užší už asi ne.... jen můžeš mít 215 a R16 aspoň teda dle staršího návodu, nevím jak teď.... Garážmistr: jo, průměrku mám nižší, ale to je jen tím sjetím ke klientovi kousíček od dálnice. Ale to má zanedbatelný vliv.
Při informaci, že dálnice byla plynulá s nízkým omezením to znamená, že sjetí mělo znatelný vliv do průměrný rychlosti a s tím bych čekal i do spotřeby. Ale je pravda, že už to není málo km, tak to spotřebu tolik ovlivňovat nemusí.
Protože minimální omezení při 130km/h na trase Zličín-Plzeň k baráku, znamenalo průměrnou rychlost 122km/h.
máš pravdu ale já to sjetí do města beru jako kompenzaci za to, že první kilometry u první jízdy jsem jel se studeným motorem a tak nějaká ta decka padla na zahřátí.... (reálně to ještě po 10km ukazovalo spotřebu snad 9 litrů). Čili celkově to +/- 2dcl prostě sedí
Už jsem to tu psal mockrát, kdysi se mi to sešlo tak, že jsem jel od kámoše z P4 kousek u dálnice a jel jsem domů do Rajhradu, taktéž kousek u dálnice, bylo to v neděli ráno, omezení bylo tehdy jen pár a bez radaru, takže i v nich nonstop 133 tacho Výsledek byl průměr 127 km/h a spotřeba 6.7 (po větru nejspíš).