Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
pozpatku_fijA píše:teď jo, ale Zaroq?
MELLO píše:Jean ViC píše:MELLO píše:A když to nemá Matrix, tak tam sou heligony, nebo jak?
Nebude to jak u octy že když nejsou Matrix tak to nejsou čočky ale parabolky? Docela rozdíl byť jsou obě technologie LED
Před FL byly potkávací sestavení z několika LED segmentů a dálkový taky, poFL je potkávací LED čočka a dálkové zůstaly stejné. Údajně poFL svítí o malinko hůř.
MELLO píše:Jasně, v pondělí objednávám, už jen přes víkend doladíme nějaké detaily výbavy, co bych eventuálně mohl oželet a co je must have, ale barva, kola a 97% výbavy už jsou ložený.
Tomas B píše:Určitě, ne asi.
glider píše:Takze 5500e plusminus ok.
kurtoid píše:Měl jsem možnost vedle sebe srovnat parabolky Leon po fl (předfaceliftová světla byla nic moc) a Atecu po fl s čočkou a Ateca svítí líp. Ty paraboly u Leona svítí fajn, ale je to někde takové nerovnoměrné. U Atecy jsem si nevšiml, že by byl ten kužel nějak nedostatečně široký.
Matrix nevím, ani jsem nevěděl, že to Ateca už má.
Zatím ale zkušenosti s matrix u všech aut tak do milionu jsou ty, že bych ta světla nejradši rozkopal. Strašně mě irituje, když to má málo segmentů a před očima mě běhají černé obdelníky. Přijde mi to strašně rušivé, bolí mě z toho oči, nedokážů se soustředit a hlavně ve výsledku vidím úplný prd.
Co jsem byl svezen v dražších audinách nebo v jednom merglu E (ale u těch jsem si ani nevlezl za volant, natož abych řídil), tak to bylo úplně super a nechal bych si taková světla líbit. Ale u těch aut pro masy mi to přijde spíš jako taková marketingová fíčura než funkční věc. Ale třeba to tak vnímám jen já.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků