Octavia IV pokec

Fabia, Octavia, Superb,...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Moucha 14. 2. 2022 18:15

Je malicko mensi, kufr nevadi, ale pristup na zadni sesle. I kdyz to asi neni problem, vymena se dle meho nevyplati, O4 ted celkem funguje, uvidime co prinese dalsi velky update.
Ted zase jak jsem lital Mini tak bych nejradeji prikoupil bazarovku a trochu ji poladil, do mesta 220k ideal
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod kurtoid 14. 2. 2022 18:20

Třeba XCeed mi přišel podvozkově velmi příjemný. Prostě třeba proti koncernu na torzkách to bylo úplně jiné kafe na normal ježdění i po horším povrchu. Nějaké peklo jsem s tím ale samozřejmě nejel, protože vedle seděl prodejce, takže tady ta oblast je u mě neprobádána.

Ale nevím, jestli to u XCeedu není takhle povedené i díky té vyšší ceně, jestli to není proti obyč Ceedu takové dotaženější auto.
kurtoid
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Moucha 14. 2. 2022 18:27

Xceed je podvozkove daleko lepsi nez okta, ale ono se to blbe srovnava s kombikem.
Hlavne je xceed celkem zabavnej, proti okte, tam neni zabavnyho nic, clovek v tom spis ztrati chut nekam jezdit :D
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod garážmistr 14. 2. 2022 18:32

Moucha píše:Je malicko mensi, kufr nevadi, ale pristup na zadni sesle. I kdyz to asi neni problem, vymena se dle meho nevyplati, O4 ted celkem funguje, uvidime co prinese dalsi velky update.
Ted zase jak jsem lital Mini tak bych nejradeji prikoupil bazarovku a trochu ji poladil, do mesta 220k ideal

Jak to sleduju, tak by mě to auto asi vytáčelo daleko za hranici, kterou považuju z hlediska duševního zdraví za bezpečnou.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Lukas063 14. 2. 2022 20:01

Moucha píše:Tak jezdit se s tim da v pohode, hlavne osobne nevim co misto toho

minulý týden se zrovna v mém okolí jeden kus OIV vracel zpět dealerovi, po téměř roce furt nějaký problémy a velká nespokojenost pana majitele :D
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod anonymni 14. 2. 2022 20:14

Moucha píše:Xceed je podvozkove daleko lepsi nez okta, ale ono se to blbe srovnava s kombikem.
Hlavne je xceed celkem zabavnej, proti okte, tam neni zabavnyho nic, clovek v tom spis ztrati chut nekam jezdit :D

Nemuzu si pomoct ale o4 ti privedla po kokot zabavy. Sice poklesle ale to uz otazkou vkusu
anonymni

Odeslat příspěvekod garážmistr 14. 2. 2022 20:25

To jo.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Moucha 14. 2. 2022 20:39

Souhlas, uz jsem se smiril se vsim
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod Arnie J 14. 2. 2022 20:43

viz rank
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Moucha 14. 2. 2022 20:50

Ale jo jsem spokojeny, nikde me to nenechalo tak dobry

Tuk tuk :D
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod Lukas063 14. 2. 2022 21:15

přinejhorším jsi určitě pojištěn :D
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod Já první 15. 2. 2022 06:53

Si měl mucha radši koupit kamiqa
Co můžeš odložit na zítřek, nedělej dnes.
SatanWagen 2.0 TSI 206 kw. Das Škoda Auto.
Skočte si do značky.
Já první
Štamgast

Odeslat příspěvekod Jean ViC 15. 2. 2022 08:10

Lukas063 píše:
Moucha píše:Tak jezdit se s tim da v pohode, hlavne osobne nevim co misto toho

minulý týden se zrovna v mém okolí jeden kus OIV vracel zpět dealerovi, po téměř roce furt nějaký problémy a velká nespokojenost pana majitele :D

a ten ji otoci hned druhy den jeste se ziskem
TDI DSG
Jean ViC
Pan Sklenička

Odeslat příspěvekod Moucha 15. 2. 2022 08:50

dnesk jsem couval ke zdi ráno, chtěl jsem to dát co nejblíž k ní, tak jsem chtěl využít parkovací kamery, bohužel nenaběhla :D
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod kozakm 15. 2. 2022 09:06

Ondras3 píše:Octa 4 ma 17" i 18" s víceprvkem vzadu mi v tomhle ohledu přijde OK.
Variantama s vlečkou se mi moc dobře nejezdí, houpe se to snad ve všech osách.

Ne, O IV má do výkonu motoru 110 kW včetně vzadu traverzu. Na velikosti kol to nezáleží
kozakm
Nováček

Předchozí stránkaDalší stránka