psel píše:Tome, děkuji, nesmírně jsi mě pobavil, až zase někoho povezu tak mu řeknu, že takto vypadá defenzivní jízda
. To mi zatím nikdo za celý život neřekl
.
Nevím z čeho jsi to složil, ale jezdím skutečně 10+ skoro všude, jsou státovky kde i 20+ (já ostuda) ale je fakt, že když přijíždím do Prahy po D1 tak za Průhonicemi jedu jen 120 (je tam 110 a někteří jedinci si na těch pár km musí dokázat, že dají ještě 160, jako by jim to na těch pár km a v tom provozu stálo za to). Ale to je jediná výjimka.
Po cestách které jezdím nejčastěji mám vždy dálnici a okruh Prahy, a je to tak polovina mé cesty. Zbytek jsou státovky. A průměr mám takový jaký mám. A ano, čím větší zácpa před Prahou, s tím nižší spotřebou přijíždím do práce.
Trvám na tom, ze průměr 23 je tak reál na dálnici, režim sjezd - sjezd. A upřímně i to se mi zdá být na APP550 dost, protože průměr > 120 se dle mého soudu za současného provozu nedá dát na dálnici bez etap v rychlostech 150. Ale je to jen čirá spekulace, protože to někdo mohl jet i ve 3 ráno, navíc já mám Eny coupé a to má o něco menší spotřebu zvláště ve vyšších rychlostech. Zase na druhou stranu je moje RS čtyřkolka a to ta 85 s 23kWh/100 nebyla. Ty RWD jsou na tom se spotřebou lepší než 4x4.
-- 4. 10. 2024 08:11 --cpt_Slow píše:Ty si tu nový, že?
Proč si to myslíš? Asi nejsem diskuzní fosil, ale že bych byl na tomhle fóru poprvé se říct nedá...