Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Marios píše:Ahoj
ve čtvrtek jsem v tomto fóru psal, že mi v úterý dojde nová Octavka a už se tak stalo tudíž píšu úplně první postěhy pocity z auta. Mám na tom zatím najeto jen 160 km (Olomouc-Jeseník) ale i tak. Je to Liftback 1.6 FSI Ambiente červená Corida. Kola tam mám zatím plechové,ale už přemýšlím nad 16" Apollony a 15" Oriony nebo Heliosy. Co byste si vybrali vy, když máte na autě pneu Bridgestone 195/65 R15? Na 16" bych musel kupovat nové gumy a nevím co bych dělal s těmi Bridgestony, tak mám dilema... Poradtě vaše názory!!!
Jinak motor je parádní, sice je trošku slyšet, ale opravdu jen trošku, navíc je uplně nový, tak počítám, že se to o dost zlepší. Jinak táhne dobře a spotřebu jsem měl 7,4 l/100km a taky čekám,že půjde o takový 1,5 až 2 l dolů. Zpracování interieru je perfektní, mám už modelový rok 2006 tak je tam i pár technických "blbinek" Sedačky jsou ideální, mě subjektivně naprosto vyhovují. Palubní deska se mi moc líbí! MAXI-DOT super! Rádio hraje taky skvěle a vůbec jsem nezaznamenal za celou cestu, že by mělo zhoršený příjem signálu. Jedná se o STREAM.
Podvozek se mi po těch pár km taky jeví lepší než v O1, ale chce to delší dobu stravit za volantem, to stejný platí i o motoru.
Opět napíšu až nabidu další zkušenosti s tímto autem...v/quote]
giuseppe píše:Koukal jsem a spousta lidi si tu mrizku vyndava silne uvazuji o tom ze to taky udelam i kdyz nechci nijak prudit tak to pekne otravuje zivot.
p3k píše:Mám tady dva postřehy
1. u kombi musím pořádně tahat za páté dveře při zavírání (dosti tuhé vzpěry)
2. centrál když zavírám blikne 1 x při otevření 2 x. U staré OI se mi to zdálo logičtější - při zavření 3 x (větší čas na optickoukontrolu zavření) a při otevření 1 xo/quote]
Turbo píše:[quote="Fojťan";
Stejne ty nase zakony stoji za h*v*o.
goes píše:SirTom: no vy chcete maly nakladak a pritom tam mate druhou radu sedadel. Chtel bych videt prodejnost N1, kdyby byla povinnost mit zrusenou druhou radu sedadel s tim, ze od sedacek dozadu by musel byt uzpusoben nakladovy prostor. Stejne to kupuje driva vetsina lidi, jen proto, ze u toho ma ten odpocet, ale realne to jako maly nakladak nevyuziva. Nerikam vsichni, ale takove ty Touraeg N1, Cayen N1 apod. si nikdo nekupuje jako maly nakladak. Tudiz budte radi alespon za to.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků