Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
samo si to zpomaluje i zrychluje podle obcí/ cedulí s rychlostí. Před zatáčkou to samo zobrazí na kolik bude zpomalovat a i si před zatáčkou zpomalí. Po zatáčce zase zpět zrychlí.
jhamil píše:No hlavně si to auto vyzkoušej. Švagr má Kodiaqa 2 generace a docela spokojenost. Taky jezdí občas se Scalou ( předfacelif) a dle jeho slov třeba lane assist děs a hrůza.
Lol, to jsou hovadagrapherX píše:- Co se týče popojíždění v koloně, tak jsem to jen jednou zkoušel. Auto samo zpomalilo a zastavilo. Pak začalo pískat, že mám zmáčknout brzdu. Když jsem to neudělal, tak se asistent deaktivoval a auto se začalo pomalu rozjíždět (mám DSG verzi).
Mělo by tam být kolečko, kterým se to nastavuje a když ho otevřeš, fouká tam studený vduch z klimy.grapherX píše:- Schránka přes spolujezdcem netuším jestli je klimatizovaná. To jsem nezkoušel.
Muhehehe, ty jsi vtipnýGoesson píše:hele kdyz ctu pozadavky apod. a to, abys co nejmene ridil, tak co zkusil MHD.. tam je to autonomni rizeni na nejvyssi urovni a neresis nic..
To je smutný, protože tohle mi fungovalo dobře už na O3 z 2014. Teď v O4 mám ale jen to ode zdi ke zdí, ne vedení uprostřed. Nemá on taky jen ode zdi ke zdi?jhamil píše:Taky jezdí občas se Scalou ( předfacelif) a dle jeho slov třeba lane assist děs a hrůza.
Sasakr píše:Lol, to jsou hovadagrapherX píše:- Co se týče popojíždění v koloně, tak jsem to jen jednou zkoušel. Auto samo zpomalilo a zastavilo. Pak začalo pískat, že mám zmáčknout brzdu. Když jsem to neudělal, tak se asistent deaktivoval a auto se začalo pomalu rozjíždět (mám DSG verzi).Vy všichni jak jste tady tomu rozumíte?
Mělo by tam být kolečko, kterým se to nastavuje a když ho otevřeš, fouká tam studený vduch z klimy.grapherX píše:- Schránka přes spolujezdcem netuším jestli je klimatizovaná. To jsem nezkoušel.Muhehehe, ty jsi vtipnýGoesson píše:hele kdyz ctu pozadavky apod. a to, abys co nejmene ridil, tak co zkusil MHD.. tam je to autonomni rizeni na nejvyssi urovni a neresis nic..
To je smutný, protože tohle mi fungovalo dobře už na O3 z 2014. Teď v O4 mám ale jen to ode zdi ke zdí, ne vedení uprostřed. Nemá on taky jen ode zdi ke zdi?jhamil píše:Taky jezdí občas se Scalou ( předfacelif) a dle jeho slov třeba lane assist děs a hrůza.
Lukas063 píše:jhamil píše:No hlavně si to auto vyzkoušej. Švagr má Kodiaqa 2 generace a docela spokojenost. Taky jezdí občas se Scalou ( předfacelif) a dle jeho slov třeba lane assist děs a hrůza.
Co rika na hluky od zadní nápravy, hlavně při přejezdu i sebemenších nerovností?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků