Zkušenosti s Octavií 2

Fabia, Octavia, Superb,...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod AutoRevue.cz 8. 4. 2005 20:05

Už máte někdo Octavii 2? Napište, jak se vám s ní jezdí, jestli máte problémy a co se vám na ni líbí.
AutoRevue.cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rak 13. 4. 2005 23:35

O2 mám půl roku, najeto cca 12000 km, 1,9 TDI 77 kW. Je to super, nebýt neumětele, který mi udělal menší šrám na parkovišti. Předtím jsem měl O1 1,6 a nedá se to srovnat. Tohle auto je o generaci někde jinde a já jsem z ní pořát unešený. Nelituju té investice. Jezdí se s ní super a co se týče problémů - měl jsem jednu menší výrobní vadu - špatný podtlakový ventil, který odešel po ujetí cca 1500 km. Po výměně je všechno OK. Co se mi líbí? Takové ty vychytávky, když je stěrač i vzadu a prší, tak při spuštěném cyklovači předních stěračů se při couvání spustí také zadní stěrač, nemusí se nic spouštět. Potom automatické zesilování rádia při zvýšené hladině vnitřního hluku. Líbí se mi samozřejmě také i design, protože tohle už je opravdu AUTO.
Rak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod VANDIT 20. 4. 2005 13:59

no to s tim stěračem měla už i fabka :) Ale opravdu např ten elektro posilovač je oproti O1 úplně neco jinýho a co se týče podvozku, tak taky... nemít 2 járy starou 96kW PD tak do ni asi jdu taky... kamos ji ma v cerne metle na 17kach a polo-kuzi a je fakt nadherna. Jediny co mi vadilo byl celkem velkej rozdil v zátahu mojí 96kW a 77kW. po přesednutí zpět do mé jsem si připadl jak v raketě (nadnešeně :)
Naposledy upravil VANDIT dne 21. 4. 2005 06:22, celkově upraveno 1
VANDIT
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod VANDIT 20. 4. 2005 14:05

spletl jsem se ... 17kach

2 Nick2> OK dik, cool fíčura :)
Naposledy upravil VANDIT dne 21. 4. 2005 06:23, celkově upraveno 1
VANDIT
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Nick2 20. 4. 2005 19:41

VANDIT píše:spletl jsem se ... 17kach

nechci ti do toho kecat, ale u prispevku, ktere napises se pote objevuje policko "editovat".. :wink:
Nick2
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod George_Couser 20. 4. 2005 19:47

Jj ,predpokladam Pegasusy- ty O2 primo seknou....
George_Couser
Moderátor

Odeslat příspěvekod vratu 30. 4. 2005 20:17

My máme služebbní O2 v černý na 17" Sputnik s 2.0 dieslem a spokojenost maximální! Docela by mě zajímalo jak jezdí 2.0 FSI :)
vratu
Nováček

Odeslat příspěvekod p3k 1. 5. 2005 09:02

Zajímalo by mne jak se jezdí na těch 17 kách
p3k
Nováček

Odeslat příspěvekod Petr B. 1. 5. 2005 09:21

p3k píše:Zajímalo by mne jak se jezdí na těch 17 kách
Všechno hezké jednou končí...
Petr B.
Nováček

Odeslat příspěvekod Hustoles 2. 5. 2005 11:27

Petr B. píše:
p3k píše:Zajímalo by mne jak se jezdí na těch 17 kách
Hustoles
Chameleon Garáže

Odeslat příspěvekod p3k 2. 5. 2005 17:13

Jo to už nezměním, mámo bjednáno. Zkušenosti napíšu.
Petr B. nevíte zda je u kombi v N1 ta folie na zadním bočnímokýnku průhledná? Prý jsou tři odstíny.
p3k
Nováček

Odeslat příspěvekod mirko66 2. 5. 2005 20:56

O2, 1.9TDI, 15.000km - spociatku som mal subjektivny pocit, ze podvozok je prilis hlucny, zacal som si uvedomovat "valivy" hluk, jeho intenzita a frekvencia evidentne suvisi s rychlostou jazdy, od 70-90 km/h je to najcitelnejsie. Otacky motora a zaradena rychlost to neovplyvnuje (testovane s vypnutim motorom na neutral z kopca), pneumatikami to tiez asi nebude, pretoze rovnako sa to sprava po prezuti na letne (15" org. Bridgestone na plechu, vyvazene). Najnovsie som zaregistroval, ze sa intenzita meni podla zatacania - naklonu vozidla. Na rovine a v lavotocivej zakrute je hluk vyraznejsi nez po nasledmom prudsom prechode do pravotocivej zakruty. Laicky to odhadujem na loziska, mate niekto pod. skusenost? Cim to moze byt? Pojdem s tym samozrejme do servisu, ale rad by som problem specifikoval podrobnejsie, pretoze nemam na to vela casu. Dik.
mirko66
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod giuseppe 3. 5. 2005 07:36

nevim jak u O2 ale pred 14 dny jsem koupil Subaru Outback a ta folie je absolutne nepruhledna muzu rict ze to pekne otravuje pri couvani nechapu ze neco takoveho vubec delaj vzdyt je to na ukor bezpecnosti!!!
giuseppe
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Alex.. 3. 5. 2005 07:49

giuseppe : Je to daň za možnost odpočtu...Taky mě pěkně sere, že si tam tu mřížku musím dát, ale to je tak jedinné co s tím můžu udělat..:?
Alex..
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod giuseppe 3. 5. 2005 11:46

Jaka pak dan jelikoz si koupim auto do firmy tak s nim zakonite jezdim zamestnavam lidi platim dane na benzinu jeste buzerovat s nejakou mrizkou je pekna kravina pozor2

Koukal jsem a spousta lidi si tu mrizku vyndava silne uvazuji o tom ze to taky udelam i kdyz nechci nijak prudit tak to pekne otravuje zivot.
giuseppe
Kolemjdoucí

Další stránka