Oktavia II prosba o radu

Fabia, Octavia, Superb,...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod ice.man2 14. 5. 2014 13:17

Ještě by byla možnost k tomu velkému objemu zauvažovat o LPG.. Nemám s tím zkušenost, ale dnes jsou ty systémy prý už vcelku vymakané.. Do automatu se mi moc nechce, protože když se tam něco podělá, nebývá to sranda. Přítelkyni by se ale asi líbil, to je pravda.
ice.man2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MELLO 14. 5. 2014 13:17

:oboze
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod lukas.pce 14. 5. 2014 13:21

ice.man2 píše:Ještě by byla možnost k tomu velkému objemu zauvažovat o LPG.. Nemám s tím zkušenost, ale dnes jsou ty systémy prý už vcelku vymakané.. Do automatu se mi moc nechce, protože když se tam něco podělá, nebývá to sranda. Přítelkyni by se ale asi líbil, to je pravda.

LPG ti bude pri poskakovani po meste k hovnu, prvni-dva kilometry jedes na benal.

automat, nejakej osvedcenej HDM se nesere, a i tak se to da opravit, koneckoncu na manualu se ti posere spojka a dvouhmotak a jses v tom za 30 taky..
S1 V6
Škoda Heinline 1.4
Citroen Berlingo 1.4
lukas.pce
Inventář

Odeslat příspěvekod ice.man2 14. 5. 2014 13:23

MELLO to mi moc nepomůže :) Možná je to divné, ale někdo auto řeší prostě jen jako dopravní prostředek.. ano to je můj případ. Přijde mi vcelku rozumné obrátit se na fórum, kde se pravděpodobně dá najít někdo, kdo bude spíš umět poradit co by udělal.
ice.man2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonym 14. 5. 2014 13:24

LPG určitě ne, zbytečný systém v autě navíc, navíc, v motoru hadičky, přijdeš o rezervu, a do města se to opravdu nehodí. Leda že bys dané auto nesehnal v čistě benzínovém provedení, dalo by se. A u automatu HDM není problém.

lukas.pce nepředbíhej :D
Naposledy upravil anonym dne 14. 5. 2014 13:24, celkově upraveno 1
anonym

Odeslat příspěvekod MELLO 14. 5. 2014 13:24

Forum ti ***** pomuze
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod lukas.pce 14. 5. 2014 13:25

a jestli pritelkyne moc neumi jezdit (teda spis radit, a trebaji to obcas chcipne, nebo neradi plynule) tak je ten automat vhodnejsi, protoze na manualu odrovna casem dvouhmotu/spojku
S1 V6
Škoda Heinline 1.4
Citroen Berlingo 1.4
lukas.pce
Inventář

Odeslat příspěvekod MELLO 14. 5. 2014 13:25

Automat je dobra vec, to je bez debat
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod lukas.pce 14. 5. 2014 13:26

tslany píše:LPG určitě ne, zbytečný systém v autě navíc, navíc, v motoru hadičky, přijdeš o rezervu, a do města se to opravdu nehodí. Leda že bys dané auto nesehnal v čistě benzínovém provedení, dalo by se. A u automatu HDM není problém.

lukas.pce nepředbíhej :D

ja si nestezuju, sup 2.8 jezdi v plynu se stejnema nakladama jako Okta I 1.9tdi ;-)

ale do mesta jsem si k tomu koupil skutroj :D

rezervu jsem poresil tak ze jednu mam v garazi druhou na chate (kam jezdim, nejcastejs) a v aute lepici sadu + kompresor.. kdyz jedu nekam dal tak si tu rezervu pro jistotu hazu do auta
S1 V6
Škoda Heinline 1.4
Citroen Berlingo 1.4
lukas.pce
Inventář

Odeslat příspěvekod anonym 14. 5. 2014 13:29

On je rozdíl Okta 1 1.9TDI a Okta 1 1.9TDI, někdo jezdí za 3.4, někdo za 5.6 :D Na plynu se mi nelíbí hlavně že je rozvrtaný motor, jo kdyby to bylo auto na plyn už z výroby, neměl bych s tím problém :-)) A nebyl by Aixam lepší? CVT-mod, čerpadlo-mod, to by letělo ja kraketa :hmm:

lukas.pce píše:a jestli pritelkyne moc neumi jezdit (teda spis radit, a trebaji to obcas chcipne, nebo neradi plynule) tak je ten automat vhodnejsi, protoze na manualu odrovna casem dvouhmotu/spojku

Tak tak.
anonym

Odeslat příspěvekod MELLO 14. 5. 2014 13:31

lukas.pce píše:
ja si nestezuju, sup 2.8 jezdi v plynu se stejnema nakladama jako Okta I 1.9tdi ;-)

A jeste o dost svizneji
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod anonym 14. 5. 2014 13:32

A nedělá kouřovou clonu
anonym

Odeslat příspěvekod lukas.pce 14. 5. 2014 13:32

ono se to udelat tak ze je to "jako" z vyroby.. ale musis si to udelat sam (ale ne kecam jsou na to borci) :D

me se stav nadrze plynu ukazuje normal na origo budikach, prepinac plynu mam schovanej v popelniku (je videt jen kdyz se otevre popelnik), plneni lpg v laku (ideal je v benzinovym hrdle) a i vstrikovace se daji schovat pod kryt motoru. Pak uz jen zalezi aby instalater nedoprasil vedeni hadic/trubek a nepoznas na tom aute nic (krom nalepky lpg ktera mi nejak upadla :D )
S1 V6
Škoda Heinline 1.4
Citroen Berlingo 1.4
lukas.pce
Inventář

Odeslat příspěvekod MELLO 14. 5. 2014 13:33

Musis si to udelat sam :D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod lukas.pce 14. 5. 2014 13:34

no ja nakonec nasel borce co by mi to dle mejch pozadavku dokazal udelat ale uz bylo po boji :D

dokonce umel i poladit motor hw upravama tak aby na lpg jel lepe nez na benal
S1 V6
Škoda Heinline 1.4
Citroen Berlingo 1.4
lukas.pce
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka