Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
D1.8T píše:Ani si teď nedokážu vybavit, jestli jsem s Polem nebo Ibizou jel.Ale jsem přesvědčenej, že dobře naladěná PQ26 bude zcela na výši. O psycholgii bych se nebál, tím si prošla už FII a problém s tím zjevně nebyl. Nejvíc se vždycky vyčítal vzhled.
Pokud by z Fabie udělali auto pro mladý, bude se to podle mě týkat jen hatche. Fabie Combi má díky absenci Rapidu kombi, pořád v portfoliu ŠA prostor, aby nabídla to co vždycky, maxikufr vzhledem k zastavěnýmu prostoru a dostečný prostor pro posádku.
Pandora píše:... neni nahoda, ze v cervenci konci vyroba kombiku FII, asi prilis konkuroval Rapidu, jenze zisk z FII nebyl tak velky.
glider píše:aj so svojimi teoriami z praxe
miromen4 píše:D1.8T píše:Ani si teď nedokážu vybavit, jestli jsem s Polem nebo Ibizou jel.Ale jsem přesvědčenej, že dobře naladěná PQ26 bude zcela na výši. O psycholgii bych se nebál, tím si prošla už FII a problém s tím zjevně nebyl. Nejvíc se vždycky vyčítal vzhled.
Pokud by z Fabie udělali auto pro mladý, bude se to podle mě týkat jen hatche. Fabie Combi má díky absenci Rapidu kombi, pořád v portfoliu ŠA prostor, aby nabídla to co vždycky, maxikufr vzhledem k zastavěnýmu prostoru a dostečný prostor pro posádku.
Ja zase osobně neřidil dvojkovou fabku.
Ale schopnosti PQ26 jsou opravdu na danou třidu velice dobre a vlastnosti ktere popisuje M4 mužu potvrdit. Jen Polo je evidentně naladěne na komfort a to ne jen podvozkem takže pro mě nevyhovujici. Pořad se bavim v ramci třidy protože komfortem podvozku minimalě ne sve větši sourozence ztraci.
To Ibiza je citelněji tvrdši ale stale v ramci třidy aut ktere znam neni komfort vubec špatny. Ale jizda je opravdu vyborna a s přehledem se vyrovna Fiestě. Rozdil tam asi nějaky bude ale to by musel mit člověk obě auta k dispozici na delši dobu.
Takže pokud bude nova Fabka naladěna podobně jako Ibiza k tomu jine a vhodnějši proporce pak se neni čeho obavat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků