Ingos píše:Z ajaké družstvo si to hrál proti té Hati?
já nehrál, já jen fandil

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Ingos píše:Z ajaké družstvo si to hrál proti té Hati?
MELLO píše:Ingos píše:
Stejní čuráci. Koncem ledna napíšou 100článků o tom, že vyhořel dodavatel výplní na Octavie a výroba se měsíce nerozběhne a v březnu už se kokoti diví, že prodeje Octavie jsou na totální dně!!!! Nečekaně, když z linky měsíc a půl nevypadlo jediné hotové auto. Se mi vždycky zvedne tlak, když vidím jaká banda kriplů píše pro tyhle plátky. Chápu že hejt prodává, na tom je postavené celé autoforum, ale dělat to až takhle tupě, to musí být člověk totální dement.
Aby ti nerupla céfka.
pozpatku_fijA píše:Tomas B píše:ne, starej asi
Když se u nás o někom řekne, že je hotový, tak to znamená, že končí/umírá.
Ingos je tak nějak od nás jestli se nepletu.
-- 13. 4. 2022 14:26 --Ingos píše:Jakože je nachystaný a už to nejde stopnout.
najsík, dík
Moucha píše:Tak tenhle tyden uz pres 1000 spokojenych km. Dnes 500km v silenem provozu, trochu me serou ty dlouhe kvalty, proste z toho nemam pocit, ze by tam bylo 150 koni chvilema, musi se tam dat v 90 za 3, aby to predjelo nakladak treba.
Co proste nefunguje je lane assist a vsimam si cim dal tim vic, ze to je proti rannimu slunicku az vrazedna vec, s tim asi souvisi i to, ze ty Matrixy i kdyz vykrejou auto dobre, tak 100m pred tim nez se mineme mu da dalky naplno, jako kdyby ta kamera byla vadna, nebo ji upatlal ten servisak co ji montoval, netusim.
Jinak dobre auto. Kdybych s tim jezdil vic jako tenhle tyden je RS jasna vec
Ale jinak spokojenost, krivej volant uz ani neregistruju, je dlouho svetlo tak ty svetla nemusim resit, olej uz to drzi, proste super kara
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků