Arnie J píše:To jo. Ale tlustý madrac by to vyřešil

Takto. Urcite to ide aj bez toho a lacnejsie. Toto ma dost vyhod v tom, ze ako je to integrovane do auta, dosky som namontoval a uz tam zostanu. Sedadla sa daju normalne pouzivat, vobec to nezavadzia. Ten nafukovaci ma integrovanu pumpicku v sebe netreba nic viac riesit, ma presny rozmer na sirku aj dlzki takze neuchadza nikam a je maly. Vyfuknuty stav je to taky sulcek asi 25x15 cm.
https://eshop.skoda-auto.sk/sk_SK/nafuk ... 6U0069620ATakze toto riesenie od skodovky je tam akurat dobre a stale pripravene lebo je to stale v aute. Porobil som ti este par foto, kde vidno ako to tam je. Za mna cajk riesenie, mozem potvrdit ze pohodlne. Ani kolena neboli otlacene. Ani moje aj slecna si pochvalovala….
Tu este fotky z mojho auta. Hadam ti to da predstavu. Ano sedadla zadne su v prednej polohe, vzadu keby boli ta diera je tam len asi 5 cm takze to asi az tak netreba. Trosku to ale vytvori tak jemnejsie stupanie ako ked sa sklopia sedadla zacnu tak strmsie stupat na kratsej ploche.

-- 22 led 2025, 20:01 --A samozrejme mam medzipodlahu. To co tam vidis su len take picoviny asi aby ked mas vzadu lavicu a sklopis nepadali veci do tej diery. To len taka makka latka, to je nic.