Octavia IV pokec

Fabia, Octavia, Superb,...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Tomas B 3. 3. 2022 09:13

chudáci srnky
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod Moucha 3. 3. 2022 09:21

s těma jsem se domluvil za trochu mlsu jestli mi budou dělat kulisu
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod glider 3. 3. 2022 10:04

Za tu kapotu by som asi p.coval v servise.
.bad.decision.matters.

goes 24.5.2020 23:11
:D dnes jsi vitez

evlo 29.3.2021 13:26
Gliderovo doporučeni autowerks cajk
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod Moucha 3. 3. 2022 10:12

Treba to udelal nekdo u lidlu
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod kozakm 4. 3. 2022 19:44

Je to radost
Přílohy
250131868_ScreenShot2022-03-02at16_11_16.png.6fa524cb358e3177eca4224a1e0f9ef5.png
Screenshot_20220304-194113.jpg
kozakm
Nováček

Odeslat příspěvekod MirecBA 4. 3. 2022 19:49

nechapem preco niekto v aute pouziva radio, auto ma jazdit a nie hrat :)
MirecBA
Guru

Odeslat příspěvekod Ingos 4. 3. 2022 20:54

Vždycky žasnu, kde lidi berou ty debilní informace, které jsou úplně mimo a ještě jim všichni věří.
Žádná evropská verze Octavie a vůbec Škodovek se v Číně nevyrábí, co by tady měli vozit?
Výroba Octavie v MB jede celou dobu od vyhoření ale dělají se nekomplety, takže nové auta až od října je taky blbost. Teď záleží jak to dopadne na Ukrajině, to je otázka, výroba bude omezená.
Nekompletní se začnou dodělávat koncem jara, to je správně.
Zmínka o bolestném je vtipná. Chtějí žalovat za to, že někdo zapálil fabriku a že je válka??
Ingos
Inventář

Odeslat příspěvekod Moucha 4. 3. 2022 21:00

Jsem si hrál teď hodinu se světlama zase a nechápu to :( Teda možná chápu, asi to nejde naladit tak aby to neoslňovalo, zkusím v týdnu ještě jiný servis schválně

-- 4. 3. 2022 21:09 --

no jak koukám na jiný videa na yt tak já tam mám něco vadného, tam to nikomu nesvítí na značky nahoru
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod Dix_ 5. 3. 2022 08:17

Ingos píše:Vždycky žasnu, kde lidi berou ty debilní informace, které jsou úplně mimo a ještě jim všichni věří.
Žádná evropská verze Octavie a vůbec Škodovek se v Číně nevyrábí, co by tady měli vozit?
Výroba Octavie v MB jede celou dobu od vyhoření ale dělají se nekomplety, takže nové auta až od října je taky blbost. Teď záleží jak to dopadne na Ukrajině, to je otázka, výroba bude omezená.
Zmínka o bolestném je vtipná. Chtějí žalovat za to, že někdo zapálil fabriku a že je válka??

Tak já někde četl,že Češi raději věří anonymním kecalům na sociálních sítích a v řetězových mailech než odborníkům.
Bez bodů
Auto jedině v elektrice
Je putna kolik je koní pod kapotou.Záleží,kdo je za volantem.
Dix_
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 3. 2022 08:18

Ja ti verim
anonymni

Odeslat příspěvekod Moucha 5. 3. 2022 09:32

Snad to cetl v retezovem mailu
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod kozakm 6. 3. 2022 14:55

Ingos píše:Vždycky žasnu, kde lidi berou ty debilní informace, které jsou úplně mimo a ještě jim všichni věří.

Tak ale zase se nauč číst, píše se tam, že Škoda ustoupila od záměru vyrábět v Číně. Což může být taky kravina, ale je to něco jiného, než píšeš ty
kozakm
Nováček

Odeslat příspěvekod Ingos 6. 3. 2022 16:32

Píše se tam, že odstoupila od záměru výroby a dovozu z Číny. Nevím jak ty, ale já to chápu tak, že by se tam vyráběly auta, které by pak dovezli sem? Nebo to vnímáš jinak?
Ingos
Inventář

Odeslat příspěvekod MELLO 6. 3. 2022 16:35

Mně se to jeví jako logické.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Hustoles 6. 3. 2022 16:43

Jsi moudrý.
Hustoles
Chameleon Garáže

Předchozí stránkaDalší stránka