muha už máš objednané?
hlavně neponechej nic náhodě a ber 2.0 TSI, protože
1) to skoro nikdo jiný v této velikosti auta nedává
2) nebudou
3) přímý + nepřímý vstřik, na poskoky super
4) ruls
5) prachy co teď utratíš už ti nikdo nesebere
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
impact píše:impact píše:Zezadu moc pěkný, i když asi trochu dělá to zkreslení, co to opticky protahuje. Zepředu je to takové neuspořádané.
https://www.youtube.com/watch?v=M_3wgwiJ9kQ
Beru to zpět, předek je taky docela povedenej, až na ten kráječ chleba pod znakem, to jen na těch obrázkách tady vypadal divně.
Navíc digitální přístrojovka, ale analogový ovladače kiimy, analogový tlačítko na start stop, klasickej otočnej VW ovladač světel a vyhřívané přední sklo s fólií (ne drátky jako třeba Scala). Velkej palec nahoru!
glider píše: no celkova vyska musi byt rovnaka ako nevario.
Arnie J píše:muha už máš objednané?
hlavně neponechej nic náhodě a ber 2.0 TSI, protože
1) to skoro nikdo jiný v této velikosti auta nedává
2) nebudou
3) přímý + nepřímý vstřik, na poskoky super
4) ruls
5) prachy co teď utratíš už ti nikdo nesebere
MV_cz píše:impact píše:impact píše:Zezadu moc pěkný, i když asi trochu dělá to zkreslení, co to opticky protahuje. Zepředu je to takové neuspořádané.
https://www.youtube.com/watch?v=M_3wgwiJ9kQ
Beru to zpět, předek je taky docela povedenej, až na ten kráječ chleba pod znakem, to jen na těch obrázkách tady vypadal divně.
Navíc digitální přístrojovka, ale analogový ovladače kiimy, analogový tlačítko na start stop, klasickej otočnej VW ovladač světel a vyhřívané přední sklo s fólií (ne drátky jako třeba Scala). Velkej palec nahoru!
No ten archaickej ovladač světel by mi nechyběl, ale kdo je zvyklej, tak asi ok.... Ale takovýhle plasty dveří u auta za mega...
Arnie J píše:Moucha: Tak to mě mrzí. Kodiak je moje první Schade. Jestli poslední ještě nevim
impact: Tak to by bylo mrzuté, pokud by to už byl jen přímý vstřik. Snad to někdo objasní.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků