Zdravím,
chtěl bych všechny zkušené poprosit o radu. Momentálně řeším jeden "problém". Vlastním oktávii 2 před FL (r.v. 07) s motorem 1.9TDI (BXE). Auto jezdilo jako služební a před 2 roky jsem jel od firmy odkoupil, takže mám jistotu, že 149 000km je nestočených. Výbava je super vč. xenonů, digi klimy atd... teď k tomu problému. Na autě není tažné a ani hágusy a s přítelkyní jsme pořídili psa a časem asi bude nějaký ten prcek a tudíž v autě již nemůžeme vozit kola na kterých hodně jezdíme. Vím, že by šlo dodělat tažné a koupit držák nebo sehnat nějaké neoriginální příčníky, které nepotřebují hágusy. Pořád ale nevím, jestli do tohoto auta ještě v tomto směru investovat, protože mě osobně už 150 000 km přijde jako celkem rozumná doba, kdy poslat auto dále do světa a porozhlédnout se po jiném o 2-3 roky mladším modelu. Roční nájezd nemáme nijak vysoký..řekl bych max 10-15 000km, takže kdybych pořídil rozumně ojeté auto, zas by 3-4 roky mohlo vydržet. Kamarád mi ale tvrdí, že tyhle km na oktávku nejsou nic a je lepší připadně na ní udělat sem tam nějakou opravu než jít do neznámého auta. Opravdu teď nějak nevím co s tím tak se ptám, co by jste dělali vy. Co se ceny týče, tak bych asi využil toho, že oktávie si drží celkem dobrou cenu a v podobné relaci se dá pořídit jiné mladší auto. Díky všem za názory.