Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Arnie J píše:ok dík, tak jenom Fabia je nemocná
Sasakr píše:Po třech letech s nesmyslně nakonfigurovanou O4 mi končí operák na služebáku a snažím se něco vybrat. Velké auto nepotřebuju, tak jsem myslel, že sestoupím z Oktávky do Scaly a budu si moct dovolit více výbavy. Hrabu se v konfigurátoru, ale některé věci mi nesedí.
Určitě chci:
- 1.5 s automatem
- co nejvíc autonomní jízdy, tzn. podle konfigutároru 1.5+, což by měl být klasický adaptivní tempomat a držení v pruhu. Píše se tam i o upravování dle značek a zatáček, ale je potřeba k tomu mít připlaceno za navigaci? Dávalo by to smysl, ale nepíše se to tam. Taky jak jsem pochopil, 1.5 nemá explicitně psané zácpy. Tzn. co to bude dělat v zácpě? Zastaví to auto do nuly nebo zpomalí a pak narazí, když nezabrzdím? Když se ten přede mnou rozjede, já ťuknu do plynu a stane se co? Tohle potřebuju vysvětlit.
- Jak jsem pochopil, elektronická ruční brzda tam dát nejde, tudíž nejde ani auto hold?
- Nikde se tam nepíše o dešťovém a světelném sensoru. U Oktávky se píše. Takže tam není? Taky pokud nepřiplatím za Matrixy, tak nelze mít automatické přepínání dálkových?
- Nikde se nepíše o klimatizované přihrádce přes spolujezdcem. To už se taky nedělá?
Koukal jsem i do konfigurátoru Fabie, ale je to to samé. Myslel jsem, že jako novější auto bude mít možnost aspoň toho AutoHoldu, ale očividně ne. Ale alespoň píše dešťovej a světelnej senzor.
Nakonec jsem zkusil konfigurovat Oktávku a zjistil, že rozdíl v ceně oproti Scale vlastně není tak velký. Na jednom ale trvám - ten konfigurátor je peklo.
grapherX píše:Mám Scalu facelift ve výbavě Monte Carlo a pár příplatky.
- Navigaci nemám a samo si to zpomaluje i zrychluje podle obcí/ cedulí s rychlostí. Před zatáčkou to samo zobrazí na kolik bude zpomalovat a i si před zatáčkou zpomalí. Po zatáčce zase zpět zrychlí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků