Octavia IV pokec

Fabia, Octavia, Superb,...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Já první 17. 12. 2024 21:10

Protože couvam
Co můžeš odložit na zítřek, nedělej dnes.
SatanWagen 2.0 TSI 206 kw. Das Škoda Auto.
Skočte si do značky.
Já první
Štamgast

Odeslat příspěvekod glider 17. 12. 2024 21:12

garážmistr píše:
Já první píše:Protože do nej koukám

Klidně vysvětli proč?

Kua nebav sa s multakom.
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod brasci 17. 12. 2024 21:17

On debil skor mysli na zaklopenie celeho zrkadla, akosi nepobral, ze sa bavite iba o nasmerovani skla smerom dole k obrubniku….

-- 17 pro 2024, 20:19 --

Insk na bmw mi ro dlho neslo. Az potom som teda neochotne pozrel navod a tam musi byt paska prepinaca medzi lavym a pravym zrkadlom v polohe laveho zrkadla. Potom funguje skoopenie praveho zrkadla dole. Celkom logicke :D celkovo som hladal ako sa pusti vyhrev a to je zas pre istotu plna automatika. Ale funguje to…
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod garážmistr 17. 12. 2024 21:19

Pravda, pravda. Napadlo mne, že se předvede jako kokot.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod garážmistr 17. 12. 2024 21:20

brasci píše:On debil skor mysli na zaklopenie celeho zrkadla, akosi nepobral, ze sa bavite iba o nasmerovani skla smerom dole k obrubniku….

Good point. To mne nenapadlo, že až takovej kokot.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 17. 12. 2024 21:41

garážmistr píše:
Goesson píše:pak holt nemas

Nejde to, dobře sis mne povodil. Poznámka na konci návodu napovídá, že by glider mohl mít pravdu.

tak promin no
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod brasci 17. 12. 2024 21:49

Pockat to ako fakt? Toto koncern nimdy nemal problem. Kodiaq to ma. V meni to treba povolit a potom musi byt v pozicii R. Zaujimave…
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PeTr7650 17. 12. 2024 21:54

quasimoto píše:
PeTr7650 píše:no kdybych si to koupil soukromě, tak bych byl fakt *****. Volal jsem prodejci a prej "pane, to se stává, počkejte do zítřka, to samo zmizí" . . :-D

Mal som tento pripad minuly tyzden, hned mi aj volali zo servisu a naplanovali termin, no este v ramci dna to zmizlo, vacsinou sa to do dalsieho dna opravi.

Udajne sa to niekedy docasne stava pri OTA updatoch.

to servis se snaží, o tom žádná, ale doporučili mi, abych s updatem počkal, že se jim rozhazuje výbava auta po provedení updatu.
Слава Україні!
PeTr7650
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 17. 12. 2024 21:58

brasci píše:Pockat to ako fakt? Toto koncern nimdy nemal problem. Kodiaq to ma. V meni to treba povolit a potom musi byt v pozicii R. Zaujimave…

ja se priznam ze v manualu od auta info ze je to jen pro modely s el socnami nemam. ale mozna to tak je no.
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod garážmistr 17. 12. 2024 21:59

Ještě je varianta, že to neumim.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 17. 12. 2024 22:06

je to takova podprahova funkce ze to ani v ceniku neni
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod brasci 17. 12. 2024 22:16

garážmistr píše:Ještě je varianta, že to neumim.

A nastavil si polohu? Lebo to sa sklopi do polohy aku nastavis. Ak nie tak bere na zaciatku polohu ako mas beznu. Pozri menu ak to tam mas pustene zarad spiatocku, daj obladac na R zrkadlo. Potom nastav zrkadlo ako ho chces pri cuvani. Potom ked sa eozbehnes dopredu alebo prepnes ovladac do zrkadiel na nulu napr. tak sa vrati dompolohy na jazdu. Nasledne uz pojde vzdy do polohy peri R a spiatocka ako si nastavil. Kludne mozes mat stale na R.
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Goesson 17. 12. 2024 22:40

chuju stranku zpet ma fotku z navodu jak to nastavit
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod brasci 17. 12. 2024 22:44

A pisu nieco ine ako pisem ja?
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Goesson 17. 12. 2024 22:47

ano
Goesson
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka