,0TDI a byl jsem mile i nemile překvapen.Musim uznat ze v O2 se uz jede jako v aute,zpracování a vse je ok,akorat sedacky jsou nic moc -uzke a hlavne me dostalo kolik zere 2,0TDI-kdyz jsem jel opravdu slusne tak asi 6,1 ale dalnice a dynamicky okresky to je dost-mezi 9,5-13,4!!! to me u 140k auta dost nemile překvapilo,cekal jsem ze pojedu tak za 7 bezne a uplne max za 10 jako u O1 tdi 81kw!!!
je to bezne nebo ne???e/quote]

kolik mela najeto?
Fojťan
Inventář

Odeslat příspěvekod Fojťan 2. 6. 2005 15:20

p3k píše:Když přidávám s tak slyším trošku pískot turba, není to silné, ale je to slyšet. Je to normální?o/quote]

nevim jak tady, ale ve fabii 1.9 tdi to piska taky a dost. ale zase to jede :D
Fojťan
Inventář

Odeslat příspěvekod p3k 2. 6. 2005 15:25

Předpokáldám, že trochu slyšet je normální.
p3k
Nováček

Odeslat příspěvekod KptBobr 2. 6. 2005 15:57

Marios píše:[i]To kptBobr : Škoda začla vyrábět O2 MR2006 od 23.5.2005 a moje Octavie šla do výroby 25.5.2005 a vyskladněna byla 27.5.2005. Novinkou je třeba, že když hodně prudce začnete brzdit, tak to auto pozná a automaticky rozbliká blinkry (výstražný trohjúhelník), nebo je trošilinku jinak dělaný ofuk předního skla (zřejmě to je odpověď Škodovky na první modely, kterým v zimě v palubka lupala při vytápění vozu) Nyní by to už lupat nemělo... /i]

Jo, už jsem na to přišel, MR2006 se začala sic dělat, ale některé výbavy ještě nejsou k dispozici, jako např. nezavislé topení a malá navigace, bohužel musím čekat do pol. 7/2005 ...
Naposledy upravil KptBobr dne 2. 6. 2005 20:21, celkově upraveno 1
KptBobr
Nováček

Odeslat příspěvekod mayklmaykl 2. 6. 2005 19:34

to fojtan: mela najeto 13000km-kamos majitel mi rekl ze prej kdyz to zenu at se nedivim,ale na 140k auto se mi to stejne zda trochu silny kafe....
mayklmaykl
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Dix_ 2. 6. 2005 19:39

Moje zkušenost je 7.5 při 160,při 180 10 litrů,kombinovaná spotřeba 7.5. 2.0 TDI Elegance

mayklmaykl píše:to fojtan: mela najeto 13000km-kamos majitel mi rekl ze prej kdyz to zenu at se nedivim,ale na 140k auto se mi to stejne zda trochu silny kafe....
Dix_
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka