Octavia IV pokec

Fabia, Octavia, Superb,...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Goesson 13. 1. 2025 14:19

tak nestane... pokud to kupujes jako FO, neopravi to do 30 dnu od nahlaseni reklamace v dobe zaruky, tak diler-nediler, vraci love v plne vysi..
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod MV_cz 13. 1. 2025 14:22

do 14 dnů vrátíš auto do alzaboxu a solvd
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod ale 13. 1. 2025 14:23

cpt_Slow píše:za takú reakciu by som prišiel do servisu s bandaskou benzínu, polial to tam a škrtol zápalkou :mrgreen:

O něčem takovém v některém ze svých videí vykládal Vaculík - v autorizáku jakési značky z vlastní iniciativy začli opravovat (nabíjet) akumulátory v hybridech, které když se je prý podařilo úplně vybít tak "oprava" dle výrobce byla jejich výměna, za snad 70 tis. či tak nějak. A ta oprava/nabití spočivala v tom že ten akumulátor musel z auta ven a tam jej dobíjeli. Což když výrobce zjistil že dělají tak prohlásil že je při této manipulaci velké riziko požáru. Na což ten autorizák kontroval že když místo té demontáže a znovu dobití oznámí zákazníkovi cenu za ofiko opravu, najde servis zákazníkem vypálený s jistotou :D
C220d (S206)
ale
šek

Odeslat příspěvekod Lukas063 13. 1. 2025 14:46

K86 píše:
K86 píše:
K86 píše:Za víkend to nenastartovalo jen 3x, z toho jednou to chytlo s chybama, 2x odpojit baterka.

už jsem chtěl rušit objednanej servis na 13/1, protože od půlky prosince to startuje normálně... Až dneska :mrgreen:

Od rána je to v servisu, dodal jsem videa

09:30: to je divný, s tím jsme se nesetkali
10:30 Jo, to se stává, pár aut s tímhle známe
12:00 je na to vydanej update SW, ale ještě není uvolněnej, takže auto vracíme a stačí když to zamknete a 15 - 20 minut to necháte, až auto usne, pak to chytne, pak vám zavoláme

Lezlo to na svět pomalu...ale jistě.
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod K86 13. 1. 2025 15:45

celý dopoledne :-D
O4 FL eTSI DSG 110kw
S-Max 2.0TDCI 120kw
911 997.1 C 239kw

Používejte pravý jízdní pruh, idioti!!!
K86
Guru

Odeslat příspěvekod jhamil 13. 1. 2025 21:55

Takže stačí být jako moucha, auto zamknout, koukat se na něj a raději nikam nejezdit. A budeš nakonec pokojený jako je i on. :D :D :D
jhamil
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Moucha 13. 1. 2025 22:23

Ja jsem nejspokojenejsi, auto je v servisu udajne na tri dny a appka nefunguje tak ani nevim jestli je zamceny
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod garážmistr 13. 1. 2025 22:29

Od servisu mám najeto 14kkm, app hlásí 13,2kkm do výměny oleje. Tak jsem na pondělí objednanej do servisu.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod jhamil 13. 1. 2025 22:44

ale píše:
cpt_Slow píše:za takú reakciu by som prišiel do servisu s bandaskou benzínu, polial to tam a škrtol zápalkou :mrgreen:

O něčem takovém v některém ze svých videí vykládal Vaculík - v autorizáku jakési značky z vlastní iniciativy začli opravovat (nabíjet) akumulátory v hybridech, které když se je prý podařilo úplně vybít tak "oprava" dle výrobce byla jejich výměna, za snad 70 tis. či tak nějak. A ta oprava/nabití spočivala v tom že ten akumulátor musel z auta ven a tam jej dobíjeli. Což když výrobce zjistil že dělají tak prohlásil že je při této manipulaci velké riziko požáru. Na což ten autorizák kontroval že když místo té demontáže a znovu dobití oznámí zákazníkovi cenu za ofiko opravu, najde servis zákazníkem vypálený s jistotou :D

To by mohlo být Suzuki, tam auto nemělo stát déle jak měsíc. :idea:

-- 13. 1. 2025 22:44 --

Moucha píše:Ja jsem nejspokojenejsi, auto je v servisu udajne na tri dny a appka nefunguje tak ani nevim jestli je zamceny

A proč má být zamklé?
jhamil
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Moucha 13. 1. 2025 23:19

Aby v nem nespal nejaky negaraznik
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod K86 14. 1. 2025 08:25

jhamil píše:Takže stačí být jako moucha, auto zamknout, koukat se na něj a raději nikam nejezdit. A budeš nakonec pokojený jako je i on. :D :D :D

uplne poprve mi auto umrelo na krizovatce u cerveneho kostela v Brne. Stat tam 20 minut a cumet na zamceny auto to bych asi neprezil
O4 FL eTSI DSG 110kw
S-Max 2.0TDCI 120kw
911 997.1 C 239kw

Používejte pravý jízdní pruh, idioti!!!
K86
Guru

Odeslat příspěvekod MV_cz 14. 1. 2025 08:36

:D
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod jhamil 14. 1. 2025 08:38

Ani ostatní účastníci silničního provozu by pro to neměli velké pochopení.
jhamil
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Moucha 14. 1. 2025 09:29

Skodovkari jo
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod technikus 14. 1. 2025 10:44

A to je bug nebo feature od Škodovky? :D
Jestli se tomu někdo věnuje a bude opraveno (asi aktualizací), nebo se to vůbec neřeší a zvykejme si.
Jakou koupit si auto a dívat se na něj smutně je pěkný od Škodovky :D Golfy či jiné podobné řady z koncernu tohle nemají?
technikus
Nováček

Předchozí stránkaDalší stránka