Škoda Karoq pokec

Fabia, Octavia, Superb,...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Arnie J 28. 4. 2022 22:12

muha už máš objednané?

hlavně neponechej nic náhodě a ber 2.0 TSI, protože

1) to skoro nikdo jiný v této velikosti auta nedává
2) nebudou
3) přímý + nepřímý vstřik, na poskoky super
4) ruls
5) prachy co teď utratíš už ti nikdo nesebere
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod glider 28. 4. 2022 22:13

6) suhlas
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod MV_cz 28. 4. 2022 22:19

impact píše:
impact píše:Zezadu moc pěkný, i když asi trochu dělá to zkreslení, co to opticky protahuje. Zepředu je to takové neuspořádané.

https://www.youtube.com/watch?v=M_3wgwiJ9kQ

Beru to zpět, předek je taky docela povedenej, až na ten kráječ chleba pod znakem, to jen na těch obrázkách tady vypadal divně.

Navíc digitální přístrojovka, ale analogový ovladače kiimy, analogový tlačítko na start stop, klasickej otočnej VW ovladač světel a vyhřívané přední sklo s fólií (ne drátky jako třeba Scala). Velkej palec nahoru! :-)

No ten archaickej ovladač světel by mi nechyběl, ale kdo je zvyklej, tak asi ok.... Ale takovýhle plasty dveří u auta za mega... :-S
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod Moucha 28. 4. 2022 22:45

glider píše: no celkova vyska musi byt rovnaka ako nevario.

jo klasika Škoda, koupíš s tím, že si můžeš se sedačkama hrát, ale že je nahovno jen pro děti už nikdo neřekne no

Arnold: O4 je moje poslední Shade
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod impact 28. 4. 2022 22:49

Arnie J píše:muha už máš objednané?

hlavně neponechej nic náhodě a ber 2.0 TSI, protože

1) to skoro nikdo jiný v této velikosti auta nedává
2) nebudou
3) přímý + nepřímý vstřik, na poskoky super
4) ruls
5) prachy co teď utratíš už ti nikdo nesebere

Určitě je to přímý + nepřímý vstřik? Měl jsem za to, že to u koncernu VW platilo jen v době před GPF, jak začali montovat filtry, tak prej nechali jen přímej. Nebo se k němu pak zas vrátili?

-- 28. 4. 2022 22:56 --

MV_cz píše:
impact píše:
impact píše:Zezadu moc pěkný, i když asi trochu dělá to zkreslení, co to opticky protahuje. Zepředu je to takové neuspořádané.

https://www.youtube.com/watch?v=M_3wgwiJ9kQ

Beru to zpět, předek je taky docela povedenej, až na ten kráječ chleba pod znakem, to jen na těch obrázkách tady vypadal divně.

Navíc digitální přístrojovka, ale analogový ovladače kiimy, analogový tlačítko na start stop, klasickej otočnej VW ovladač světel a vyhřívané přední sklo s fólií (ne drátky jako třeba Scala). Velkej palec nahoru! :-)

No ten archaickej ovladač světel by mi nechyběl, ale kdo je zvyklej, tak asi ok.... Ale takovýhle plasty dveří u auta za mega... :-S

Zlatý kolečko od VW, nemuselo se přemejšlet ani u věcí, který se tak často nepoužijou jako třeba mlhovky, prostě stačilo zatáhnout. A vypnutí? Stačí zasunout zpět. Pro představu, jak hrozně se tohle dá taky vyřešit, stačí Hyundai - musíš na malý páčce pod volantem pohnout ještě menší páčkou, která je přidělaná uvnitř tý velký páčky a u toho ještě přemejšlet, kterým směrem, abys rozsvítil ty, které chceš. Takže něco jako zapojování flashky do USB konektoru, taky nikdy není zjevný, jak to otočit, aby šla zasunout napoprvé (obvykle jde až napotřetí). :-D
Hyundai je auto do konce života. Zaprvé, nikdy ti ho neukradnou. Zadruhé, nepodaří se ti ho prodat.
impact
Inventář

Odeslat příspěvekod Arnie J 28. 4. 2022 23:21

Moucha: Tak to mě mrzí. Kodiak je moje první Schade. Jestli poslední ještě nevim :D

impact: Tak to by bylo mrzuté, pokud by to už byl jen přímý vstřik. Snad to někdo objasní.
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod glider 28. 4. 2022 23:27

140kW by mal mat aj aj.
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod Arnie J 28. 4. 2022 23:28

si taky myslím
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Já první 29. 4. 2022 04:54

Co můžeš odložit na zítřek, nedělej dnes.
SatanWagen 2.0 TSI 206 kw. Das Škoda Auto.
Skočte si do značky.
Já první
Štamgast

Odeslat příspěvekod Arnie J 29. 4. 2022 09:04

zajímavé, 206 nemívala
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Koleckobetonucimalty 29. 4. 2022 09:37

Arnie J píše:Moucha: Tak to mě mrzí. Kodiak je moje první Schade. Jestli poslední ještě nevim :D

impact: Tak to by bylo mrzuté, pokud by to už byl jen přímý vstřik. Snad to někdo objasní.

IMG_20220429_093404 [HDTV (720)].jpg
Koleckobetonucimalty
Inventář

Odeslat příspěvekod Arnie J 29. 4. 2022 09:41

takže DKZA jo, DNNA ne ... sheet
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod impact 29. 4. 2022 10:08

Počkáme, až nějakej recenzent otevře kapotu a koukne, jestli bude vidět ta lišta s extra vstřikovačema, prej je dost nepřehlédnutelná, když tam je. :idea:
Hyundai je auto do konce života. Zaprvé, nikdy ti ho neukradnou. Zadruhé, nepodaří se ti ho prodat.
impact
Inventář

Odeslat příspěvekod glider 29. 4. 2022 10:09

Aha takze nove opat nic...
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod Já první 29. 4. 2022 10:29

Já kapotu otevřu, dostal jsem auto bez krytu motoru, ale co tam uvidím, tomu rozmět nebudu.
Co můžeš odložit na zítřek, nedělej dnes.
SatanWagen 2.0 TSI 206 kw. Das Škoda Auto.
Skočte si do značky.
Já první
Štamgast

Předchozí stránkaDalší stránka