Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
burty s krenem píše:Já mám dlouhodobě 6,5
Ale je tam hodně město. Kratky cuky co jsou 9-11
Pak okres spis mírně nad limit. 5-6.
Dálnice 10%. A spis rychleji.
Dálnice 150-160 umí se zpomaleni a tím balastem okolo, tedy snaha jet takto a ne průměr, tak do 7.
Od 170 to už opravdu jde nahoru hůře. Poměr spotřeba rychlost upadá. Do 160 naopak za dost málo. Aerodynamika se jeví jako skvělá. Gumy 225mm. G8.
Snaha o aktivní jízdu(ne sportovní/závodní atd), která vyloženě bolí to sledovat a zkoušet bere víc než vyšší rychlosti plynule. To dnes tak nějak sedí na ty normální auta s delšími kvalty a dobrou siluetou.
Ingos píše:Jo to sedí, ale možná to máte nějakou starší rok 2020, začátek 2021? Od jara 2021 už ta 1.5 jede jinak a zkus si ji třeba ve Scale, to je úplně jiný motor než to co se dávalo v roce 2020 do Octávek.
burty s krenem píše:Já mám dlouhodobě 6,5
Ale je tam hodně město. Kratky cuky co jsou 9-11
Pak okres spis mírně nad limit. 5-6.
Dálnice 10%. A spis rychleji.
Dálnice 150-160 umí se zpomaleni a tím balastem okolo, tedy snaha jet takto a ne průměr, tak do 7.
Od 170 to už opravdu jde nahoru hůře. Poměr spotřeba rychlost upadá. Do 160 naopak za dost málo. Aerodynamika se jeví jako skvělá. Gumy 225mm. G8.
Snaha o aktivní jízdu(ne sportovní/závodní atd), která vyloženě bolí to sledovat a zkoušet bere víc než vyšší rychlosti plynule. To dnes tak nějak sedí na ty normální auta s delšími kvalty a dobrou siluetou.
burty s krenem píše:To vůbec není hybrid. To jen při brzdění dobíjí baterii pod sedadlem, která má asi 1.1 kWh. Rozdíl bude větší díky kvaltu navíc.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků