m_tsch píše:Já včera potkal nějakýho na F značce a měl divnej čumák, ale bez maskování, ale profrčel moc rychle. Jinak jo, jsou jich mraky, však škodovka.
No jo no.
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
m_tsch píše:Já včera potkal nějakýho na F značce a měl divnej čumák, ale bez maskování, ale profrčel moc rychle. Jinak jo, jsou jich mraky, však škodovka.
MELLO píše:Fakt je, ať se někomu líbí, nebo ne. Karoků jezdí na silnicích tři *****. Jen včera sem hned kousek za sebou potkal na JS 3 ks, u nás na sídlisku už jich je asi 6 ks a to je jen jedna delší ulice...
Tomas B píše: Jestli někdo má nějaký "problém" s tím, že je to jednodušší s větším kufrem....OK s tím nemá problém žít určitě nikdo, včetně mě
Dix_ píše:m_tsch píše:Já včera potkal nějakýho na F značce a měl divnej čumák, ale bez maskování, ale profrčel moc rychle. Jinak jo, jsou jich mraky, však škodovka.
Měl vzadu výfuku nebo ne ? Tak to by mohl být Elroq.
Ingos píše:Dix_ píše:m_tsch píše:Já včera potkal nějakýho na F značce a měl divnej čumák, ale bez maskování, ale profrčel moc rychle. Jinak jo, jsou jich mraky, však škodovka.
Měl vzadu výfuku nebo ne ? Tak to by mohl být Elroq.
Elroq určitě nejel bez maskování předkuTo byl Karoq.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků