Škoda Karoq pokec

Fabia, Octavia, Superb,...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 22. 4. 2022 11:39

teď jo, ale Zaroq? :hm
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod glider 22. 4. 2022 11:44

Takze 5500e plusminus ok.
.bad.decision.matters.

goes 24.5.2020 23:11
:D dnes jsi vitez

evlo 29.3.2021 13:26
Gliderovo doporučeni autowerks cajk
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod MELLO 22. 4. 2022 12:08

pozpatku_fijA píše:teď jo, ale Zaroq? :hm

Záleží, jestli to bude před zimou, tam by ta hodnota dolů moc jít neměla, najedu ještě tak max. 5-6tis. km, na jaře už by tam pokles byl. To zase nejsem dement.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 22. 4. 2022 12:19

nejsi, to dá rozum. Máš rozum
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod Jean ViC 22. 4. 2022 13:05

MELLO píše:
Jean ViC píše:
MELLO píše:A když to nemá Matrix, tak tam sou heligony, nebo jak?

Nebude to jak u octy že když nejsou Matrix tak to nejsou čočky ale parabolky? Docela rozdíl byť jsou obě technologie LED

Před FL byly potkávací sestavení z několika LED segmentů a dálkový taky, poFL je potkávací LED čočka a dálkové zůstaly stejné. Údajně poFL svítí o malinko hůř.

tak cocka by mela bejt lepsi, ale asi bude hrat hlavni roli svitivost, i kdyz verim ze cocka dokaze vyhrat i s mensi svitivosti protoze umi poslat co nejvice svetla presne do predu a ne jak ty parabolky co tak nejak jen to "smudlaji"

-- 22. 4. 2022 13:06 --

MELLO píše:Jasně, v pondělí objednávám, už jen přes víkend doladíme nějaké detaily výbavy, co bych eventuálně mohl oželet a co je must have, ale barva, kola a 97% výbavy už jsou ložený. 8-)

tak to gratuluji , uvidime jestli chytis druhou mizu jako s frs si psal ze si sni jezdil :D
TDI DSG
Jean ViC
Pan Sklenička

Odeslat příspěvekod MELLO 22. 4. 2022 13:27

Hele, prej s tou čočkou nesvítí tolik do stran, jak předFL, že jen ten osvit koncentrovanej na menší plochu, tak nevím, jestli je to dobře, nebo špatně, rozhodně to bude svítit počítam tak 3x líp jak Hurvajz a 5x líp jak FRS :D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod kurtoid 22. 4. 2022 13:57

Měl jsem možnost vedle sebe srovnat parabolky Leon po fl (předfaceliftová světla byla nic moc) a Atecu po fl s čočkou a Ateca svítí líp. Ty paraboly u Leona svítí fajn, ale je to někde takové nerovnoměrné. U Atecy jsem si nevšiml, že by byl ten kužel nějak nedostatečně široký.

Matrix nevím, ani jsem nevěděl, že to Ateca už má.

Zatím ale zkušenosti s matrix u všech aut tak do milionu jsou ty, že bych ta světla nejradši rozkopal. Strašně mě irituje, když to má málo segmentů a před očima mě běhají černé obdelníky. Přijde mi to strašně rušivé, bolí mě z toho oči, nedokážů se soustředit a hlavně ve výsledku vidím úplný prd.

Co jsem byl svezen v dražších audinách nebo v jednom merglu E (ale u těch jsem si ani nevlezl za volant, natož abych řídil), tak to bylo úplně super a nechal bych si taková světla líbit. Ale u těch aut pro masy mi to přijde spíš jako taková marketingová fíčura než funkční věc. Ale třeba to tak vnímám jen já.
kurtoid
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Moucha 22. 4. 2022 14:02

Matrix je v Shade jen na zhasínání značek u silnice, tam totiž nevadí, že to funguje tak na 50%
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod Arnie J 22. 4. 2022 14:02

Tomas B píše:Určitě, ne asi.

:D

-- 22.4.2022 14:03:18 --

glider píše:Takze 5500e plusminus ok.

Jo a když to prodá na Slovensku, tak to bude mít logisticky jednodušší, bo nové bere taky na Slovensku :)
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod MELLO 22. 4. 2022 14:42

Neberu, beru tady nakonec.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Arnie J 22. 4. 2022 14:43

aaha
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Tomas B 22. 4. 2022 14:59

kurtoid píše:Měl jsem možnost vedle sebe srovnat parabolky Leon po fl (předfaceliftová světla byla nic moc) a Atecu po fl s čočkou a Ateca svítí líp. Ty paraboly u Leona svítí fajn, ale je to někde takové nerovnoměrné. U Atecy jsem si nevšiml, že by byl ten kužel nějak nedostatečně široký.

Matrix nevím, ani jsem nevěděl, že to Ateca už má.

Zatím ale zkušenosti s matrix u všech aut tak do milionu jsou ty, že bych ta světla nejradši rozkopal. Strašně mě irituje, když to má málo segmentů a před očima mě běhají černé obdelníky. Přijde mi to strašně rušivé, bolí mě z toho oči, nedokážů se soustředit a hlavně ve výsledku vidím úplný prd.

Co jsem byl svezen v dražších audinách nebo v jednom merglu E (ale u těch jsem si ani nevlezl za volant, natož abych řídil), tak to bylo úplně super a nechal bych si taková světla líbit. Ale u těch aut pro masy mi to přijde spíš jako taková marketingová fíčura než funkční věc. Ale třeba to tak vnímám jen já.

V superbu matrix bez problémů a spokojenost.
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod Ingos 22. 4. 2022 15:00

Taky stojí přes 1M :D
Ingos
Inventář

Odeslat příspěvekod Tomas B 22. 4. 2022 15:01

Tak pozor, ten čím jezdím stál ceníkových před necelýma dvouma rokama myslím 980 :potichu :D
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 22. 4. 2022 15:09

A inflace 10% p.a.
pozpatku_fijA
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka