Elroq pokec

Fabia, Octavia, Superb,...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Goesson 4. 10. 2024 07:43

cpt_Slow píše:
psel píše:
cpt_Slow píše:Ty si tu nový, že?

Proč si to myslíš? Asi nejsem diskuzní fosil, ale že bych byl na tomhle fóru poprvé se říct nedá...

Pretože sa snažíš diskutovať s kozou...rookie mistake

ze to pises zrivna ty ktereho si povodim kdykoli k snidani
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod garážmistr 4. 10. 2024 07:47

cpt_Slow píše:Pretože sa snažíš diskutovať s kozou...rookie mistake

Vždyť s goesem už nikdo kromě tebe nediskutuje.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 4. 10. 2024 07:53

no dyt
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod garážmistr 4. 10. 2024 07:54

Však
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Tomas B 4. 10. 2024 08:06

psel píše:Tome, děkuji, nesmírně jsi mě pobavil, až zase někoho povezu tak mu řeknu, že takto vypadá defenzivní jízda :D. To mi zatím nikdo za celý život neřekl :D.
Nevím z čeho jsi to složil, ale jezdím skutečně 10+ skoro všude, jsou státovky kde i 20+ (já ostuda) ale je fakt, že když přijíždím do Prahy po D1 tak za Průhonicemi jedu jen 120 (je tam 110 a někteří jedinci si na těch pár km musí dokázat, že dají ještě 160, jako by jim to na těch pár km a v tom provozu stálo za to). Ale to je jediná výjimka.
Po cestách které jezdím nejčastěji mám vždy dálnici a okruh Prahy, a je to tak polovina mé cesty. Zbytek jsou státovky. A průměr mám takový jaký mám. A ano, čím větší zácpa před Prahou, s tím nižší spotřebou přijíždím do práce.
Trvám na tom, ze průměr 23 je tak reál na dálnici, režim sjezd - sjezd. A upřímně i to se mi zdá být na APP550 dost, protože průměr > 120 se dle mého soudu za současného provozu nedá dát na dálnici bez etap v rychlostech 150. Ale je to jen čirá spekulace, protože to někdo mohl jet i ve 3 ráno, navíc já mám Eny coupé a to má o něco menší spotřebu zvláště ve vyšších rychlostech. Zase na druhou stranu je moje RS čtyřkolka a to ta 85 s 23kWh/100 nebyla. Ty RWD jsou na tom se spotřebou lepší než 4x4.

-- 4. 10. 2024 08:11 --

cpt_Slow píše:Ty si tu nový, že?

Proč si to myslíš? Asi nejsem diskuzní fosil, ale že bych byl na tomhle fóru poprvé se říct nedá...

Předpokládám že si tam viděl slova "odhaduji" a "spíš", tedy žádné exaktní popsání tvé jízdy, ale dojmy z předchozího tvého popisu. Ono jezdit +10 tacho všude ještě neznamená, že nemůžeš být spíše defenzivní řidič, to může být také, že na zmíněnou rychlost zrychluješ zvolna kvůli spotřebě, často plachtíš apod.
Jestli to tak není, ok....pak je to hlavně asi tím malým nájezdem po dálnicích, protože spotřeba 19 průměr mi přijde opravdu nízká. Ale slunce v duši ;-)
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 4. 10. 2024 08:30

psel píše:OK, aby to bylo jasnější, za mě je to normální jízda. Nebavím se o ofenzivní jízdě, to je za mě Goes se svými +40.

ehm ... jsi malinko v bublině O:-)
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod Jean ViC 4. 10. 2024 08:53

Nedá se to porovnat o trochu že kdo jezdí s 2.0tdi za 5l nafty bude jezdit cca za 20kwh ?
TDI DSG
Jean ViC
Pan Sklenička

Odeslat příspěvekod Jean ViC 4. 10. 2024 08:53

Abych si každý udělal trochu představu
TDI DSG
Jean ViC
Pan Sklenička

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 4. 10. 2024 09:09

jako dá no. Ale záleží ... s 2.0 TDI v O3 jsem jezdil za necelých 5 l/100km a ***** (model 3) jezdím zatím za 12 kWh/100km. Ale jinou ***** (eňakem) a stejným stylem bych třeba jezdil za 15
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 4. 10. 2024 09:19

Jean ViC píše:Abych si každý udělal trochu představu

zakezi jaky styk jizdy zaujmes. neni moc tech co si v elektru zachovaji ouvodni styl a tempo takze tak. ja treba i s teslou jezdivam 25-30. takze neda se
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Tomas B 4. 10. 2024 10:19

pozpatku_fijA píše:jako dá no. Ale záleží ... s 2.0 TDI v O3 jsem jezdil za necelých 5 l/100km a ***** (model 3) jezdím zatím za 12 kWh/100km. Ale jinou ***** (eňakem) a stejným stylem bych třeba jezdil za 15

průměr za 12.....ty kráso...
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 4. 10. 2024 10:20

vždycky jsem byl pohledný, a s věkem se to jen zlepšuje O:-)
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod T.E.CH 4. 10. 2024 11:33

Škodovka prý potřebuje prodat 35 000 kusů tohoto auta , aby nemusela platit pokutu za spalováky, které ale pochopitelně v ceně spal. aut započítané prý má. Takže i když na tomto autě je prý nulovej zisk, tak celkově "jinudy" vydělá ohromný balík.
T.E.CH
Veterán

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 4. 10. 2024 14:12

Jako pokud najdou dost hejlů, byli by blbí, kdyby je neoškubali ...
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 4. 10. 2024 14:15

T.E.CH píše:Škodovka prý potřebuje prodat 35 000 kusů tohoto auta , aby nemusela platit pokutu za spalováky, které ale pochopitelně v ceně spal. aut započítané prý má. Takže i když na tomto autě je prý nulovej zisk, tak celkově "jinudy" vydělá ohromný balík.

ano. jen 3x jsi pouzil “pry”. dezinfo scena z tebe musi mot radost… neni mad overene i fo
Goesson
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka