To bola reakcia na majkom, ktory tu nadaval vkuse na Karok.
Ja len ze idem okolo.
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
glider píše:To bola reakcia na majkom, ktory tu nadaval vkuse na Karok.
Ja len ze idem okolo.
impact píše:Takže když máš problém s autem, tak seš fňukna, hmm. Kolik vám Škodovka platí za PR? Nebo to děláte zadarmo?
brasci píše:Našťastie som problémový človek a mám právnika, ktorý sa velmi rád vyžíva v sporovom práve, takže zajtra už mám u neho zjednanú schôdzku a ďalej sa s nimi baviť nebudem.
Lebo ešte taká maličkosť, odovzdal som to tam 3.9.2024 a mám odovzdávací protokol. 10.9.2024 mi auto vrátili systémom tu sú klúče auto je niekde na parkovisku. Dovi. Podpis odovzdanie auta nikde. Vymnenili ovládací panel a závada sa prejavovala naďalej. 7.10.2024 som bol objednaný do servisu zas. Keď som prišiel povedali, že ak chcem môžem to tam nechať ale nemajú na to čas, nevedia kedy sa ho vôbec len chytia. Na to som odvetil, že mohli zavolať... Dostal som radu, že môžem napísať negatívnu recenziu. Dali mi termín na 21.10.2024. To som tam auto odovzdal a povedal mi, že to robí ako pokračovanie tej zákazky z 3.9.2024 a teda nový papier nedostanem. OK. Dnes 7.11.2024 som trval na papieri, kde je napísané riešenie a odovzdanie auta, boli z toho podrážedení a vraj načo mi to je.... Medzitým som si asi tri krát vypočul, že čo vlastne chcem, je to nový model a nemal som to kupovať. Asi tak. Už som usúdil, že nemá význam aby som sa nimi naďalej bavil ja... Takže suma sumárum, rešili to od 3.9. do 7.11. nevyriešili a ešte sú tam čachre s tachometrom. Krása.
impact píše:Ty jeho potíže nevnímáš jako jeho problém, ok.
Na mě to působí spíš tak, že problém má hlavně Škodovka, když testuje v produkci.
Edit: jestli teda testuje
pozpatku_fijA píše:glider, to je moc malýma písmenkama, nepřečtu ... odkaz by nebyl?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků